Şimdi Ara

Sata 2 anakarta sata 3 ssd takılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleyküm.Gigabyte G41M-ES2l rev1.1 anakartım var ssd takmak istiyorum ama piyasada sata 2 ssd bulamadım.sata 3 ssd takarsam bir sorun olurmu.
    SSD linki:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soketler aynı bir sorun olmaz, sadece sata 2 hızında çalışır.

• Ben bir süre x48 rampage formula / q6600 ile samsung 840evo modelini kullanmistim, okuma yazma hizi 250/300mb civarinda degisiyordu. Yani sata2 hizinda calisiyor, ama ocz arc100 modeli ile arada bir donma gibi bir huyu vardi, cözememistim zamaninda, ocz yi baska makineye takinca takilma yapmiyordu. Bu bilgiyide vermek gerekebilir. Diger yandan sectigin ssd markasinin tasinabilir olanindan kullaniyorum, fena degil gibi ama sistem diski olarak kullananlara bir sormak lazim. Ben daha güvenilir modellere yönelmeni tavsiye ederdim. Ama denemek istersen senin modelide alabilirsin. Amazon garantili olmasi iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Amazondan siparişi verirsem bir sıkıntı yaşarmıyım.Daha önce amazondan alışveriş etmediğim için soruyorum.

• Teşekkürler

• saidsahin52 S kullanıcısına yanıt

Kullanilmis ürün gelebilir lakin kutuyu acarken foto veya video cekerseniz sorun olmaz. Geri yollarkende eger satici ve gonderen amazon ise süper. Satici baska gönderen amazon ise yine iyi. Satici ve gönderen baska biri ise takibi pek iyi olmaz, geri gonderirken ücreti size ödetebilirler. Amazon genel olarak ilgilidir.

Amazon.comtr tarafından satılır ve gönderilir yazıyor. Birde bu yurtiçi şubesinden geliyor değilmi amazonun? Sata 2 anakarta sata 3 ssd takılabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saidsahin52 S kullanıcısına yanıt

Evet, rahatlikla alinabilir (ama kutu acilisini kamerali yapin.)

Çok teşekkürler yardımın için. Allaha emanet iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.