Bildirim
Sata2 anakartta SSD Sata3

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sata3 ssd sata 2 anakartta sata 2 şeklinde çalışacaktır yani sorun olmaz.
sata 2 hdd ile sata 2 ssd arasında ciddi bir fark vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ryu96
sata3 ssd sata 2 anakartta sata 2 şeklinde çalışacaktır yani sorun olmaz.
sata 2 hdd ile sata 2 ssd arasında ciddi bir fark vardır.
Cevap için teşekkürler, ben şimdi sata3 ssd alayım, ileride anakartı değiştirince daha da bi hızlı olur. -
Diski aldiktan sonra uzun bir sure ertelersin yeni anakart almayi. Tecrube ile sabittir. Hatta tecrubemide anlatiyim; benim sata 1 girisli 5,5 senelik laptopum vardi degistirmeyi dusunuyordum o sira ssd ile tanistim degistirmeyi dusuneli 1,5 sene oldu :D şimdi kapasitesinide arttirdim ssd'nin eminim 1,5 daha rahat kullanirim benm laptopu. 140 okuma 100 yazma hizim var ve inan bana yetiyor. Mekanik diskten ssdye 100-110 ile kopyaliyorum tabi ssd den mekanige bu biraz daha dusuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda ssd ile ilgili çok güzel konular var.ssd al ama anakart-işlemci tarafınıda değiştirmeyeceksen..bence önce anakartını al..şöyle sağlam birşey olsun.ardından da ssd ni al....(ucuza denk getirdim dersen hemen kap) -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
forumda ssd ile ilgili çok güzel konular var.ssd al ama anakart-işlemci tarafınıda değiştirmeyeceksen..bence önce anakartını al..şöyle sağlam birşey olsun.ardından da ssd ni al....(ucuza denk getirdim dersen hemen kap)
cevaplar için teşekkürler tekrar;
açıkcası anakart almayı bi süre daha erteleyeceğim, elimdeki anakart bana en az 1.5 sene gider. sistem için kullandığım hdd bozuldu, tekrar bir hdd almak yerine ssd alacam, ama anakartı daha sonra. zaten arşiv için harici diskim var. uygun fiyatlı bulursam anında alacağım. -
280 mb civarı yazma ve okuma hızı alırsınız. Buda gayet yeterlidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X