Şimdi Ara

Sat sinavi hakkinda bilgisi olan bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yabanci uyrukklu bi ogrenci olarak bu sinava girmek istiyorum akici derecede ingilizce var bu sinava girersem basarili olabilirmiyim tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Yildirim

arkadaslar yabanci uyrukklu bi ogrenci olarak bu sinava girmek istiyorum akici derecede ingilizce var bu sinava girersem basarili olabilirmiyim tesekkurler

Akici derecede İngilizce yeterli degil bu sinavda maalesef. Cok iyi bir okuyucu olmak gerekiyor. Turk ogrencilerin zorlandigi ygs paragraf sorulari burdakilerin yaninda hicbir sey degil :) Matematigi basit rahatlikla tam puan yapilabilir ama dedigim gibi okumaya yonelik kisim zorlayici. İnternetten cikmis sorulara ulasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

arkadaslar yabanci uyrukklu bi ogrenci olarak bu sinava girmek istiyorum akici derecede ingilizce var bu sinava girersem basarili olabilirmiyim tesekkurler

Akici derecede İngilizce yeterli degil bu sinavda maalesef. Cok iyi bir okuyucu olmak gerekiyor. Turk ogrencilerin zorlandigi ygs paragraf sorulari burdakilerin yaninda hicbir sey degil :) Matematigi basit rahatlikla tam puan yapilabilir ama dedigim gibi okumaya yonelik kisim zorlayici. İnternetten cikmis sorulara ulasabilirsin.

hocam okumay yonelik kisim disinda nasil ? kompozisyon,bosluk doldurma gibi bolumler varmis siz kac puan aldiniz ortalama kisiler kac puan aliyo biraz anlatirmisiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

hocam okumay yonelik kisim disinda nasil ? kompozisyon,bosluk doldurma gibi bolumler varmis siz kac puan aldiniz ortalama kisiler kac puan aliyo biraz anlatirmisiniz

Sinava resmi olarak girmedim fakat ingilizcemi olcmek icin bakmistim sorularina . Puan konusu kisiye bagli tabiki ama okuma kismi icin bence 1 yil ingilizce kitap okumak sart . Matematik mufredati biraz farkli ama basit seyler . Harvard , m.i.t falan hedeflemiyorsan son sene calisarakta bir seyler yapilabilir. Sinav hakkinda daha once bir cok konu acilmisti girenler/kazananlar tarafindan onlari aratip bir goz at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.