Şimdi Ara

Sarayİçin Badem Ezmesi+Badem Batırma (450 gr) Kargo Bedava 20 TL (KAMPANYA BİTTİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
15.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat yükselmiş beyler DH olarak gene iyi çökmüşüz
  • 3er 5er alacağınıza 1er tane alsaydınız da bizede kalsaydı olmazmıydı.. Son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl diyor nasıl iştir bu

• yuh be gece gördüm sabah alırım dedim anında bitmiş. bu ne ya. adamlar gecenin o saatinde nasıl fark ediyor onu anlamadım.
  • facebook sayfasında şöyle diyor

Sarayiçin Badem Ezmesi Kampnayada 30 Eylül 2015 son gün. Gece saat 24:00'e kadar sipariş verebilirsiniz
    Beğen · Yanıtla · 15 saat
    Sarayiçin Badem Ezmesi
    Sarayiçin Badem Ezmesi 250gr Badem Ezmesi + 200gr Çikolata Badem Batırma = 450gr SADECE 20TL kampanyamızda 30 Eylül 2015 son gün. Gece saat 24:00 e kadar sipariş verebilirsiniz SARAYİÇİN
  • Sabah alayim dedim . Yine gol değil

• Alamayanlar buradan buyurun:

http://www.tazemasa.com/Badem-Ezmesi-ve-Batirma-Karisik-Metal-Kutu-450-gr,PR-731.html

Edit:Sadece İstanbul içi hizmet veriyormuş.Kargo da 3.99 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 30 Eylül 2015; 8:39:39 >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Farkı nedir bilmiyorum ama 450 gram total badem için bile 20 TL bence iyi fiyat . Kargo dahil vs, :) umarım güzeldir tadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de almayı düşünüyorum ama şu yazıdan kıllandım"Tamamen el yapımı olup,gerçek çikolata ve doğal yetiştirilmiş yerli badem kullanılmaktadır.Ürün üzerinde oluşan beyazlanma normal olup,bozulduğu anlamına gelmez."
  • 20 TL nere 60 TL nere

Almak için girdim, tam bir hayal kırıklığı oldu. Başlığı düzeltelim lütfen.
  • Diğer sitede 20 tl ve sanırsam kargo var fakat minimum satış tutarı 41 tl olmalı diye uyarı veriyor. 2 tane alıcam 40 tl tutuyor oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 30 Eylül 2015; 9:02:31 >
  • nuvo geçiyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

20 TL nere 60 TL nere

Almak için girdim, tam bir hayal kırıklığı oldu. Başlığı düzeltelim lütfen.

Düzelttim.

• Faceden admine yazdım fiyatı 20 tlye tekrar çektiler.
  • Konu tekrar sıcak fırsatlara taşınsın. Fiyat güncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

ilk mesajda yazmayı unutmuşum, Bende de aynı sorun oldu ve havale ile satın aldım.

Firma kesinlikle güvenilir, facebook sayfalarından takip ediyorum kapıda ödeme yok mu diyenlere; siz siparişi verin ürün elinize ulaşınca banka kanalıyla ödemeyi yaparsınız diyorlar. Açıkçası böyle bir uygulama yapmazdım ben şu sıcak fırsatlardaki elemanları gördükten sonra :)

Facebook sayfası:https://www.facebook.com/sarayicinbademezmesi?fref=ts

Havale/EFT ile sipariş geçebilirsin hocam, ben kefilim..

Daha önce yiyen birisi olarak tadını nasıl buldunuz her iki ürününde?
    Havale ile sipariş verdim, yiyip bakalım tadını beğenmezsek parasını vermiyormuyuz
    Şaka bir yana güzel ve tazedir umarım.

• ya sizde sorun var ya da bende

allahım bu ne kadar mükemmel bir satıcı harikai, tek kelimeyle harika alın abicim bol bol alın
  • kampanya gece yarısına kadar devam ediyor başlığı düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

ilk mesajda yazmayı unutmuşum, Bende de aynı sorun oldu ve havale ile satın aldım.

Firma kesinlikle güvenilir, facebook sayfalarından takip ediyorum kapıda ödeme yok mu diyenlere; siz siparişi verin ürün elinize ulaşınca banka kanalıyla ödemeyi yaparsınız diyorlar. Açıkçası böyle bir uygulama yapmazdım ben şu sıcak fırsatlardaki elemanları gördükten sonra :)

Facebook sayfası:https://www.facebook.com/sarayicinbademezmesi?fref=ts

Havale/EFT ile sipariş geçebilirsin hocam, ben kefilim..

Daha önce yiyen birisi olarak tadını nasıl buldunuz her iki ürününde?
    Havale ile sipariş verdim, yiyip bakalım tadını beğenmezsek parasını vermiyormuyuz
    Şaka bir yana güzel ve tazedir umarım.

Hocam tadını ben de çevremdeki herkes de beğendi, pişmanlık yaratmayacağına eminim

Bu arada başlık yeniden düzeltildi.

• fiyat geri geldi. asıl temmuz da süper fiyat yapmışlar. miktar şimdikinin iki katı fiyat 1,5 katı

SARAYİÇİN'den Macrocenter'lara Özel Ramazan Kampanyası
    El Yapımı & Doğal
    500Gr Badem Ezmesi & 350Gr Badem Batırma
    Sadece 29TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.