Daha demin şarja taktım, şarj olmaya başladı sonra anında çekmem gerekti sonra tekrar taktım bu sefer şarjı algılamadı. Sanırım ani bir şok oldu? Zaten ne zamandır şarjı %100 olunca geri sayıyordu hep, çok çıkarıp takıyorum şarja ondan mı acaba? Şimdi telefona reset attım, kapadım açtım, değişmedi. Şarj aletinin kenarı patladı bu arada, yani kablo kısmının kenarı yırtılmış o süngerimsi plastik kısım. Bununla da ilgili olabilir mi? Ne yapmam lazım. Yeni orijinal şarj aleti nerden alınır ne kadardır?
sürekli takıp çıkarman bişeyi değiştirmez soketi arada bir diş fırçasıyla temizleyin çöplük yuvasına dönüyor ayrıca kablolarınızı o kadar hor kullanırsanız birbirine değer cihaza kısa devre bile atabilir biraz dikkatli kullanın ve yenisini alın.
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
sürekli takıp çıkarman bişeyi değiştirmez soketi arada bir diş fırçasıyla temizleyin çöplük yuvasına dönüyor ayrıca kablolarınızı o kadar hor kullanırsanız birbirine değer cihaza kısa devre bile atabilir biraz dikkatli kullanın ve yenisini alın.
Prizi değiştirince düzeldi. Evet toz içinde soket, onu temizlemem lazım. Bundan sonra çok dikkatli kullanıcam. Sağolun.