Şimdi Ara

SARJDA İKEN PİL YUZDESİ AZALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR S3 TELEFONUM VAR YAKLASIK 2 YILDIR BENDE 0 ALDIM SON ZAMANLARDA ŞARZDA KULLANIRKEN BİRSEY FARKETTİM YUZDE ATMIYOR AZALIYOR KESİNLİKLE ORJİNAL DAHA YÜKSEK AMPERLİ BİR ŞARZ CİHAZI KULLANIYORUM ORJİNALI 10 SAATTE KULLANDIGIM ISE 3 SATTE FELAN DLDURUYOR.BİRDE ŞARZ AZALDIGINDA PARAZİT TARZI DALGALANMALAR GÖRÜYORUM EKRANDA SARZ ALMAYI KESİYOR SONRA NET BAĞLANTISI KESİLİYOR PARAZİTLER ARTIYOR VE KAPANIYOR BUNLAR YAKLASIK YARIM SAAT İÇİNDE OLAN OLAY TELEFON KESİNLİKLE AŞIRI DERECE ISINIP SARZI KESME OLAYI FELAN DEĞİL FARKLI BİRŞEY VAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKURLER

• SaWLeaDeR S kullanıcısına yanıt
    Bataryada problem var.

Yeni bir orjinal batarya satın almanız gerekiyor
  • Peki hocam kalibre denemek istiyorum ama bir sorum var kalibre yaparsam kalibre islemi telefona mi bataryaya mi yapilir yani yaptim diyelim, basarisiz ayni sorun, hocam yeni pil alsam kalibre bir problem cikartir mi?yoksa sadece eski pilde oylece kalir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaWLeaDeR S kullanıcısına yanıt
    Benim s2 dede ayni durum vardi usb kablo degistirince duzeldi bataryanda sorun var diye kestirip atmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya kalibrasyonu yapıp farklı bir şarj aleti dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWLeaDeR

Peki hocam kalibre denemek istiyorum ama bir sorum var kalibre yaparsam kalibre islemi telefona mi bataryaya mi yapilir yani yaptim diyelim, basarisiz ayni sorun, hocam yeni pil alsam kalibre bir problem cikartir mi?yoksa sadece eski pilde oylece kalir mi

Ekran dalgalanması ve akabinde ağ bağlantılarının kopması kalibre ile çözülecek değildir. Ve kalibre denilen şey aslında bir şehir efsanesi, başka birşey değil.

Eski pil öylelece kalır, mümkün olduğunca kullanmayın pili. En kısa sürede yeni batarya satın alın.
  • evet aynen benim s2mde de aynı sorun var. kabloyu değiştirip kullanıyorum ben de. telefonu kapatıp şarj edince de daha çabuk doluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.