Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.686
Cevap
366
Favori
1.957.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gp Recyko 1000mah mi Recyko Pro 800mah mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 14 Aralık 2022; 2:31:26 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Recyko Pro 800mah var verim alamadım durduk yere boşalıyor bu şarj edilebilir pillerden bişey anlamadım hepsi böyleyse

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

İş yerinde de pro piller var paslanmış uçları. Demek ki pro almamak lazım hocam. Teşekkürler bilgi için.  

213 lira n11 den e411 GP 4 lü şarj cihazı ile birlikte 4x950mah GP recyko 1000 pil sipariş geçtim az önce. Cihaz 100 liraya , pillerin tanesi 28 liraya gelmiş oluyor, gayet uygun gibi geldi. Normalde boş cihaz 150 liraydı.

Size özel indirim diyor sepette ama herkese çıkar mı bilmiyorum o indirim. 213 liraya aldım ben.

n11'den GP Recyko E411 USB AA-AAA Şarj Cihazı + GP Recyko 950 mAh AAA İnce Pil 4'lü seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

https://winfluenced.com/mgm-4163587-47163-3PTDPWTERD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

normali de aynı panasonic enloop var çok övüyor onlarda aynı oluyor mu denemediğimiz için bilemiyoruz inanın bim in pili alsan dahi

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Yeşil olan Recyko 1300 ve 2100 olan AA pillerden var bende yıllardır kullanıyorum sorun yok onlarda.

• Bayanlar ve Baylar,
    Biliyorum uzun bir zaman oldu ama arada babamı kaybettim ve sağlık problemlerim yüzünden iki operasyon geçirdim. Bu yüzden biraz ayrı kaldım.
    ReCyko +Pro pillerde tek sorun yaşayan ben değilmişim.
    Elimde 4 lü paketlerde AA olanlardan 3 paket vardı. Aynı lot numarasına sahip iki pakette birer pil patates çıktı.
    Bu arada Bay Derin'in tavsiyesi ve uzun bir araştırma sonucunda ISDT C4 Evo'ya geçiş yaptıktan sonra , AT1414, AT508, SW05-S050 ve GPKB02GS artık kullanmıyorum, sadece Nitecore LT10 (acil durum için) ve kendi yaptığım, Antrak'tan Saygıdeğer Bay Ete'nin şemasını yayınladığı Pic kontrollu şarj cihazımı ( Gayet iyi performans veriyor ) kullanıyorum.
    Bu zaman zarfında C4 Evo'nun Analizine güvenmeyip, Arduino ile yaptığım analizör ile yaptığım karşılaştırmalı testlerde C4 Evo'nun şarj farkını gördüm .
    Patates çıkan +Pro pillerde C4'ün uyandırma modu da işe yaramadı. Ama diğer pillerimde gayet güzel görevini yaptı.+Pro'ları üzülerek
    geridönüşüme gönderdim.
    Bu arada pil iç direnci düştükçe pilin kapasitesi düşüyor.
    Bay Enginsen ne tür bir şarj kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecenginer -- 26 Aralık 2022; 21:58:38 >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

Bay Timuçin Pusat,

LiitoKala cihazınızda Storage diye bir seçenek olması lazım. Bu seçenek pili kullanılmayacak dönemler için saklama amacı ile tam şarjdan farklı olarak şarj eder.

Bu arada Fenix pil ve Fenerinizin tam tip nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecenginer -- 26 Aralık 2022; 22:11:54 >
  • Eğer uzun ömürlü eneloop tarzı pil arıyorsanız yine panasonic üretimi birebir eneloop muadili ikea laddaları ucuzken piyasadan toplayın derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese pilli nebulizator icin sarjli pil arayisindayim fiyat performans olarak tavsiyeniz nedir ? Uzerinde sarj kablosuda var pilleri icine koyup sarj edebilirmiyim acaba ? Yoksa pil ve sarj aletimi almam gerekli ?

