Şimdi Ara

SATA2 - NCQ - DDR2 - AGP 8X DESTEKLİ ANAKART ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem topluyorum. bana bi anakart önerirmisiniz..

P4 3000 800MHZ 64 BİT 2MB CACHE LGA BOXED 228 USD
    LEADTEK 6600 GT TDH -NVIDIA 6600 GT 128 MB 128 BİT 500/1000 MHZ DX9.C OPEN GL TV-DVI OUT
    SAMSUNG 200GB SATA2 NCQ
    1GB DDR2 533MHZ PC4200 KİNGSTON

aslında pek oyun oynamıcam. eğer daha düşük bi ekran kartı tavsiyeniz varsa yazın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kışkırtır -- 27 Ekim 2005, 16:29:03 >

• 9550 al o zaman ddr2 8x anakartlarda yok bildiğim kadarıyla lga 775 pin anakartlarda agp slotu var mı ya
  • Abi ne yaptın öyle anakart olurmu (bence) olmaz.Ya ekran kartına kıyacaksın yada ramler ile işlemcine karar senin
  • ABİT AL8 AMA EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRECEKSİN
  • Bugün bende imanım gevredi google'da aradım yok malesef.
  • ekran kartını görmezden gelin. ram i ddr olması gerekiyor diyorsanız (diyor musunuz?) onuda ddr yapalım.
    o zaman bana anakart ve ekran kartı önerebilirmisiniz. ekran kartının öyle çok yüksek bişey olmasına gerek yok fazla oyun oynamıyorum.

cem_6872 lga 775 pin anakartlarda agp slotu var diye biliyorum. yoksa yanılıyormuyum?
  • Markası ne board'un?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus veya msi olabilir. başka bi önerin varsa o da olabilir.
    lütfen bana anakart + ekran kartı ikilisi yazın yukarıdaki sisteme göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: kışkırtır

ekran kartını görmezden gelin. ram i ddr olması gerekiyor diyorsanız (diyor musunuz?) onuda ddr yapalım.
    o zaman bana anakart ve ekran kartı önerebilirmisiniz. ekran kartının öyle çok yüksek bişey olmasına gerek yok fazla oyun oynamıyorum.

cem_6872 lga 775 pin anakartlarda agp slotu var diye biliyorum. yoksa yanılıyormuyum?

Vallahi bende bilmiyorum bilen birisi söylerse öğrenecez
  • yok mu bi bilen?, yardım eden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.