Şimdi Ara

Sarı ışıktayken ölümüne kornaya basmak (nedir bu acele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer şehirlerde nasıldır bilmiyorum ama ankarada 10 ışıktan 8 inde karşılaşıyorum en öndeyken kırmızıdan sonra sarı yanmaya yakın korna çalıyorlar 3. sıradaykende en öndekine 2. çalıyor küfür ediyorum sizede denk geliyormu

• İzmir'de çok az oluyor ancak İstanbul'da sarı yanar yanmaz aynı anda eller kırılasıca direksiyonun ortasına gidiyor
  • Samsunda da aynı. Yayaya kırmızı yandığı an basıp gidiyor adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da kırmızı ışıklarda durulmuyormuş doğru mudur??

Ben de uzun yol yaparken Anadolu şehirlerinde çok sakat kavşak falan olmadığı sürece durmuyorum zaten diğerleri de durmuyorlar.

Fakat Ankara'yı merak ettim.

Bir de bol bol Tofaş var sanırım.
  • şimdi hocam öyle yerler varki yesil 10 saniye kırmızı 90 saniye oluyo adamda eger öndeki yeşilin yancagını filan görmez die ben sarıdayken bi hatırlatma yapayım dio kornaya basıyo :D benim tahminim bu yönde.
    He ben napıyorum sarı yandıgında arabanın burnunu ufaktan uzatıyorum hic kornaya bastırtmıyorum.cünkü korna sesine tahamül edemiyorum ben.

• Sari ışıkta kornaya basma ulusal bir adettir, şehirden şehire değişmez, başlarda sinir bozardi ama artık takmiyorum

• Hatta bir rivayete göre bazı taksici ve dolmuşçu ağabeylerimiz en önde kendileri olsalar dahi ışık sarıya ya da yeşile döner dönmez kornaya basarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aceleci ve tezcanlı halkımın, görgüsüz ve hoşgörüsüzlüğünün bir çeşit dışavurma hali.::
    Görmemezlikten duymamazlıktan gelin. Yoksa sinirleriniz gereksiz yere gerilir.

• ankara incekte kırmızıda durmuyorlar bazı yerlerde gerçi bazen bende durmuyorum çünkü gelen soldan geliyor ve çok az kişi geliyor e tabi senin arkandaki adamda kaptırmış geliyorsa bide yokuş iniyoruz mecburen kontrollü geçiyorsun. tabi bu tarz yerlerden başka bazen geçenleri görüyorum baya trafik olan yerlerde en çokda taksiciler ve dolmuşçular yapıyor.Yeşil yandığında bile hareket ederken kontrol ediyorum bile duramayan da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ankara'da kırmızı ışıklarda durulmuyormuş doğru mudur??

Ben de uzun yol yaparken Anadolu şehirlerinde çok sakat kavşak falan olmadığı sürece durmuyorum zaten diğerleri de durmuyorlar.

Fakat Ankara'yı merak ettim.

Bir de bol bol Tofaş var sanırım.

kırmızıda durmayız biz ankaralılar olarak
    hatta kazara yaya yola çıkarsa aynayı, çamurluğu vurur geçeriz, dönüp bakmayızda. etraftaki insanlarda yere düşen yayayı görünce, yerdekinin üzerine basarlar, tekme atarlar.

Hey Allah'ım ya
  • En öndeysem ve sarıda korna sesi duyuyorsam biraz daha yavaş hareket ediyorum...
  • Ben kirikkale de yim ankaraya gider gelirim ama bu durumu pek yasamadim ha bazen oluor gordum dengesiz illaki var, ki burdada var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yaşıyorum bizde kırmızı ışıktan sonra sarı ışık diye bi kavram yok. Kırmızıdan sonra direk yeşile atlıyor tüm ışıklar. Yeşilden kırmızıya dönerken sarı yanıyor
  • Sağ şeritte iken far yakıp söndüren gördüm üzerine tanımam.kornaya basmak ulusal bir huy zaten park bornovanın oradaki altgeçitleri bilen vardır tır,kamyon geçiyorsa muhakkak sıkıştırır, tırın sıkıştıracağını farkedince hiç girmedim bile tırın geçmesini bekledim arkada manyağın teki önce korna çaldı, sonra far yaktı artık nasıl bir psikopatsa en sonunda arabadan indi yanıma geliyordu tır geçince bende bastım gittim.Trafikte maganda çok kulaklık ile telefonda konuşurken yaptığım el hareketlerini üzerine alınıp önümde frene asılan var be süper zeka ben senin arabana çarpsam sen arabanız kalacaksın ben arabanız kalacağım nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsun, insan bu kadar mı düşünmeden hareket eder?

• Başımdan şöyle bir olay geçti.sabah işe gidiyorum , ışıklara 40-50 metre vardı kırmızı yandı.beni takip eden 5-6 tane arac vardı.önümde araç yoktu.bende yavasca fren yaptım , kırmızıda durdum.sarı yandı bir baktım etrafıma , sadece ben varım ışıkta bekleyen.. siz düşünün ankara'nın trafikteki halini artık

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 11 Mart 2014; 21:14:30 >
  • Ben inadina gec kalkiyorum. Biraz kulaklarimiz cinliyor ama napalim. Robot degiliz

• Bende Ankara da bulunuyorum.Işık kırmızıdan sarıya geçeyim derken 1 2 salise geçmeden arkadaki kornaya asılır Ben inadına yavaş hareket ederim özellikle dolmuş şöförleri yapıyo bunu,en önde olsalar zaten kırmızıda durmuyolar Kırmızıda durmakta suç bazen tenha yerlerde kırmızıda bekleyince adam arkadan gelip sellektör yapıyo kırmızıda niye bekliyon yol boş geçsene diye

• quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

İzmir'de çok az oluyor ancak İstanbul'da sarı yanar yanmaz aynı anda eller kırılasıca direksiyonun ortasına gidiyor

İstanbul'da yaşıyorum normalde, ancak bana çok nadir kırmızıdayken ya da sarıdayken kornaya asılana denk geliyorum, he var mı var, ama bence bu forumda bu konu aşırı abartılmakta, bu kadar tahammül katsayısı düşük insanlar burada birbirlerine nasıl saygı duyuyor ondan da şüpheliyim ya.

He, yeşil yanar, 1-2 saniye ben hareket etmem, o zaman çalan çok ancak o da normal bazı ışıklar bazı yerlerde senede bir kere yanıyor, o da 15 saniye o arada geçtin geçtin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Mart 2014; 21:15:33 >
  • eğer arkamdaki kornaya basarsa ufak bi hareket ettirdikten sonra tekrar frene basıp duruyorum dörtlüleri yakıyorum 1 sn bekleyip gidiyorum.

• 15 saniye yanan yesil isik ve arabayi 9 saniyede kaldiran insanlar yuzunden olusmus sesli aktivite

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.