Şimdi Ara

Sata Sata2 Sata3 Bilgilendirme Uyumluluk Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde SATA IDE harddisk bulunmaktadır anakartımı degiştirmek istiyorum alıcagım kart sanırsam SATA2 benim sabit diskkim bu karta uyumlu olumu yardım edermisiniz SATA SATA2 SATA3 IDE uyumlu SATA bunlar ne demek ne farkediyor uyumluluk nasıl bilgi verirseniz sevinirim.

KART:http://www.webdenal.com/foxconn-a6gmv-690g-ddr3-svgl-pcix-am3_259876.html

• Satalar kendi arasında uyumlu diye biliyorum, ama ide ile sata apayrı şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Satalar kendi arasında uyumlu diye biliyorum, ama ide ile sata apayrı şeyler.

Ya şöyle diyim sana benim şimdi IDE harddiskkim var suan kullandıgım kartta SATA var.Benim alıcagım kart SATA2 yazıyor uyumlu olurmu olmaz mı onu ögrenmek istiyorum.
  • Elinizde IDE harddisk mevcut ise, alacağınız anakartın da IDE girişi olması gerekiyor. Veya IDE>SATA dönüştürücü kullanmanız. Hangi anakartı düşünüyorsunuz? Tam modem bilgisi verebilirseniz, kontrol sağlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Elinizde IDE harddisk mevcut ise, alacağınız anakartın da IDE girişi olması gerekiyor. Veya IDE>SATA dönüştürücü kullanmanız. Hangi anakartı düşünüyorsunuz? Tam modem bilgisi verebilirseniz, kontrol sağlayabilirim.

http://www.exa.com.tr/biostar/anakartlar/biostar_n68s3b-328-17029.html bu kart mesela uyumlu olurmu benim IDE harddiskim le ayrıca bir şey daha sormak istiyorum bunda PCIex16 slotu var bu karta PCIx 2.0 veya 2.1 versiyonlu kart taktıgım zaman çalıştırırmı bir problem olur mu teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disonk -- 15 Haziran 2012; 12:52:34 >

• Selam,

Gösterdiğiniz anakart üzerinde IDE girişi mevcut, kendi harddiskinizi kullanabilirsiniz. PCI-Ex konusunda da bir problem oluşmaz, çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Selam,

Gösterdiğiniz anakart üzerinde IDE girişi mevcut, kendi harddiskinizi kullanabilirsiniz. PCI-Ex konusunda da bir problem oluşmaz, çalışır.

çok saol teşşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.