Şimdi Ara

Sarıyer Civarları Spor Salonu Önerisi (Maslak vb. de Olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da yeniyim diyebilirim. Garipçe taraflarındayım. Buraya gelmeden önce zaten uzun zamandır spor yapıyordum ancak buraya geldiğimden beri aksattım ve bir spor salonu bulmam lazım. Biraz araştırma da yaptım ortalama fiyatlarıyla beraber düşüncelerin nelerdir ?

1) MACFit Ormanada: Mesafe olarak bana en yakın salon burası. Ancak sanırım diğer macfitlerden küçük ve direk sitede falan diye tahmin ediyorum. Ayrıca 1 saat erken kapanıyor diğer şubelerden? Fiyatları hakkında fikrim yok.

2) MACFit Uniq Maslak: Burası hakkında çok bilgim yok ama büyük gibi gözüküyor. Fiyatı nedir bilemiyorum.

3) Norse Fitness (Eski Life Gym'miş): Bir tanıdığım Daruşşafaka'da Life Gym'de bahsetmişti.Araştırdım sanırım iflas ettiği için aynı yerde Norse Fitness var. Fiyatları veya kalitesi hakkında fikrim yok.

4) Hillside City Club İstinye: Güzel bir yere benziyor. Ancak fiyatının yüksek olabileceğini düşünüyorum.

Buralar hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Gördüğünüz gibi aslında Garipçe taraflarında olmama rağmen bulduğum yerler çok da yakın değil. Tabi daha kuzey taraflarda bu ayarlarda bir yerler bulamadım. Varsa başka bildikleriniz bu bölgede veya bana daha yakın önerileriniz beklerim.

• Yok mu arkadaşlar hiç bu tarafları bilen ??
  • Merhaba, Bende sarıyer bölgesinde slon arıyordum. Bir arkadaşım sporcard diye bir siteyi önerdi. Sarıyer bölgesinde olan salonları tek bi sayfada karşıma çıkardı. Tüm özellikleri fiyatlarıyla. Salon videosu falan da vardı. Kampanyalı üyelikler de vardı. Fiyatlar genel anlamda iyi. Güzel bi sistem. Salon salon dolaşmakla uğraştırmıyo. Ben Maslak bölgesnde bi salona üye oldum. siteyi ziyaret etmeni tavsiye ederim. işini kolaylaştırıyo.
     Sarıyer Civarları Spor Salonu Önerisi (Maslak vb. de Olur)

• gym maslak, sahsen gitmiyorum ama maslaga yakin otursam ilk dusunecegim yer olurdu. fiyati ise baya yuksek malesef. aylik 200, (hafta ici 4'e kadar giris veren, hafta sonu kisitlama bulunmayan ikinci tip uyelik ise 150 lira olmasi lazim.)
  • Maç fit uniq candir 85 lira aylık yıllıkta 70 e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.