Ekran kartımı yenilemek istiyorum. Bu iki kart arasında kararsız kaldım. 7600 Gs forumda çok övülüyor ve bazı donanım inceleme sitelerinde yapılan karşılaştırmalarda da gayet güzel yorumlar almış. X850 xt ise 1 yıl öncesine kadar 300$ üzerinde satılan deyim yerindeyse baba bir kart. Fiyat açısından bakarsak 7600 Gs sıfır 170 YTL civarı, X850 Xt ise ikinci el 200 YTL civarı seyrediyor. Amacım, alacağım kart ile en az 1 sene beraber olmak ve dx10+vista nın yaygınlaşmasını beklemek. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir. Şimdiden teşekkürler...
7600 derim ama GS olanı değil GT
7600gt daha iyi olur biraz daha az performans ama daha yüksek görüntü kalitesi 1 sene rahat idare eder merak etme
7600gs yi clocklarsan x850den daha iyi bi kart olur ayrıca sm3 desteği var
Bende 850pro@XT var. Almadan önce bir çok karşılaştırmaya baktım. 7600GTden çok daha iyi bir kart 850XT. Tek eksiği sm3 olmaması...
Burdan farklı oyunlar için 2 ekran kartını karşılaştırabilirsin.850XT hep önde.
850xt daha hızlı, 7600gs daha yeni teknoloji. Ben oyun oynarken ışığın parlamasına, Sm3 destekli efektlere falan dikkat ederim diyorsan 7600gs al. Yok yüksek grafik açsın ufak detaylarla uğraşmam fps daha önemli diyorsan 850xt al.
7600gs sonic 600/1700 de calısıo idda ederim cogu yerde daha iyidir def hızları karsılastırmayın o kartın gosterdigi goruntu kalitesi ile 7600 un bir degil fps de az dusus olur .riva tunerden sm2 ye alıp oyna oyunları fps artıo:D bizzat denedim yani fx serisinin goruntusu zamanına gore cok kotuydu artık bu kartında goruntusu kotu x850xt den bahsediorm
x850xt alma zaten baba ama coook eski bir kart (tabi ekran kartının cok cabuk degistigi bir pazar icin coook eski diyorum) ondan dolayı al hem daha ucuz hemde goruntu kalitesi daha iyi olan 7600gs sonic yata daha iyisi olan 7600gt yi bak keyfine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme