Yıllardır ataba 508 tavsiye edilir burada, bende 308 var. Bence çok iyi cihaz, test modu var bir ışıkla pilin dolu-düşük-bitik olduğunu anlayabiliyorum. Deşarj modu var, lehim yapmaya çalışırken ölen pili biraz deşarj modunda bırakıp sonra şarj edince çalıştı. Tek pil de şarj edebiliyor, şimdiki cihazlar çift olmazsa şarj etmiyor. Tek sıkıntısı şarjlı olmayan pil taktım pil aktı cihaz paslanmaya başladı. Ataba 308 ölürse diye Yedek olarak GP 411 aldım kenara attım, sadece dolunca yanan ışığı var, başka bir özelliği yok sanırım. Tek tek de şarj etmiyor galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Mart 2023; 16:43:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (876. sayfa)
-
-
Konuyu okuyup anlamaya çalışıyorum anladığım kadarıyla pil kapasitesinin 10/1 kadar akımla şarj etmek veya ondan bağımsız düşük akımla şarj pil sağlığı için en iyisi ama baktığım cihazların çoğu en düşük 500 mah falan akım veriyor(308 hariç) bunu değiştirebiliyor muyuz o yazan değer max değer mi veya bu akım o kadar da umursamaya değer bir şey mı onu anlayamadım bu arada 300 liraya ikinci el temiz nitecore new i4 var sadece gamepad için ladda 1900 piller sarj etmek için kullanacağım bu şarj aleti uygun geldi bana fiyatına göre sizce nasıl
-
Ben o kadar detaylı bakmıyorum hocam. Sonuçta tanesi 25 liraya aldığımız piller. Tablacıdan aldığım green/global power gibi antin kuntin cihazla 5 yıldan fazla şarj edip kullanmıştım zamanında. Piller kaybolup gidiyor yoksa ömrü dolan pil pek olmadı. Yıllarca şarj et kullan.
Diğer cihazı bilmiyorum ama fiyatı 500 lira civarında görünüyor, 300 iyi gibi. Benim aldığım GP e411 de 160 lira civarında şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Mart 2023; 16:44:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UltraFire XML-T6 el fenerim 3xAAA ya da başlıklı 1x18650 ile çalışıyor. Şimdiye kadar hep şarjlı 3xAAA (GP veya Ladda) ile kullandım, 18650 ile kullansam aydınlatma gücünde (süresinde değil) bir fark olur mu? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxxas -- 29 Mart 2023; 20:33:3 > -
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu pilden nerden buluruz acaba
Şu pilleri buldum. Markası iyi mi bunların?
https://www.hepsiburada.com/micron-24-v-tira-makinesi-pili-bataryasi-1100-mah-aa-kalem-pilden-puntali-p-HBCV00001TVS7R?magaza=Battery+Store&url_src=and-product-detail
Veya Orion mu alsam? Biraz fiyat farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Nisan 2023; 12:48:17 >
amazonTianwu LIITOKALA LII-M4 18650 26650 14500 AA AAA Lityum NiMH Pil için LCD Ekranlı 4 Yuvalı Pil Şarj Cihazı Akıllı Pil Şarj Cihazıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BS3XX96F
fiyat nasıl sizce alınır mı?
-
ReCyko pro AA 2000mah ve ReCyko pro AAA 800mah var. Bunlara sarj cihazı arıyorum. Tavsiyeniz nedir ? Cef14 ? At 508? Herşey olabilir. Herşeye açığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada at 508 ve at 308 üretilmiyor ve satılmıyor da. O ayarlarda güncel bişey yok mu ? Pil sağlığını bozmayacak bir sarj cihazı arıyorum.
Edindiğim bilgilere göre ReCyko pro AA 2000mah (200ma) ve ReCyko pro AAA 800mah (80ma) ile sarj etmeliyim. 1.2v laIm sarj cihazı. Tavsiye var mıdır ?
Omron tansiyon aleti var evde, şarjlı pil almayi dusunuyodum fakat arkasında 1.5v AA pil destekliyor yazıyor, şarjlı pillerde 1.2v mağlum. Acaba çalıştırır mı 1.2v piller bu aletleri? Bilen var mi
omron kullandım 1.2v piller için uygun değil şarj bitti uyarı veriyor
-
Anladim hocam almayayim o zaman boşa gitmesin para, teşekkür ederim cevabınız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 23 Nisan 2023; 15:8:7 >
Arkadaşlar bu set iş görür mü? Alma diyeceğiniz kötü bir şöhreti var mı? İlk kez şarjlı pil alacağım. Fiyat 470 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 11 Mayıs 2023; 18:52:32 > -
o pillerden az önce ben de aldım,
şarj cihazı olarak piller dolduğıunda otm şarj kesen bir model almanı öneririm,
bir de 4 lü alırsan pilleri şarj etmen daha kolay olur.
bende panasonic bq-cc17 modeli var artık satılmıyor, incelemen adına modeli yazıyorum benzer ya da upgrade bir cihaza yönelmeni öneririm.
-
AAA şarjlı pil bakıyorum. GP markasına karar verdim ama 2 model arasında kararsız kaldım.
Hangisini önerirsiniz?
-
Sağ taraftaki siyah pro olanı alınız...şarj döngüsü ve pilin bekleme süresi uzundur.
-
Aklımdan onu geçiriyordum. Çok teşekkür ederim.
-
Bendeki beurer tansiyon aleti de aynı şekilde. 1.2 volt şarjlı piller ile kısa bir süre çalışıyor sonra pil bitti uyarısı veriyor. Kılavuzunda da açıkça 1.5 volt pil gerektiği belirtilmiş.
O zaman hiçbir şarjlı pil tansiyon aletlerinde kullanılmıyor mu? Bu durum üzdü.
-
her tansiyon aletinde durum aynı olmayabilir, araştırmak lazım🤷♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 5 Haziran 2023; 20:22:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X