Şimdi Ara

Sapphire X800GTO AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım agp olarak fazla alternatifimiz yok zaten x800gto ile x1600pro arasında seçim yapacağım arada 30 dolar fark var. İşlemcim P4 2.4ghz Anakart asus p4p800 1gb ram var anakartın eski olması sorun çıkarır mı ddr ram kullandığı için ekran kartları.

• X800 GTO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

X800 GTO.
    X800 SERİSİ X1600 LERE GÖRE BİRAZ ESKİ TEKNOLOJİ DİYE BİLİYORUM BEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin3406

X800 SERİSİ X1600 LERE GÖRE BİRAZ ESKİ TEKNOLOJİ DİYE BİLİYORUM BEN

Alıntıları Göster
    ikisi arasında x800gto derim ama senin sisteme sanki x1600pro daha iyi gibi 2.4 dar boğaz yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

ikisi arasında x800gto derim ama senin sisteme sanki x1600pro daha iyi gibi 2.4 dar boğaz yapmasın

Alıntıları Göster
    ben de açıkcası X800 GTO'mdan memnunum.
    Ama işlemcimin (AMD 2500+) dar boğaz oluşturduğunu hissediyorum.
    Sanki turbosuz bir F1 aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 28 Ağustos 2006; 16:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

ben de açıkcası X800 GTO'mdan memnunum.
    Ama işlemcimin (AMD 2500+) dar boğaz oluşturduğunu hissediyorum.
    Sanki turbosuz bir F1 aracı

Alıntıları Göster
    Fiyatı neydi bu gto nun ?
    bi yerden bakıoduk fiyatlara da neydi adres hatırlayamdım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

Fiyatı neydi bu gto nun ?
    bi yerden bakıoduk fiyatlara da neydi adres hatırlayamdım?

Alıntıları Göster
    x1600pro 140 dolar
    x800gto 178 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayberk

x1600pro 140 dolar
    x800gto 178 dolar

Alıntıları Göster
    X800 GTO 175 dolar + kdv. Hepsiburada da.
    Fiyatlar içinse teknofiyat.com du sanırım.
    Yanlız dikkat edin piyasada DDR ve DDR2 ramli kıytırık GTOlar da var.
  • quote:

X800 GTO 175 dolar + kdv. Hepsiburada da.
    Fiyatlar içinse teknofiyat.com du sanırım.
    Yanlız dikkat edin piyasada DDR ve DDR2 ramli kıytırık GTOlar da var.

Alıntıları Göster
    DDR3 256Bit GTO x1600 lardan hızlı çalışır ama SM3 ve Avivo gibi özelliklerden yoksunlardır, yine de GTO yu tercih edebilirsin, ben öyle yaptım memnunum, gayet hızlı kart. HDR gibi efektlerle pek alakan yoksa kesinlikle ikisi arasındaki tercihin gto olmalı. Hoş hdr ile alakan olsa da işlemcin pek izin verecek gibi durmuyor o yüzden gto yine daha mantıklı. Overlock'a yatkınlığı x1600 den kat kat yüksek, gto yu ati tool ile gayet kolay overclock edebilirsin, ekstra bir bilgi gerekmiyor sadece uygun değeri bulacaksın ve bu işlemden sonra elindeki işlemci ve ram ile gto kartıyla 3Dmark 2005 den rahat 4000 ve üstü bir rakam alabilirsin

Ben bu siteden bunu aldım : TIKLA GÖR

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 28 Ağustos 2006; 17:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementine

DDR3 256Bit GTO x1600 lardan hızlı çalışır ama SM3 ve Avivo gibi özelliklerden yoksunlardır, yine de GTO yu tercih edebilirsin, ben öyle yaptım memnunum, gayet hızlı kart. HDR gibi efektlerle pek alakan yoksa kesinlikle ikisi arasındaki tercihin gto olmalı. Hoş hdr ile alakan olsa da işlemcin pek izin verecek gibi durmuyor o yüzden gto yine daha mantıklı. Overlock'a yatkınlığı x1600 den kat kat yüksek, gto yu ati tool ile gayet kolay overclock edebilirsin, ekstra bir bilgi gerekmiyor sadece uygun değeri bulacaksın ve bu işlemden sonra elindeki işlemci ve ram ile gto kartıyla 3Dmark 2005 den rahat 4000 ve üstü bir rakam alabilirsin

