Şimdi Ara

Sarayİçin Badem Ezmesi+Badem Batırma (450 gr) Kargo Bedava 20 TL (KAMPANYA BİTTİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
13
Favori
15.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi banka bu yazmamış? ibandan çözülüyordu gerçi ama bilen varsa söyleyebilir mi
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    vaakıflar bank
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    iyi denk gelmiş :) afiyet olsun
  • Sabah bi ara gitti kampanya şimdi geri gelmiş . Hemen kaptım bi tane cayla iyi gider badem Ezmesi. Iyi oldu teşekkürler .

• macrocenterdaki kampanya daha iyiymiş bitmişmi orda?

• 2 tane de ben aldım. paypalla alabildim ama.
  • 1 paket denemek için aldım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

sadece kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor anlaşılan. banka kartı ile alışveriş yapabilen oldu mu?

aynı durumdayım hocam ben de banka kartıyla alacaktım ama güvenemedim..fırsat bitmeden alsaydık iyiydi
  • bonubon zamanından beri şu batırma muhabbeti dönüyor sürekli. sonunda bende aldım. nasıl bi pazarlama faaliyeti bu arkadaş. arama motoru pazarlama uzmanıyım birde.
    2tane aldım paypal ile ödedim umarım güzeldir.
  • Kredi kartıyla alınmıyor. Saçmalık...
  • paypal ile dun gece aldım onay bekliyor yazıyor hala sizdede öylemi
  • Merak ettim bende sipariş geçtim havale ile.
  • bende 2 adet için havale yaptım hala hazırlanıyor yazıyor. Neyse bugün kargo yapılsında varsın öyle yazsın
  • sürü piskoplojisi bu olsa gerek, ben de sipariş geçtim, telefonla da aradım şimdi, inanılmaz bir sipariş geliyormuş halen, "yetiştiremiyoruz, elimizdeki stok bitti, bu arada yeni siparişler için üretim yapıyoruz" diyorlar, ama cuma günü en geç kargolanırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

tahmini son kullanma tarihi ne oluyor acaba bu ürünün? 3-4 ay falanmıdır?

ben de merak ediyorum bunu, kampanyayı en azından bir hafta öncesinden görseydik gelenler söylerdi skt yi...
  • Paypal ile aldım tadı ve lezzeti konusunda bilgisi olan varsa hediye etmek içinde alacağım ?
  • vakıfbank
  • Site çok dandik bonus kart ile alamadım hata verdi. İnşallah parayı çekmemiştir sipariş oluşmadı.
  • Açıklama kısmına isim soyisim yazdım havale yaparken sipariş icin yeterli olur heralde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.