Şimdi Ara

sar oranı 0,2 nin altı telefonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sar oranı düşük 0.2 den düşük sağlıklı ve ucuz telefon arıyorum.
    bilenler kullananların tavsiyelerini beklerim

• motorla mpx200e bak
  • HERKESİN DİKKAT ETMESİ gereken bir konu bence autofocus muş wireless miş hepsiden önemli . inşallah bulursunuz istediğinizi ama önemle üstünde bulunması gereken bir durum
  • Bende aynı özelliklerde bi telefon istiyorum güzel konu olmuş.Teşekkürler.Bu konu gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu.
  • LG Chocolate 0.08 sar değeriyle alınası bir telefon. Ama bulması çok zor. Ben bulana kadar canım çıktı Ankara'da. Sanırım bundan düşük SAR değeri olan 1 telefon daha var ama markası nedir hatırlamıyorum. Onun da 0.07 SAR değeri vardı. Ama özellikleri LG'ye göre bir hayli geride olduğu için LG almıştım. LG kullanması ilk başta zor gelen bir telefon, Nokia-SE-Samsung gibi telefonlara nazaran daha zor. Ama zamanla alışılıyo. SAR değeri tek kriterimdi alırken ve LG aldım. Tavsiye ederim.

NOT: Yalnız yalnızca siyah renkte olanların serileri 0.08 SAR değerli. Renkli olanlar 0.68 SAR değeriyle hiç de alınası değiller. Haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 16 Nisan 2009; 15:58:40 >

• bir şeyi hatırlatmada fayda var.
    tabiki telefonların sar değerleri düşük olması güzel birşey.
    yanlız ihmal edilen birşey var.

4 bir tarafımız baz istasyonları ile dolu iken inanın bana elindeki telefonun sar etkisi 0.7 olmuş veya 1.5 olmuş çok önemli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

bir şeyi hatırlatmada fayda var.

4 bir tarafımız baz istasyonları ile dolu iken inanın bana elindeki telefonun sar etkisi 0.7 olmuş veya 1.5 olmuş çok önemli değil.

Baz istasyonlarına 3-4 metre kadar yakın değilsen her bir istasyon başına SAR değeri bir telefonun SAR değerinden genelde düşük olur. Onun için telefon taşımak ve telefonla konuşmak çevremizdeki baz istasyonlarından daha tehlikeli. Telefonun SAR değerine dikkat etmek her durumda önemli bir kriterdir bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

bir şeyi hatırlatmada fayda var.

Baz istasyonlarına 3-4 metre kadar yakın değilsen her bir istasyon başına SAR değeri bir telefonun SAR değerinden genelde düşük olur. Onun için telefon taşımak ve telefonla konuşmak çevremizdeki baz istasyonlarından daha tehlikeli. Telefonun SAR değerine dikkat etmek her durumda önemli bir kriterdir bence.

Evet baz istasyonlarını kafamıza dayamadığımız için telefonun SAR değeri DAHA tehlikeli.

• Eğer sar değeri düşük, özellikleri bol üst düzey bir model arayan varsa Samsung G810'u öneririm. Sar değeri : 0,19, Fiyatı : 650 TL civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 16 Nisan 2009; 20:22:21 >
  • n95 8 gb nasıl?
  • Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
    önceleri 5 yıl kadar antenli t190 kullandım hic bir zararını hissetmedim telefon eskiyince biraz özellikli ve şık olsun diye k530i aldım. Yazın sürekli sol cebimde taşıyordum bir kaç ay sonra sol bacagımın telefonun temas ettiği kısımlarda ağrı ve yanma meydana geldi. Sanki içerden pişmiş gibi üstünü kaşıdığımda ise hissizdi.
    O günden sonra cebime koymadım ceketimin dış cebinde taşıyorum. Bacagım iyileşti. önümüz yaz ceket giyemem çanta taşımayıda hiç sevmem. o yüzden standart özellikte ve en önemlisi sar oranı düşük bir cep arıyorum. lg ke770 buldum onun da şarjı az gidiyormuş
  • g810>bol özellik ve düşük sar değeri . .. 0.19
  • samsung d880 hem çift hatlı hemde Cihazın sar değeri de çok güzel: 0,21w/kg. alınabilir
  • arkadaşlar gereken önerileri yapmış katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.