Halen devam ediyor mu satışı ne zaman gördünüz fiyatı ne kadar acaba ?
Geçen ay YKM'de Nike bölümünde gördüm ama fiyat bakmadım, çift taraflı bere olduğu için dikkatinizden kaçabilir dikkat edin
Verdiğin linkte stokta gözüküyor dostum. Aynı bereden bende de var, ben kırmızı tarafını kullanıyorum. Store'a gidersen genelde de kırmızı tarafıyla askılarda bulunuyor dikkat et, sarıya odaklanma diye söylüyorum.
Halen devam ediyor mu satışı ne zaman gördünüz fiyatı ne kadar acaba ?
Geçen ay YKM'de Nike bölümünde gördüm ama fiyat bakmadım, çift taraflı bere olduğu için dikkatinizden kaçabilir dikkat edin
Tamam dostum çok sağol cevabın için yarın kızılay AVM'deki nike dükkanına gidip bi bakayım varsa alırım
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Verdiğin linkte stokta gözüküyor dostum. Aynı bereden bende de var, ben kırmızı tarafını kullanıyorum. Store'a gidersen genelde de kırmızı tarafıyla askılarda bulunuyor dikkat et, sarıya odaklanma diye söylüyorum.
Dostum dikkatli bakarsan linkin alt tarafında stokta bulunmamaktadır yazıyor.Yarın Store'ye gitcem inşallah vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme