Şimdi Ara

SARI PRENSES HAKIINDA BİLGİ SAHİPLERİ YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sarı prenses beslemek istiyorum akvaryumum 100 cm iç ve dış filtrem var önerileriniz varmıdır ? başka ne besleyebilirim ?

• baliklarin saklanabilecegi bol kaya koymalisiniz. ayrica yanina demasoni koyabilirdiniz ama 100 lt malesef yeterli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 5 Mayıs 2013; 20:39:04 >
  • 100 lt değil 170 lt kaç balık beslenir ?
  • baliklarin turune ve sayisina gore litre hesabi yapilir. beslemek istediginiz baliklarin turunu belirleyin ve o baliklarin ideal koloni sayisi (1 erkek 4 disi gibi) ile asagi yukari balik basina gerekli litre miktarini ogrenin sonra akvaryumunuzu buyutursunuz veya buyutme imkaniniz yoksa ona gore balik sayisini azaltirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanertgrl

100 lt değil 170 lt kaç balık beslenir ?

Balıkların rahat yaşayacağı şekilde söylüyorum: 1 sarı prenses 1 de yunus veya beyaz prenses kolonisi yeterlidir. Zira başlangıçta bu kolonileri koruyarak daha sonra balıkların kendi yavrularıyla büyüyüp kalabalık hale gelmelerini sağlayabilirsiniz.
  • http://www.akvaryum.com/labidochromis_caeruleus_(sari_prenses)_tatlisur_3_201.asp#b

Burayı okuyun önce.

@betabeye 170 litre sarı prenses için uygun fakat yunus kolonisi için minimum 300 litre akvaryum gerekiyor. Lütfen yanlış bilgi ve bilinç vermeyelim.
  • Akvaryuma yeteri kadar silis kum koyup sivri olmayan yuvarlak tarzda kayaları biyere yığın arka fonu düz mavi veya siyah yapıp 1 erkek 4 dişi sarı prenses 1 erkek 4 dişi demasoni veya iceman koyabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.