Şimdi Ara

şarjlı 200w anons sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dışarıda 4 saat gibi bir süre kullana bileceğim 200w amfili, 2 kabinli hoparlörlü, kablosuz mikrofonlu bir anons sistemi kurmaya çalışıyorum. sorularım
    1. Bunun için gerekli malzemeler nelerdir (12v luk bir sistem mi olsa, yoksa invertörlü 220v luk bir sistem mi ona göre de malzemeler değişiyor tabi)
    2. 4 saatlik bir zaman dilimi için kaç amperlik akü gerekir. (25 amperlik ups e sulu akü bağlasam olur mu)
    3. en son olarak bu sistemi en ucuz şekilde kurmam lazım, bunun ortalama maliyeti bana ne kadara patlar

• Kesin bilgim yok fakat mesajım bulunsun;
    Normal 220V sistemi kurdunuz diyelim..
    Elektrik gittiğinde size 220v 250w güç gerekiyor.
    220V 300W inverter alsanız, 12v/220V inverter..
    Bir adet 60A 12v kuru akü (kuru akünün durağan kullanımda daha verimli olduğunu, sulu akünün hareket hailnde olması gerektiğini duydum).
    Bir adette akü şarj cihazı almanız gerekiyor.
    Sizinde sormak istediğiniz ana problem; 12v/220V 300W inverter 4saat çalışsa 250w ile kaç Amper Güç çeker.
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler işte ona göre almam lazım aküyü,, sulu aküyü inverter ile sabit kullananlar var ama şarj olayında dikkat edilmesi gerekiyomuş
  • Birde şu var. 200w anfiyi normal kullanımda bass ayarı +3 ise, sesini %70 açınca 150w çekse.
    Diğer türlü, bass ayarı -2 yapınca aynı %70 seste, 100w larda dolanır durur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.