Şimdi Ara

Şarj teknolojileri durmak bilmiyor: Şimdi de 300W'a çıkacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15w S10+ kullanıyorum hala %5 ken taktığımda bile 1saat30 dakikada %100 oluyor cihaz. %85 olması da 1 saat sürüyor yani son %15 i 30dk gibi bir süre tutuyor genelde %85 te falan çekiyorum görünce yani 15w bile 1 saatte hemen hemen dolduruyorum pili. Bu 240 300w olanlar çok daha hızlı yani 5 10dakkada fulleniyor umarım bana da nasip olur günün birinde ama şuan kullandığım cihaz bile yetiyor yoğun kullanımım yok.

• Çok iyi be arabaların bu şekide olması gerekiyor 5 dk da şarj edeceksin 600 700 km gideceksin evden çıkacaksın son anda bi bakmışsın şarjın %10 iki dk şarja taksan %50%60 akşama kadar devam

• Real ne gt3 pro var 240wat 10 dk şarj oluyor diye aldık evet 10 dk şarj oluyor 15 dk da şarj bitiyor hızlı doluyor hızlı bitiyor bir daha bulaşmam

• Bende 200 watt adaptörlü xiaomi 11 t pro var,sarj sorunum yok

• 2018 de Toyota Corolla araca 120 watt şarj koymuştu 2021 de bile 120 watt kaç modelde vardı, şimdi 120 watt çoğu modelde sıradan oldu, arabayı değiştirme zamanı mı geldi ne

• Batarya teknolojisi gelişmediği müddetçe olduğu yerde sayar bu. Diyelim ki 1000w çıktı. 1 dakikada şarj mı olacak telefon? Veya 2000w fişe bi takıyorsun çıkarman bir oluyor.

• Aynen öyle. Hızlı şarj eşsiz bir rahatlık. Kullanıcılar sıcak bakmıyor olsa da denmiş ama hızlı şarj olayı şarja dair kaygıları minimize ediyor. 10 dakikalık şarjın bile büyük fark yaratabileceğini bilmek, 45 dakika ile 1 saat 5 dakika içerisinde yüksek bir şarj seviyesine ulaşmak pek çok senaryoda şarj meselesine kafa yormamanızı sağlayan ciddi bir konfor. Bir de 5-15 dakika içerisinde tam şarj olduğunu hayal edin. Bu konuda pil teknolojileri son 15 yılda büyük yol katetti.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Cebimizde 1 gün dayanan bilgisayar taşıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Otomobilde hızlı şarj bataryayı 2 yıl içinde haşat ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru ama anlamlı bir fark yaratır mı bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.