Şimdi Ara

Sarayİçin Badem Ezmesi+Badem Batırma (450 gr) Kargo Bedava 20 TL (KAMPANYA BİTTİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
15.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linke tıkladığımda ürün bulunamadı diyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

linke tıkladığımda ürün bulunamadı diyor:(

linkte sorun yok şimdi denedim
  • Site sıkıntılı buradan alışveriş yapanlar nasıl yapıyorlar? En güvenlisi havale sanırım! Bu şekilde üye olmadan misafir girişi ile 2 adet sipariş geçtim ama ne sipariş kodu ne de başka birşey verdi ! Neyi nasıl takip edeceğiz! Ürün geldikten sonra mi havaleyi gerçekleştireceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 30 Eylül 2015; 12:08:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor anlaşılan. banka kartı ile alışveriş yapabilen oldu mu?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilden girdiğimde link bulunamadı diyordu...
    karışık menüsüne girince ürünü buldum ama bu sefer de mobilde odeme yap ilerle vs butonu çıkmıyor...

not paypalla aldım ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 30 Eylül 2015; 11:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

fiyat geri geldi. asıl temmuz da süper fiyat yapmışlar. miktar şimdikinin iki katı fiyat 1,5 katı

SARAYİÇİN'den Macrocenter'lara Özel Ramazan Kampanyası
    El Yapımı & Doğal
    500Gr Badem Ezmesi & 350Gr Badem Batırma
    Sadece 29TL

hadi beee
  • O kampanya güzelmiş. 1 paket mi alsam 2 paket mi karar veremedim. Çocuklar beğenirse aynı gün biter :)
  • tahmini son kullanma tarihi ne oluyor acaba bu ürünün? 3-4 ay falanmıdır?
  • Teşekkürler kaptım iki tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

havaleyle 5 teneke aldım.
    hbr vrn ark a tşkler.

hbr vrn ark a laf atan şahsı da esefle kınıyorum.

hadi mobildeyken şunu yapıyorsunuz da, bari bilgisayar başında yapmayın, yutmayın harfleri , ben de seni kınıyorum, kın ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 30 Eylül 2015; 11:31:22 >
  • 1 tane sipariş geçtik bakalım yorumlara göre belki 1 tane daha sipariş geçerim. Ödemeyi paypal ile yaptım.
  • aldık bakalım , teşekkürler
  • Nuvo ile alınmıyor. Zaten çoğu alışveriş sitesinde olduğu gibi bir durum. Kredi kartı girişi için son kullanma tarih yılı 2024'e kadar, benim kartımınsa 2025 Okuyorlarsa düzeltsinler lütfen bu hatayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Nuvo ile alınmıyor. Zaten çoğu alışveriş sitesinde olduğu gibi bir durum. Kredi kartı girişi için son kullanma tarih yılı 2024'e kadar, benim kartımınsa 2025 Okuyorlarsa düzeltsinler lütfen bu hatayı.

zaten kreedi kartıyla da alınmıyor. bende paypal la aldım
  • Rica etsek foruma özel macro centerda yapılan kampanyadan yapsalar keşke (500 gr ezme, 350 gr batırma)
  • Kredi kartiyla alabilrn var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Rica etsek foruma özel macro centerda yapılan kampanyadan yapsalar keşke (500 gr ezme, 350 gr batırma)

aynen. bakalım bu siparişler gelsin memnun kalırsak, foruma özel yaparlar belki.
  • quote:

Rica etsek foruma özel macro centerda yapılan kampanyadan yapsalar keşke (500 gr ezme, 350 gr batırma)

3 ay öncesiydi hocam o . dövüz arttı herşey arttı o fiyatlara gelmeleri biraz zor. şimdi verdikleri fiyat bile süper. badem ezmesi en ucuz 50 lira piyasada. bunlar 250 gr ezme + 200 gr batırma yı 20 ver,yor ki bedava gibi bişi
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    o zaman söyleyelim zam yapsınlar şaka bi yana ezme seviyor olsam alırdım geçen seferki hep kalmıştı batırmalar ilk gün bitmişti tabi
  • quote:

o zaman söyleyelim zam yapsınlar şaka bi yana ezme seviyor olsam alırdım geçen seferki hep kalmıştı batırmalar ilk gün bitmişti tabi

hocam bende tan bir marzipan ve ezme hayranıyım. geçen ikeadan 200 gr lık marzipan 12 liraydı. yavaş yavaş yedim bitmesin diye. ama sonra dayanamayıp kalan yarsını bi anda götürdüm. çok acaip bişi bu ezme hakkaten çok hoşuma gidiyor. tam da dün acaba nerden uygun fiyata alabilirim diye ararştırırken gecenin bi yarsı gördüm bu fırsatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 30 Eylül 2015; 12:20:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.