Herkese merhaba,compaq presario bilgisayarımın mönitöründe dikey parlak sarı bir çizgi belirdi.Ekranın sağında yukarıdan aşağıya kadar uzanıyor.Sorunun kaynağı ne olabilir? Bu sorun servise göndermeden düzelir mi?
Sanırım ekranda ölü piksel var ve servise göndermen gerekiyor.
Ölü piksellerle ilgili programlarla baktım.Pek ölü piksele benzemiyor.Çizgi ilk çıkmaya başladığında ara ara gidip geliyordu şimdi sürekli var.
çok fazla kasmadan çizginin olduğu kısmı hafifçe esnet bakalım gidip geliyomu ,gerçi bakmaya gerek yok lcd değişimi gerekiyor
Esnettim bir değişiklik olmadı. Sanırım ekranlar biraz pahalı.Ekranı değiştireceğime de yeni bir bilgisayar alırım.İlginize teşekkür ederim.
evet ekranlar marka ve modele göre değimekle birlikte 250-400 $ hatta civarında buarada sizin cihazın garanti durumu nedir
E garantisi varsa direk değiştir :) niye yeni bilgisayar alacaksın ki
Garantisi yok.Amerikadan geldiydi.Ekranın fiyatına baktım 320 usd,bunun servis ücretide var.Artık bir süre daha kullanır sonra değiştiririm. Bunuda kasa niyetine büroda kullanırız.Ekranı hariç sağlam makina.
cihazı satmak istersen haberim olsun fiyatta anlaşırsak .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme