Şimdi Ara

satıcısı hepsiburada olmayan ürün tedariği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
14
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

satıcı hepsiburada olan bu üründen 4 adetini 172 ₺ ye alabilmem için 895 ₺ lik çek tanımladılar ve hemen sipariş geçtim

www.hepsiburada.com
    GSKILL RipjawsV Kırmızı DDR4-2400Mhz CL15 4GB (1x4GB) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-kirmizi-ddr4-2400mhz-cl15-4gb-1x4gb-15-15-15-35-1-2v-p-HBV000004AGA3

ama hb olmayan satıcıların ürünleriyle ilgili bir gelişme yok henüz

vay taverna vay 28000tllik tvyi 700e kapattı esnafın kepenkleri indirdi yetmez gibi bütün thh davalarını kazandı hbyi dize getirip 900tl çek aldı her dakika sfden çıkmıyor diğer donanım konularında da aktif.. bu adam kitap çıkarsa bestseller olur net.. harbi tam hayat hikayesi okunacak adam bu taverna

• bugün satıcısı hb olmayan ürün için aradılar ve kargoya verileceğini söylediler
  • satıcısı hb olmayan ürünlerden ikisini hem de bir üst modelinden temin ederek sorunsuz teslim ettiler
    kendi sattıkları ürünleri teslim etmişlerdi hedaye çeki tanımlayarak

alacağım 3-5 parça sipariş daha kaldı ama hepsiburadaya güvenim arttı
    inşaallah daha çok kazanırlar
  • EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    Tedarikçi faturası oluyor, hb sadece kargo ücretini fatura ediyor.
  • thh lehte karar verdiği ürünlerden bir kısmını farklı hesaplardan aynı satış sözleşmesi ile birkaç defa sipariş vermiştim
    hb den thh kararını emsal kabul ederek bunları da temin etmesini rica ettim
  • quote:

thh lehte karar verdiği ürünlerden bir kısmını farklı hesaplardan aynı satış sözleşmesi ile birkaç defa sipariş vermiştim

Bireysel karar istiyorlar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

thh lehte karar verdiği ürünlerden bir kısmını farklı hesaplardan aynı satış sözleşmesi ile birkaç defa sipariş vermiştim

Bireysel karar istiyorlar,

işte aynı birey aynı miktarda aynı ürün
    sadece sipariş no farklı

zaten thh kararında sözleşme şartlarında tüketiciye teslimine yazıyor
    bu cümleye istinaden diğer sipariş için de talep ettim
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yalan mı??? Firmalar hakkın olan en basit şeyi bile vermek istemiyorlar siz ve benzer yaşam formları sayesinde, tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Belki bir gün basit bir hata yaparsan ve sağlam bir kayaya toslayıp elinde avucunda ne var ne yok alırlarsa o zaman anlarsın sanırım hak yemenin (2500TL'lik şeyi 1TL'ye almanın mesela) ne kadar etik (hatta insanlığa sığmaz) olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 26 Mart 2018; 23:32:22 >
  • icra müdürü hakem heyeti kararlarının kesinleşmesine gerek yok icraya verebilirsin dedi
    bu satıcı yürek yemiş olmalı yada daha önce icra görmedi
  • Başlığı düzeltiniz lütfen. Başlığınız, "satıcısı hepsiburada olmayan ürün tedariği" olmalı.
    Gereğini yapın hocam. İcraya vermek için de çok fazla beklemeyin. 2 ay çok fazla.

https://forum.donanimhaber.com/tuketici-kahin-midir-hak-aramak-neden-cezalandiriliyor--131992210#131992210

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı düzeltiniz lütfen. Başlığınız, "satıcısı hepsiburada olmayan ürün tedariği" olmalı.

"Tedariki" diye bir ifade yok Türkçe'de.
  • Konuya girip bu mesajı okuduğunuz halde nezaketen bile olsa şu başlığı değiştirmediniz. Siz tüketici heyetlerinden başka bir şeyde anlamıyorsunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Konuya girip bu mesajı okuduğunuz halde nezaketen bile olsa şu başlığı değiştirmediniz. Siz tüketici heyetlerinden başka bir şeyde anlamıyorsunuz sanırım.

sizin dediğiniz sokaktan geçen vatandaşın gömleğini yanlış iliklemişsin düzelt onu demesinden farksız
    bir de nezaket öyle kolay alınıp verilebilen birşey değil
    Söylediğiniz örnek çok saçma. Sokaktan geçen vatandaşın gömleğinden banane. Burada Türkçe'nin kullanımından bahsediyoruz. Burası bir forum. İnsanların ortak kullandığı bir alan. Buraya bir yazı yazıyorsunuz üstelik de konu başlığı. Konuya tıklamadan bile okunan bir yer.

