Şimdi Ara

Saracak dizi tavsiyesi.[BB ve GoT dan sonra]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yabancı dizi izlemeye breaking bad ile başladım Dolayısıyla kolay kolay dizi beğenemiyorum var mı bana tavsiyeleriniz
    İzlediklerim
    -Breaking Bad
    -Game of Thrones
    -Better call Saul
    -Sherlock Holmes

Eski dönem dizilerine ayrı bi ilgim var.Son olarak da Da Vincis Demons nasıl bir dizidir

• The Walking Dead
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    izledim sarmadı hocam
  • bende konuyu açan arkadaşla hemen hemen aynı durumdayım.

UP up
  • Prison Break. Sarmaması imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • penny dreadful kesinlikle izle havası çok farklı diğer dizilerden
  • Eski döneme ilgin varsa Davincis Demons çok güzel dizidir yine yeni dizilerden Black Sails veya Turn güzel dizilerdir. Spartacusü de duymuşsundur. Güzel dizidir, seyredebilirsin. Unutmuşum; Merlin de güzel dizidir ona da bak bence. Bu arada tarz değiştirmek istersen hayatında hiçbir dizide veya filmde göremeyeceğin gerçeklik düzeyinde bir polisiye dizisi olan The Wire ı öneririm. Ayrıca komedi seyretmeyi düşünürsen ağır toplarından başlayabilirsin. How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Two And A Half Men gibi. Hatta sana Scrubsı da şddetle öneririm çok güzel dizidir. Hazır hastane dizilerine geçmişken House MD yi de önermeden olmaz Sırf bu dizi sayesinde tıpla alakalı hiç bilmediğin kadar şey öğreneceksin. Ayrıca ana karaktere bayılmazsan gel beni bul Bu arada ciddi dizidir, komedi değildir. Yanlış anlaşılmasın çünkü komedilerden devam ederken buna atlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 23 Haziran 2015; 1:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eski döneme gayet ilgiliyim da vinci demons kaliteli bi yapım mı izlemeye değer mi?Sherlock çok sevdiğim bi diziydi The Wire a da bakarım.Spartacus de belki ramazandan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixmasta

Hocam eski döneme gayet ilgiliyim da vinci demons kaliteli bi yapım mı izlemeye değer mi?Sherlock çok sevdiğim bi diziydi The Wire a da bakarım.Spartacus de belki ramazandan sonra

Bence kaliteli bir yapım. Son sezonunda biraz bozulsa da hala kalitesini koruyor.

• Boardwalk Empire
    Penny Dreadful
  • Supernatural, The Walking Dead, Shameless
  • senin ilacın prison break
  • Hem tarihi hemde got bb gibi saglam dizi izliyorsan kesinlikle vikings i izlemelisin

• Prison Break
    Fargo
    Dexter
    Fringe
    Spartacus

Hepsi de çok kaliteli diziler.Özellikle Fargo BB'in uyuşturucu değil de cinayet üzerine kurulmuş bir başka versiyonu gibi.
  • Vikings, fargo, house of cards, prison break, spartacus, true detective, fringe.
    özellikle spartacus ve prison break bir sarar bırakamazsın.1 haftada bitirmiştim şahsen spartacusü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promac -- 8 Temmuz 2015; 11:34:09 >
  • Oz

Sons of Anarchy
  • 24
    Spartacus
    Prison Break
    Lost
    Person of Interest
  • Kalite istiyorsan The Wire ve True Detective'i tavsiye ederim.

Bu ikisini izle.

• forum efsanaleri lost bb pb (sırasıyla)

ee geriye ne kalmış o zaman
  • Avatarında Godfather var, eski dönem dizisi seviyorsun ve hala Boardwalk Empire izlemediysen hiçbir şey demiyorum. Breaking Bad sonrası beni uzun süre tatmin edebilen tek diziydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.