Şimdi Ara

SATA 2 HDD ACİL LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS p5rd1-vm anakart var ama windows yükleyemiyorum hdd bios görüyor ama winows yükleme aşamasında görmüyor diyor acil yardım edin...

• cavus 1 anakartın sata2 desteklemıyor
    2-samsung dısk ıse jumper takman gerekli bununda( hdd arkadan bakarsan en sagdan 2. en soldan 3. olarak jumper takman lazım o zaman sata2 hdd sata1 olarak calısır
    3-wındows gorurken kurr sabıt dısk bulamadı....... dıye hata verıyor sa kı sanırım oyle anlatıgına gore onunda caresı once anakart cdsını tak o boot edecek karsına Y/N secenegı gelecek Yes de sonra senden dısket ıster dısket tak enter de dıskete sata dosyalarını atacak sonra pc yenıden baslat bıtınc wındows kurarken ılk karsına gelen mavı ekranın altında sey yazar SCSI ve RAİD ıcın F6 tusuna bas de sen bas sorna senden dısket ıster dısketı tak S tusuna bas kuracagın ısletım sıstemı XP ıse oaradan gelecek menuden XP sec ENTER de ENTER de sonra dıskı gorur omazsa PM at
    4-olmazsa cd boot etmesse anakart cdsını baska pc ye tak ıcersındekı sata dosyasını dıskete cek ondan sonra wındwos kur kurulumada 3 secenekte ok.sımgesı oldugu yerden devam et

• +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabey_58 -- 16 Mayıs 2006; 10:40:43 >
  • OLUNCA BILGILENDŞR BİZİ
  • TAmam arkadaş oldu disketen tanıdı saolun yardımlarınız için benim disket sürücü arızalıymış disketi okur gibi yapıp okumuyodu bende disket sürücü değiştirdim sata disketi ile yaptım.. herkese yardımlar için teşekürler
  • kolay gelsın ıyı gunlerde kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.