Bildirim
şarjlı tornavida ve pil değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pillere enerjinin ulaşmama olasılığı var.şarj ederken pillerin "+,-" kısımlarını kontrol edin.enerji verdiğiniz anda ölçü aleti daha fazla voltaj gösteriyorlarsa doluyorlardır ama,Piller 1000 ma olduğu için sizin kullandığınız adaptör doğal olarak daha yavaş dolduracaktır.15-20 dk şarj ettikten sonra adaptör ısısını kontrol edin.Çok fazla ısınma var ise daha yüksek güçlü bir adaptör ile deneyin.Çekilen akımı da kontrol edin.Pillerin şarj akımı ile çekilen akım da tutarsızlık var ise pilleri harici doldurmayı deneyin.
Fotoğraf koyabilirseniz iyi olur aslında.Kaç pil var ? seri paralel nasıl bağlı ? Batarya olarakmı aldınız yoksa pil olarak kendiniz mi değiştirdiniz ? Basit bir problem ama yığınla soru işareti var -
gp marka ni cd 1000mh pilleri aynen içinden çıktığı şekilde 3.6v seri bağladım. bağlantı yerleri doğru. şarj ışığı yanmıyor kendi adaptörünü taktığımda. pilleri birleştirdiğim için ayırıp dışarıda şarj olanağım da yok. şarj adaptörü 300mh 6v -
Bazı hatalar olmalı. Pillerde de sıkıntı olabilir hocam. Bende de küçük elk.tor. var içindeki piller cırt olmuş 600 lükleri çıkarıp 1300mAh lik taktım 3 misli dayanıyor şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 21 Mayıs 2012; 20:45:41 > -
Pilleri ters takmış olabilirsin. Benim aklımada o geliyor :) -
pilleri ters taksam hiç çalışmaması gerekmez miydi?
telsiz telefonlarda da aynı durum var. şarjlı ev telefonlarının çoğunda orjinalinden yüksek mah değerinde şarjlı pil ile çalışmıyor. acaba şarj adaptörünün içinde bir devre mi var pilin akım değerini tespit eden? -
İçinde elektronik bir devre yerine sadece bir anahtar varsa ve anahtarla sağa sola dönüşü sağlıyorsa çalışır. Anahtarın sağa dönüş konumu ile sola dönüş konumunda bir farklılık hissettin mi? Eskisine göre tersine dönme gibi :) -
:) pil başındaki lehim kırılmış,sorun oymuş.
yazan arkadaşlara teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X