Şimdi Ara

Şarj çabuk bitiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 hafta önce yaklaşık, lumia 1320 aldım. Özellikle şarjından dolayı aldım bu telefonu gerçekten her şeyi çok güzel bana göre, telefonu alır almaz direk 8.1 e geçirdim. Belki hata yapmış olabilirim geçirmemeliydim. Sanırım 8.1 şuan beta aşamasında şarjı çabuk bitiyor, yazılımsal sanırım sizce nasıl veya ne zaman düzeltirler bu sorunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sırf bu sorun yüzünden güncelleme yapmadım. Hatta bu yüzden bazı uygulamalar görünmüyor. Denim mi ne o güncelleme gelene kadar bekleyeceğim ve şarj sorunu düzelirse geçeceğim yoksa böyle devam...

Zaten bu haliyle de işimi gayet güzel görüyor. 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920 varken ilk 8.1 beta ya kadar sıkıntı yoktu daha sonra temmuz gibi gelen güncellemeden sonra ne oldu ise şarj çok kötü oldu. İki gün önce 925 aldım şarj ettim 2g ile bir günü çıkartmadı.

bugün 8.0 amber ile deneyim dedim şuan iyi gibi görünüyor. Zaten 925 ve 1020 için bir düzeltme güncellemesinden bahsediliyor. Fakat bütün eski cihazlarda sıkıntı var sanırım. 920 de aynı olmuştu. 1320 içinde aynı şey söyleniyor

8.1 çok sistem istiyor desek 735 de 2200 mah lık pil ile mükemmel pil performansı var. 925 çok güzel cihaz da denim ile duzeltebilirlermi acaba.

sin ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Lumia 920 varken ilk 8.1 beta ya kadar sıkıntı yoktu daha sonra temmuz gibi gelen güncellemeden sonra ne oldu ise şarj çok kötü oldu. İki gün önce 925 aldım şarj ettim 2g ile bir günü çıkartmadı.

bugün 8.0 amber ile deneyim dedim şuan iyi gibi görünüyor. Zaten 925 ve 1020 için bir düzeltme güncellemesinden bahsediliyor. Fakat bütün eski cihazlarda sıkıntı var sanırım. 920 de aynı olmuştu. 1320 içinde aynı şey söyleniyor

8.1 çok sistem istiyor desek 735 de 2200 mah lık pil ile mükemmel pil performansı var. 925 çok güzel cihaz da denim ile duzeltebilirlermi acaba.

sin ne düşünüyorsunuz

Düzeltme güncellemesi ,bazı kişilerin telefonlarının bir anda kendine reset attığın için gelecekmiş.

• 925,1020 ve 1320 de sıkıntı var sıkıntının nedeni güç yönetimi ile ilgili cihazlarda uygulama açık olmamasına rağmen işlemci üzerinde yük varmış gibi davranıyor buda aşırı ısınma ve güç tüketimi demek uygulamalar açılırken bazen takılıyor bu durum s4 işlemcilerde daha belirgin düzeyde 1320 kullanırkende buna benzer sorunlarla karşılaştım 8.1 bazı cihazlara portlanırken optimizasyon yapılmamış 735'in şarjı uzun giderken 925'in az gitmesi saçma bataryaları hemen hemen aynı düzeyde 200mah farkın pek getiri olmaz diye düşünüyorum fix güncellemesiyle bu sorunu düzeltecekler inşallah bence Microsoft orta seviyede artık snap600 yonga seti kullanmalı s4 kullanacaksada yüksek frekanslı modelleri tercih etmeli.

• sizce düzeltme güncellemesi ne zaman gelir, tam bir tarih var mı ? yoksa telefona format atıp 8.0'ı kullanmaya başlayacağım.
  • skjaa7 S kullanıcısına yanıt
    Bence yakında gelecek olan denim güncellemesi ile düzeltme yapılacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarjı çabuk bitiriyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8.1 in preview i da tam surumu de şarj anlamında sıkıntılı. Hele 820 niz varsa kafayı yiyorsunuz. Umarım bu Denim de düzelir. Beklentilerimi kıstım iyice, şarj duzelse yeter yani o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beta ile şarj konusunda bir fark göremedim.

• Şarj olayı umarım düzelir fakat yeni model satmak için eskilerin sorunlarını çözeceklerini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp 8.1 beta değil ki? 1320 bataryası gayet iyidir ama. Bilemedim. Arka plan uygulamalarını 'pil tasarrufu' menüsünden bir kontrol edin. Zira Skype dan, yeme içme ye, finans tan haberler uygulamasına kadar varsayılan olarak arka planda çalışıyor. Kapatın bir de.
  • Bir iki yerde de yazmıştım benim için denim demek şarj ve stabilitenin tekrar gelmesini ummak demek.Lumia 925 kullanıcısı olarak WP 8.1 ile şarj sorunum aşırı derecede fazla özellikle internet exp. İle gezerken ve telefon boştayken.

• quote:

Orijinalden alıntı: urk

Bir iki yerde de yazmıştım benim için denim demek şarj ve stabilitenin tekrar gelmesini ummak demek.Lumia 925 kullanıcısı olarak WP 8.1 ile şarj sorunum aşırı derecede fazla özellikle internet exp. İle gezerken ve telefon boştayken.

Sırf pili için bile alınmaz bu telefon ne çektirdi bize ya .
  • Bende hatamı yaptım ne 2. El 925 aldım 7 aylık cihaz ama bi telefonun şarjı bu kadar az gidermi 3g açıklen yaklaşık 30 40 dk telefonu kurcalayınca %50 gibi bir şarj gidiyor ve tüm uygulamaları kapattım arkada konum çift tıklama zart curt hepsini ekranda kısık modda ama arkadaş bu nedir ya ondan sonra developer sürümünü yükledim yüzde 10 15 lik bi fark oldu o kadar bu arada garantiye verdeç pilini değiştirirlermi bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 16 Ocak 2015; 21:21:40 >
  • Ben şahsen 530 kullanıyorum. Arka planda uygulamaları bırakmazsanız ve ekran parlaklığınızı azaltarak pilin daha fazla dayanmasını sağlayabilirsiniz hocam
  • Kardeşim inşallah sorunun çözülmüştür wp yazılımda da çok kötü kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.