Şimdi Ara

SATA I DESTEKLİ ANAKART SATA II HARDDİSKİ ÇALIŞTIRIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS P5GL-MX anakartım var ve 80 gb sata I harddiskim yetersiz gelmeye başladı harddisk almaya karar verdim ama piyasadaki harddiskler hep sata II destekli arada IDE destekli olanları var ama IDE almayı düşünmüyorum bu harddisk sıkıntısından kurtulmam lazım asus un sitesinde sata desteği var yazıyor acaba sata II harddiskleri de destekler mi bu konuda bilgiye ihtiyacım var hepinize teşekkürler...

• calısır
  • Diskin üzerinde sata 1 için jumper yeri vardır. Oraya jumper tak çalışır
  • Arkadaşlar peki fazla kaale alınacak performans düşüşü olur mu zaten harddiski birinci kullanma amacım depolama olacak.
  • performans dusuklugu olmaz
  • Eyvallah kardeş o zaman harddisk aramaya başlayayım ben.
  • bant enişliği 1.5gb/s olacak 192mb saniyede transfer eder. Depolamada sorun olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dexter_

bant enişliği 1.5gb/s olacak 192mb saniyede transfer eder. Depolamada sorun olmaz

O da yeterli daha ne olsun
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya gittim 120 tlye seagate 1 tb harddisk siparişini verdim aslında samsung düşünüyordum ama yine seagate almış olduk haydi bakalım hayırlısı sonuçları buraya yazarım.
  • Seagate iyidir. Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dexter_

Seagate iyidir. Güle güle kullan

Bugün geldi hocam formatı çektim performansta artış var windows boot ekranında 2 atıyor yalnız aldığım barracuda green serisiymiş olsun bu da iyi 300 e 700 ayırdım harddiski 700 olan bölüme depolama yapıcam 300 olan bölüme de oyun filan artık

ekleme : harddisk 5900 rpmmiş hiç söylemedi bilgisayarcı şerefsiz adam ya napalım artık böyle de iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixTR' -- 3 Mayıs 2011; 18:11:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.