s.a arkadasalar bır cok sorunumu bu sıte ve buradakı arkadaslar sayesınde cozdum ancak bı sorunum varkı ustesınden gelemedım rıca edıyorum bıraz yardımcı olsanız buraada konu acarak kımseyı rahatsız etmek ıstemezdım ancak malum sıkıntımızda var 2 pc topladım ve sattım ıkısınınde uzerınde sappıre x1050 pcı ex ekran kartı taktım sorun yasamıyayım dıye ama gelın gorunku sorun var malesef donma yapıyor ve ati nın crystal prg var devreye gırıyor bılesenler kaldırıldı ve bı hata raporu hazırlıyor kendılıgınden vs vs :( sımdı tam olarak ne yapmam lazım arkadaslar hemde malesef acıl :( musterılerım yıyecek benı bı yardımcı olursanız sevınırım sevgı ve saygılarımla cevablarınızı beklıyorum
Güvenli modda açıp driverları uninstall edin,sonra normal modda son sürücüleri yükleyin.Ekran kartınızın fanını kontrol edin. Umarım olur, kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: WinteR
Güvenli modda açıp driverları uninstall edin,sonra normal modda son sürücüleri yükleyin.Ekran kartınızın fanını kontrol edin. Umarım olur, kolay gelsin.
onuda yaptım yenı drıverlerini indirip yukledım ancak donuyor masa ustunde sag tus yaptıgımda saydam menu gelıomus gıbı oluyor ve ardından donuyor ılk drıverlerını yuklememden sonra yaklasık 3-5 dakıka hıc sorun olmuyor 3-5 dakıkayı gecınce sorun devam edıyor ustelık drıverlerı ılk yuklemeden sonra hızlanma bıle oluyor pc'ımde yınede aynı orunla karsılasan varsa yada bır bılgısı olan varsa cevabı beklıyecegım
ATI NIN SİTESİNDE ONLY DRİVER VAR SADECE ONU YÜKLE CATALYS I YÜKLEME OK