arkadaşlar bugün samsung 160 GB Sata 2 bir harddisk aldım ama bilgisayar harddiski görmüyor.windows u kuramıyorum BIOS 'U UPDATE ettim jumper i denedim hiç bir şekilde olmuyor.daha önce kullandığım harddisk samsung 80 gb sata sorunsuz çalışıyordu acaba anakartta (Asrock 775vm800) bi sorunmu var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: iaydin20
Merhaba;
arkadaşlar bugün samsung 160 GB Sata 2 bir harddisk aldım ama bilgisayar harddiski görmüyor.windows u kuramıyorum BIOS 'U UPDATE ettim jumper i denedim hiç bir şekilde olmuyor.daha önce kullandığım harddisk samsung 80 gb sata sorunsuz çalışıyordu acaba anakartta (Asrock 775vm800) bi sorunmu var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sata hdd kurmak için win kurarken f6 ya baş ( zaten üçüncü parti hdd vs yüklemek için f6 ya basın der) fdd den sata driverleri göster de kur
f6 ya basıyorum ama ön yüklemeye devam ediyor sonunda mavi ekranla disk yok diyor.. acaba yanlış bişeymi yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: iaydin20
f6 ya basıyorum ama ön yüklemeye devam ediyor sonunda mavi ekranla disk yok diyor.. acaba yanlış bişeymi yapıyorum
floppy disket sürücüne anakartının güney köprüsünün sata sürücünü yüklemen lazım . disket sürücü içerde olucak . boş boş f6 ya basmak fayda sağlamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme