Şimdi Ara

SATA 2 Kurulumuna Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.5 Ghz işlemci
    Anakart: Gigabyte Gforce AM2 Anakart
    Harddisk: 160 GB 7200 RPM 8 MB CACHE SATA2

Bunları yeni aldım. Sata2 harddisk kurulumunu yapamadım. Kurulum klavuzunda yazılanları yaptım ama yine windows "bağlı bir harddisk yok" diyor ve yüklenmiyor. Anakart cd'sinden disket yaratırken ck804 c18 gibi seçenekler var. Hangisini seçmeliyim. Anakart kurulum klavuzunda mcp61 series raid'i seçmişti ama sanırım o bir örnekti. Çünkü denedim ama bir şey olmadı. Ayrıcxac birkaç tanesini daha denedim ama hiçbir şey olmadı. Acaba sorun burada mıdır? Değilse nerededir?

• quote:

Orjinalden alıntı: martineden07

İşlemci: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.5 Ghz işlemci
    Anakart: Gigabyte Gforce AM2 Anakart
    Harddisk: 160 GB 7200 RPM 8 MB CACHE SATA2

Bunları yeni aldım. Sata2 harddisk kurulumunu yapamadım. Kurulum klavuzunda yazılanları yaptım ama yine windows "bağlı bir harddisk yok" diyor ve yüklenmiyor. Anakart cd'sinden disket yaratırken ck804 c18 gibi seçenekler var. Hangisini seçmeliyim. Anakart kurulum klavuzunda mcp61 series raid'i seçmişti ama sanırım o bir örnekti. Çünkü denedim ama bir şey olmadı. Ayrıcxac birkaç tanesini daha denedim ama hiçbir şey olmadı. Acaba sorun burada mıdır? Değilse nerededir?

Buraya bi bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_16380190/mpage_1/key_//tm.htm#16439504

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 10 Aralık 2007; 10:45:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.