Şimdi Ara

Şarj bitince neden bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar herkese iyi geceler
    Benim merak ettiğim bir şey var. Iphone da şarj bitince kapanıyor telefon. Şarja takınca da bir süre beklemeniz gerekiyor. Samsung Nokia falan hiçbirinde böyle bir şey yok direk açılıyor. Nedendir acaba ?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek ki iPhone bataryayı sonuna kadar kullanıyor diğerleri biraz bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esolos

Merhaba forumdaşlar herkese iyi geceler
    Benim merak ettiğim bir şey var. Iphone da şarj bitince kapanıyor telefon. Şarja takınca da bir süre beklemeniz gerekiyor. Samsung Nokia falan hiçbirinde böyle bir şey yok direk açılıyor. Nedendir acaba ?
    Teşekkürler

samsung s3mini kullanırken de vardı bu olay
  • şöyle bi durum var yazılımsal olarak ayarlanmış sanırım %5 ten sonra açılıyor telefon.dikkat ederseniz telefonu açtıgınızda %5 den baslıyor.sebebini çözemedim.sonuçta %2 ile de açılabilir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

şöyle bi durum var yazılımsal olarak ayarlanmış sanırım %5 ten sonra açılıyor telefon.dikkat ederseniz telefonu açtıgınızda %5 den baslıyor.sebebini çözemedim.sonuçta %2 ile de açılabilir anlamadım.

Bendede böyle bence sebebi batarya ömrü için %1 de açılsa en küçük bi temassızlıkta şarj almassa cihaz hoop cihaz kapandı.
    Bence mantıklı ve güzel bir düşünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatBirYalan

quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

şöyle bi durum var yazılımsal olarak ayarlanmış sanırım %5 ten sonra açılıyor telefon.dikkat ederseniz telefonu açtıgınızda %5 den baslıyor.sebebini çözemedim.sonuçta %2 ile de açılabilir anlamadım.

Bendede böyle bence sebebi batarya ömrü için %1 de açılsa en küçük bi temassızlıkta şarj almassa cihaz hoop cihaz kapandı.
    Bence mantıklı ve güzel bir düşünce

tamam da madem cihaz sonuna kadar kullanıyor enerjiyi yüzde %1 de de kendini kapatabilmesi lazım çünkü normalde de %1 de kapanmaya baslıyor.%1 de pat diye kapanmaz yani kendine yetecek enerjisi olmuş oluyo zaten %1 dolunca.anlatabildim mi :)

• Benimki %4 te açılıyor 5s

• Neyinden rahatsızsın bu durumun. 2dk bekleyiver :)

• S4ümde de var o olay. Açılınxa genelde %5ten yukarıda oluyor.

• Böyle olması bence mantıklı değil geçende kapıda kaldım evi arıyıcam tel kapalı açılmıyor eski telefonlar olsa 1 saat kapalı olsa açılır 1 Dk bile olsa şimdi şarj %3 olsa yok o açılmaz şarj az felan der kapanıncada açılmaz buna bir çare bulunması gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzde 4 te de kapatirsaniz yuzde 5 olmadan acamiyorsunuz telefonu, tamamen yazilimsal bir sebepten sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.