Şimdi Ara

sata hdd tanıtma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir anakart aldım asrock p4v88 modelinde 2 tane sata girişli kullandığım hdd ise HD 250 GB WESTERN DIGITAL 7200 RPM SATA 8MB ama ne yaptıysam birtürlü bu anakart hddyi görmedi xp kurarken ekranda çıkıyor sata disk driverini takıyorum ama görmüyor normal bir ide hddden xp kurulum yaptım sonra sata hddyi taktım anakart gene görmedi sata hddyi başka anakartlarda çalışyor lütfen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz neyaptıysam sata hddmi bitürlü tanıtıp xp kuramadım bu asrock anakartımda cvplarınızı bekliyorum teş.ler

• yardımcı olurmusunuz arkadaşlar lütfen
  • biostan "sata" kontrollerini yaptın mı ?

olmadı bios pilini söküp 5 dk felan bekleyip tekrar takabilirsin. bios sıfırlamak işe yarayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

biostan "sata" kontrollerini yaptın mı ?

olmadı bios pilini söküp 5 dk felan bekleyip tekrar takabilirsin. bios sıfırlamak işe yarayabilir.

dediğini deneyip birazdan haber veririm
  • yok olmadı ya kardeş üstteki linkede baktım o da bir fayda etmedi normalde anakart cdsinden satayı yüklediğimde hata yok ama yükledikten sonra sata hddyi takınca ünlem işareti çıkıyor acaba tanıtmak için ne yapmam lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • anakartın eski olsa bios update önericem ama yeni aldığını söylüyorsun o yüzden önermicem..

aklımada başka bir şey gelmiyor
  • Bios tan HDD Prioryty mod u sata ya getirin ve anakartın raid özelliğini yine bios tan kapatın.

james_earl_cash ten birşey isticektim soruyu görünce dayanamadım yazayım dedim

james_earl_cash pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.