Bildirim
sata 2 harddisk sata anakartta çalışırmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Seagate HDD'lerin arkasında SATA2 yerine SATA olarak kullanabilmen için jumper var.
-
bi sorun olmaz yani sata2 disk alsam dimi hocam?sadece seagatedemi var bu özellik?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray.soylu -- 27 Mart 2008; 19:12:33 > -
ben de seagate st3160815as modali bir hdd aldım. anakartım sata destekliyor.kimileri çalışmayacağını kimileri de çalışacağını söylüyor na yapayım.?
teşekkürler -
slx takıp durumu buraya bildirirmisin?boşuna para vermek istemiyorum. -
jumper ile sorun olmaz merak etme -
quote:
Orjinalden alıntı: eray.soylu
slx takıp durumu buraya bildirirmisin?boşuna para vermek istemiyorum.
Foxconn 661FX7MF Series anakartımın modeli bu.. ben de takıp da hdd yi bozmak istemedim.bakacağız. . dedim ya kimileri senin anakart sata2 desteklemiyor. git o hdd yi iade et diyor. canım da sıkılıyor bu işe...
tabii ki sonuç alınca dh ye yazacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 27 Mart 2008; 23:14:13 > -
arkadaşlar bu kutunun içinden sata yapmak için bişey çıkıyormuş bu bütün markalarda varmıdır? tşk ederim cvplarınız için. -
Bu pinler tüm SATAII disklerde vardır standart olarak.
Ancak jumper takılı olarak gelmeyebilir, bu durumda biryerlerden bir jumper bulmanız gerekir.
Seagate disklerde jumper takılı olarak geliyor, diğerlerinde durumu bilmiyorum.
Ancak aldığınız yerdeki bilgisayarcıya sorarsanız size bir tane bulabilir.
Pahalı bir parça değildir, ücret vermeden alabileceğiniz birşey.
Ancak belirttiğim gibi her SATAII diskte bu uyumluluk için pinler standart olarak vardır.
SATAI destekleyen kartlara bu diskleri gönül rahatlığıyla SATAI modunda takarak kullanabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X