Şimdi Ara

Sarayİçin Badem Ezmesi+Badem Batırma (450 gr) Kargo Bedava 20 TL (KAMPANYA BİTTİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
15.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firma ile alakam yoktur ve satış temsilcisi gibi hiiiiç değilim.

Alanlara afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Firma ile alakam yoktur ve satış temsilcisi gibi hiiiiç değilim.

Alanlara afiyet olsun.

Kardeşim burda amme hizmeti yapıyoruz. Amacım firmaya ürün sattırmak değil, burda fırsata susamış arkadaşların uygun fiyata leziz bir şey tatmalarını sağlamaktır Profilim siteye üye olduğum 2009 yılından beri açıktır, belki şaka maksatlı yazdın ama yine de o şekilde düşünenlere açıklama mahiyetinde olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldık bakalım. Edirnede bulunup çok defa badem ezmesi yedim. Umarım bu da lezzetlidir. Doğuda özledim bu tadı :)

Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • kargo ne kadar hocam göremedim ama?
  • Ben de sipariş geçtim haberdar eden arkadaşa çok teşekkür ederim ödemeyi paypal ile yaptım ürün gelince de genel değerlendirmemi buradan paylaşırım....
  • Kredi kartı ile ödemede sıkıntı oluyor bilginiz olsun kargo dahil tüm ücret 20 lira.Paypal ile ödemede sıkıntı yok.........
  • Çöp

Değil değil :) gayet sıcak fırsat yarın 1 paket de ben alayım. ..

• havaleyle 5 teneke aldım.
    hbr vrn ark a tşkler.

hbr vrn ark a laf atan şahsı da esefle kınıyorum.
  • paypal ile bir adet sipariş geçtim.. badem ezmesini çok severim, dayanamadım
  • kredi kartı ile ödemede sorun var bizde paypal ile aldik bakalım nası birşey
  • 2 adet aldım, paypal ile ödedim. Badem ezmesi severim, gelince deneyelim bakalım.
  • 5 kutu paypal ile aldım. Bakalim nasıl çıkacak. Skt bilgisi goremedim ama haber veren arkadaşa tesekkurler

• Kredi kartı ile alabilen olursa alıntılayabilir mi? Ödeme yapılabiliyorsa kart ile o şekilde alalım.
  • Site altyapısı opencart sanırım. yarın alayım güzele benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

bu haliyle bile baya sıcak bence. sadece 150 gram batırmanın fiyatı 40 tl görünüyor.

hocam bu batırma nedir bilmiyorum. internetten baktım çikolata kaplanmış badem anladığım kadarıyla. eğer çikolata kaplanmış badem ise 150 gr. 'ı 40 tl çok çok büyük bir para. 150 gr. için 1 tana nestle sade damak alıp benmari usulü erittikten sonra bademleri içine atıp soğutursanız bildiğiniz batırma olur. çikolatası ve bademiyle maksimum 10 lira verirsiniz. 150 gr. yetmez diyen olursa ucuz kiloluk kuvertür çikolata alıp yapabilir.
  • sitenin diğer ürün fiyatlarıyla kıyasladığımızda çok çok ucuz.

2 adet aldım.
  • fiyat 60 TL mi oldu bana mı öyle gözüktü yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

bu haliyle bile baya sıcak bence. sadece 150 gram batırmanın fiyatı 40 tl görünüyor.

hocam bu batırma nedir bilmiyorum. internetten baktım çikolata kaplanmış badem anladığım kadarıyla. eğer çikolata kaplanmış badem ise 150 gr. 'ı 40 tl çok çok büyük bir para. 150 gr. için 1 tana nestle sade damak alıp benmari usulü erittikten sonra bademleri içine atıp soğutursanız bildiğiniz batırma olur. çikolatası ve bademiyle maksimum 10 lira verirsiniz. 150 gr. yetmez diyen olursa ucuz kiloluk kuvertür çikolata alıp yapabilir.

Normal badem değil hocam o

• e 60 TL gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Normal badem değil hocam o

Kabukları soyulmuş, fırınlanmış beyaz bademler enfes bitter çikolataya batırılıp çıkartılmış: Siz Sultanlara layık bir lezzet ortaya çıkmış

ürün açıklaması bu şekilde hocam, nasıl bir farkı var acaba bu bademin? fırınlamak, kabuk soymak zor değil çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.