Şimdi Ara

Şarjı uzun giden telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 seneyi aşkın süredir nexus 5 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnun(d)um. Ama bu aralar şarj öyle dayanmıyor ki hiç bir şey yapmadığım halde tabiri caiz ise emiyor şarjı. Nu yüzden yeni telefona geçme zamanının geldiğini düşünüyorum.

Nexus 5 im bana yetiyor da artıyor bile, bunda nexus olmasının da bir avantajı olabilir belki çünkü telefonda neredeyse hiç performans düşüklüğü yok ilk günkü gibi akıcı hala.

Nexus 5 im gibi uzun süre performans düşüklüğü yaşamadan çalışacak ve şarjı çok iyi gidecek bir telefon önerisi bekliyorum.

Teşekkürler.

• Bütçe?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bütçe biraz esnek, ama üst limiti 1800 diyebilirim ki daha fazla verebilecek gücüm var fakat telefona pek para harcamak istemiyorum.

Nexus 5 i zamanında 1400 liraya almıştım ve 4 seneyi aşkındır kullanıyorum.

Biraz reklam gibi oldu ama telefonumdan bu süre zarfında gerçekten çok memnundum. Şarj olayı beni delirtecek kıvama gelmese kesinlikle değiştirmeyi düşünmezdim.

Saf android cihazların hepsi bu şekilde performans kaybı yaşamadan kullanılabiliyor mu yoksa bu nexusa özel bir durum mu bilemiyorum.

Teşekkürler.
  • Lanaya L kullanıcısına yanıt
    lenovo p2 bende bu seçeneğe bakıyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanaya

Bütçe biraz esnek, ama üst limiti 1800 diyebilirim ki daha fazla verebilecek gücüm var fakat telefona pek para harcamak istemiyorum.

Nexus 5 i zamanında 1400 liraya almıştım ve 4 seneyi aşkındır kullanıyorum.

Biraz reklam gibi oldu ama telefonumdan bu süre zarfında gerçekten çok memnundum. Şarj olayı beni delirtecek kıvama gelmese kesinlikle değiştirmeyi düşünmezdim.

Saf android cihazların hepsi bu şekilde performans kaybı yaşamadan kullanılabiliyor mu yoksa bu nexusa özel bir durum mu bilemiyorum.

Teşekkürler.

Lenovo P2'yi düşünebilirsiniz.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Lenovo p2 batarya açısından hakikaten tatmin eder. 5000 mah oluşu hoşuma gitti. Ama nexus gibi akıcı, zamanla kasma ve donma yapmadan kullanılabilir mi ? Burada biraz soru işaretlerim var. Kullanan var mı acaba yorum yapsa iyi olur.
  • Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aydır kullanıyorum. Hâlâ kastıramadım. Ama zamanla ne olur bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.