Şimdi Ara

sata 2 harddisk sata anakartta çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde asus p5pe-vm anakart var üzerinde 2 adet sata bağlantısı var birinde dvdr var şimdi ben sata 2 harddisk alsam bi sorun yaşarmıyım?böyle kullanan varmı?teşekkür edrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray.soylu -- 27 Mart 2008; 22:30:42 >

• Seagate HDD'lerin arkasında SATA2 yerine SATA olarak kullanabilmen için jumper var.

sata 2 harddisk  sata anakartta çalışırmı?
  • bi sorun olmaz yani sata2 disk alsam dimi hocam?sadece seagatedemi var bu özellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray.soylu -- 27 Mart 2008; 19:12:33 >
  • ben de seagate st3160815as modali bir hdd aldım. anakartım sata destekliyor.kimileri çalışmayacağını kimileri de çalışacağını söylüyor na yapayım.?
    teşekkürler
  • slx takıp durumu buraya bildirirmisin?boşuna para vermek istemiyorum.
  • jumper ile sorun olmaz merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.soylu

slx takıp durumu buraya bildirirmisin?boşuna para vermek istemiyorum.

Foxconn 661FX7MF Series anakartımın modeli bu.. ben de takıp da hdd yi bozmak istemedim.bakacağız. . dedim ya kimileri senin anakart sata2 desteklemiyor. git o hdd yi iade et diyor. canım da sıkılıyor bu işe...
    tabii ki sonuç alınca dh ye yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 27 Mart 2008; 23:14:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu kutunun içinden sata yapmak için bişey çıkıyormuş bu bütün markalarda varmıdır? tşk ederim cvplarınız için.
  • Bu pinler tüm SATAII disklerde vardır standart olarak.
    Ancak jumper takılı olarak gelmeyebilir, bu durumda biryerlerden bir jumper bulmanız gerekir.
    Seagate disklerde jumper takılı olarak geliyor, diğerlerinde durumu bilmiyorum.
    Ancak aldığınız yerdeki bilgisayarcıya sorarsanız size bir tane bulabilir.
    Pahalı bir parça değildir, ücret vermeden alabileceğiniz birşey.
    Ancak belirttiğim gibi her SATAII diskte bu uyumluluk için pinler standart olarak vardır.
    SATAI destekleyen kartlara bu diskleri gönül rahatlığıyla SATAI modunda takarak kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.