Şimdi Ara

Sata2 sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bugün samsung 160 GB Sata 2 bir harddisk aldım ama bilgisayar harddiski görmüyor.windows u kuramıyorum BIOS 'U UPDATE ettim jumper i denedim hiç bir şekilde olmuyor.daha önce kullandığım harddisk samsung 80 gb sata sorunsuz çalışıyordu acaba anakartta (Asrock 775vm800) bi sorunmu var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: iaydin20

Merhaba;

arkadaşlar bugün samsung 160 GB Sata 2 bir harddisk aldım ama bilgisayar harddiski görmüyor.windows u kuramıyorum BIOS 'U UPDATE ettim jumper i denedim hiç bir şekilde olmuyor.daha önce kullandığım harddisk samsung 80 gb sata sorunsuz çalışıyordu acaba anakartta (Asrock 775vm800) bi sorunmu var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sata hdd kurmak için win kurarken f6 ya baş ( zaten üçüncü parti hdd vs yüklemek için f6 ya basın der) fdd den sata driverleri göster de kur
  • f6 ya basıyorum ama ön yüklemeye devam ediyor sonunda mavi ekranla disk yok diyor.. acaba yanlış bişeymi yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: iaydin20

f6 ya basıyorum ama ön yüklemeye devam ediyor sonunda mavi ekranla disk yok diyor.. acaba yanlış bişeymi yapıyorum

floppy disket sürücüne anakartının güney köprüsünün sata sürücünü yüklemen lazım . disket sürücü içerde olucak . boş boş f6 ya basmak fayda sağlamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.