Nezaket alınıp verilebilen bir şey değil zaten. Türk Dil Kurumu sitesinden anlamına bakabilirsiniz.

Nezaket: "Başkalarına karşı saygılı ve incelikle davranma, incelik, naziklik"

Görüldüğü üzere bir tutum ve davranış biçimi.

Ne kadar nazik olduğunuz başlığın hala aynı kalmasından belli. Bana göstermeseniz bile Türkçe'ye biraz "nezaket" gösterebilirdiniz.
  • Bağzen yazdıklarımıza dikkat etmiyoruz. Forumda bağyan da okuyor. herkeze tavsiyem yazdıklarımıza tikkat edelim güzel imlalı yazak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Ne güzel espri yapıyorsunuz siz öyle ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hboluk

Konuya girip bu mesajı okuduğunuz halde nezaketen bile olsa şu başlığı değiştirmediniz. Siz tüketici heyetlerinden başka bir şeyde anlamıyorsunuz sanırım.

sizin dediğiniz sokaktan geçen vatandaşın gömleğini yanlış iliklemişsin düzelt onu demesinden farksız
    bir de nezaket öyle kolay alınıp verilebilen birşey değil

Kendinizi diğer insanlardan üstün görmenizdeki sebep nedir? Her mesajınızda bir küçümseme, bir kendini haklı görme çabası... Forum burası, hani herkes girsin fikirlerini beyan etsin, paylaşımda bulunsun diye var. İnsanlar sizin artistlik/kendini beğenmişliğinizi çekmek zorunda değiller.

Ayrıca nezaket karşı tarafın hak ettiği bir şey değil; sizin tanımadığınız insanlar dahil olmak üzere karşınızdakine davranışınızdır. Kim hayata böyle bakmanıza sebep olmuşsa çok büyük bir yanlış yapmış.

Ufak bir tavsiye: Milyoner bir dostum var, her milyoner gibi daha çok parası olsun istiyor. Yıllarını kaptanlık yaparak harcamış ancak kimsenin yapamadığını yapıp birikim yapmış, üstüne bu birikimini de doğru değerlendirmiş birisi. Şuan sürekli yatırım yapmak ve yatırımlarını gözetmekle uğraşıyor, en azından kazandığı paranın değerini kaybetmemesi için. Bir günde yüzbinler kaybediyor bazen. Gerçekten zor yani para kazanmakta, kaybetmekte. Ancak masraf olarak gördüğü içn arabası yok, riskli gördüğü için ev yada arsaya yatırım yapmıyor, harcamalarına da aşırı dikkat eden birisi. Kazandığı her kuruş için hayatından fedakarlık vermiş birisi için bunu haklı görmek mümkün. Yaşam tarzı dolayısıyla sevgili bile edinmesi güç. Bazen durup durup diyor, keşke daha normal yaşayabilseydim diye... Deli misin falan diyorum ama gözlerinden okunuyor yani.

Demek istediğim; bu adam hak yemeden neredeyse hiç birimizin yapamadığı şeyi başarmış ve zengin olmuş, ancak özlemi daha basit yaşamak...

Siz nasıl küçük hesaplar peşinde koşarak insanların hakkına girdiğiniz halde bu kadar böbürlenip kendinizi herkesten üstün görebiliyorsunuz anlamıyorum. Sizin yerinizde olmayı gerçekten istemezdim.

• Ne vicdansız adamlarsınız olum ya, adamlar bi yanlış fiyat girmiş illa donuna kadar alacaksınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

Ne vicdansız adamlarsınız olum ya, adamlar bi yanlış fiyat girmiş illa donuna kadar alacaksınız :)

Yanlış fiyatsa düzeltirsin, hepsiburada gibi firma 10-15 saat aynı fiyatı bırakıyorsa müstehak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.