Ben bu siteden bunu aldım : TIKLA GÖR

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Gto doğru tercih gibi görünüyor 300w power yeterlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayberk

Gto doğru tercih gibi görünüyor 300w power yeterlimidir?

Alıntıları Göster
    Çoğu sitede 350 Watt önerilir gibi ibareler var.
    300 wattlık psuda GTO kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa senin için daha hayırlı olur.
  • quote:

Çoğu sitede 350 Watt önerilir gibi ibareler var.
    300 wattlık psuda GTO kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa senin için daha hayırlı olur.

Alıntıları Göster
    Bende 300watt vardı arkadaşım değiştirdim, 400 takmak daha mantıklı hele ki everest gibi bir marka tatkrıracaksan onların gerçek değerleri de belirtildiği gibi olmuyor sen 400-450 düşün en temizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clementine

Bende 300watt vardı arkadaşım değiştirdim, 400 takmak daha mantıklı hele ki everest gibi bir marka tatkrıracaksan onların gerçek değerleri de belirtildiği gibi olmuyor sen 400-450 düşün en temizidir.

Alıntıları Göster
    kardeş şuan kullanıyorum x1600 proyu çok çok memnunum tavsiye ediyorum şiddetle herkese sanada ederim agp kullanıcaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardianum

kardeş şuan kullanıyorum x1600 proyu çok çok memnunum tavsiye ediyorum şiddetle herkese sanada ederim agp kullanıcaksan

Alıntıları Göster
    Evet bunu okuduğum iyi oldu;ben yılbaşı indirimini bekleyip 7800gs gibi bir şey düşünüyordum;aslında gönlümde x800gto var ama via ati uyumsuzluğundan dolayı(bios update le başıma geldi) nvidia düşünüyorum;acaba 7600gs nasıl olur sistemimle????
    AMD2400xp;1024mbkingstonddr400;epox8k9a viakt400ve300we psu...

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Evet bunu okuduğum iyi oldu;ben yılbaşı indirimini bekleyip 7800gs gibi bir şey düşünüyordum;aslında gönlümde x800gto var ama via ati uyumsuzluğundan dolayı(bios update le başıma geldi) nvidia düşünüyorum;acaba 7600gs nasıl olur sistemimle????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

7600 gs gerçekten iyidir tavsiye ederim ama pci ex olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardianum

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

7600 gs gerçekten iyidir tavsiye ederim ama pci ex olarak

Alıntıları Göster
    pci-e agp fark yok zaten önemli olan bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Alıntıları Göster
    skywalker:

walla sonic diyorsan farkediyor olması lazım çünkü ddr3 ramli olacak; ben direkt palitin sitesine girdim acaba direkt ordan sipariş etsek nasıl olur????
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

skywalker:

walla sonic diyorsan farkediyor olması lazım çünkü ddr3 ramli olacak; ben direkt palitin sitesine girdim acaba direkt ordan sipariş etsek nasıl olur????

Alıntıları Göster
    @kayberk

kesinlikle X800gto al
    sm3, avivo filan kafanı karıştırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

@kayberk

kesinlikle X800gto al
    sm3, avivo filan kafanı karıştırmasın

Alıntıları Göster
    x800gto al memnun kal süpper
  • quote:

Orijinalden alıntı: golges

x800gto al memnun kal süpper

Alıntıları Göster
    x800 gto gerçekten mantıklı bir tercih olurdu..x1600 pro nun HDMI çıkışlı ekran kartı henüz türkiye ye gelmedi diye biliyorum.Ama büyük avantaj sonrası için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.