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Bilgisi ve onerisi olan varmi acaba ? Acil olarak siparis vermem gerekiyor suan aktif olarak kullaniyoruz ve cok fazla pil tuketimimiz var.

• İkea ladda alın. Enelooplar pahalı. Uyguna gp pro bulabilirseniz alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamilanya -- 5 Ocak 2023; 13:52:4 >
  • Mamilanya M kullanıcısına yanıt
    Sarj cihazi olarak ne almaliyim ?

• Merhaba arkadaşlar ben telsiz telefonum için şarjlı pil almam gerekiyor üzerindeki pil duracell 850 mah nimh 1.2 v pil var sorum şu

1)850 mah yerine 1000 mah pil kullanılır mı kullanırsak ne gibi sakıncaları olur

2)TV kumandası saat gibi cihazlarda şarjlı pil kullanılır mı kullanılırsa kaç mah pil almak gerekir

3)alacağım pilleri ataba şarj cihazı ile şarj edebilir miyim

Şimdiden teşekkürler

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Ben çinden mıboxer 8 li almıştım. Gayet iyi çalışıyor. Eğer bulabilirseniz. Nitecore,xtar ve panasonic klarus un iyi cihazları var evrensel şarj çeşitliliği konusunda. Bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Keza liitokala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamilanya -- 9 Ocak 2023; 1:55:21 >
  • Eğer benim gibi etkin kullanıyorsan XTAR İşlemci şarj cihazı, 8 x Li-Ion ve NiMH piller için, 18650, AA, AAA vs. boyutlarında, evrensel ve hızlı, model: VC8
    amazon
    XTAR İşlemci şarj cihazı, 8 x Li-Ion ve NiMH piller için, 18650, AA, AAA vs. boyutlarında, evrensel ve hızlı, model: VC8
    https://www.amazon.com.tr/dp/B082D65385?ref_=cm_sw_r_apin_dp_MDNSKVVZP98XSZN4C6SA
    şu tarz bir cihaz alabilirsin. Tek seferde 8 ayrı ve farklı boyutlarda pili şarj edebiliyorsun. Bahsettiğim markaların bu tarz ürünleri var. Daha sadeleri de var. Araştırıp kendine uygun olanı bulabilirsin

• Mecenginer M kullanıcısına yanıt

Allah rahmet eylesin, size de geçmiş olsun.

GP Recykyo pro + 1900 mAh 4 adet pil oğlumun uzaktan kumandalı arabası için aldım. Gayet iyi performans veriyor.

• karaman39 K kullanıcısına yanıt

1000mAh olması sorun yaratmaz. Bu ataba şarj cihazı pilleri çabuk öldürüyor. O yüzden eğer maddi imkan var ise Liitokala, yoksa Xtar yada Ataba 588.

• hakangemini H kullanıcısına yanıt

@hakangemini teşekkürler arkadaşım

• hakangemini H kullanıcısına yanıt

Aradım ama ataba 588 diye bir model göremedim hocam. 508 ve 988 var sanırım.

Bende ataba 308 var, pil aktı bir defa o yüzden temassızlık yapıyor bazen ama test ışığı ve deşarj modu olması çok iyi onun. Yenilerde pek yok onlar.

Geçenlerde GP e411 aldım kenara attım. Yine ataba 308 ile şarj ediyorum pilleri. İsraf mı oldu bilmiyorum ama ataba bozulmaya yakın gibi geldi diye yedek olarak düşündüm bir nevi.

• AT 508 yazacaktım. Bende var, yıllardır kullanıyorum, sorun yok. Panasonic şarj cihazı da var, o da fena değil. Ama AT 508 daha iyi, deşarj fonksiyonu var, panasonic'in bozuk diye şarj etmediği pili şarj edebiliyor. Eneloop, Panasonic ve GP recyko piller var. Hepsi de yeni nesil şarjlı pil ve memnunum. Eneloop ve Panasonic'i braun marka tansiyon ölçerde kullanıyorum. GP çocuğun oyuncağında kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.