Merhaba arkadaşlar telefonların SAR değerleri çok fazla gündemde değil bu konuda yeterli bilgim de yok. Xiaomi4 almak istiyorum ancak SAR değeri yüksek diyenler olmuş. Sizce SAR değeri telefon seçiminde ne kadar önem arz etmeli? Fabrika verilerine güvenmeli miyiz? Xiaomi4 ün SAR değerini bulamadım bilenler yazarsa çok memnun olurum teşekkür ederim.
SAR değeri önemli bir olay ama çoğu zaman telefon alırken bizler buna pek dikkat etmiyoruz ama popiler modellerin çoğunda SAR modeli düşük olduğu için bu konuda sıkıntı yok.
Fabrika verilerine güvenmeli miyiz demişsin evet güvenmek zorundayız çünkü o verilerle ilgili gerekli yerlerden de onay alıyorlar. En azından büyük markalar bu şekilde davranıyorlar.
Burada dediğin modelin bir kaç farklı marka ve model ile SAR değerleri karşılaştırılmış. SAR Değeri maalesef yüksek.
Cevaplar için teşekkür ederim gerçekten sar değerleri yüksek görünüyor, Mİ4 yerine LG G3 alsam uygun mudur? Sar değeri düşük 1000 TL civarı telefon önerebilir misiniz.
Bu iki telefonu karşılaştırdım AB SAR değerleri mi4 ün yüksek, ABD kıyasında ise note5 yüksek görünüyor. Neden ülkelere göre SAR değerleri farklılık gösteriyor? Türkiye için hangi SAR değerlerini baz almalıyız?