Arkadaşlar sata ve ncq özellikli hdd ler oyunlarda çok bir fark yaratıyorlarmı? Yada benchmark testlerinde bariz performans farkı oluyormu?
bende ncq ler oyunu gehc yukluyor dıye soyledıler ama pek ınanamadım dogrusu bende ynı 2 tane 300 gb segate ncq aldım gayet memnunum
Oyun performansı hakkında bir bilgi werebilirmisin. Weya pc nin genel performansı hakkında.Nasıl ve ne derece etkiledi? quote:Orjinalden alıntı: enginguzelsoy bende ncq ler oyunu gehc yukluyor dıye soyledıler ama pek ınanamadım dogrusu bende ynı 2 tane 300 gb segate ncq aldım gayet memnunum
quote:Orjinalden alıntı: BallistA_fb Ncq ların gürültülü çalıştığı doğrumu? ncq donanımsal bır sey degil yazılımsal gelen verılerı sıralı bır sekılde ısleyerek zaman kaybını azaltır gozle gorulur buyuk bır fark yoktur
Sonuçta fiziksel olarak hdd nin çalışmasını etkiliyor ve değiştiriyor. Bu belki gürültüye sebep olabilir diye düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: The_WeB quote:Orjinalden alıntı: BallistA_fb Ncq ların gürültülü çalıştığı doğrumu? ncq donanımsal bır sey degil yazılımsal gelen verılerı sıralı bır sekılde ısleyerek zaman kaybını azaltır gozle gorulur buyuk bır fark yoktur