Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmasız ford u tavsiye ederim.0 km astra alan arkadaşım pişman oldu.
  • Neyse arkadaşlar adam kafamı bozdu.. Cuma günü görüştük (babasını göndermiş) adam slm kabul etmiyo, bende böle bi adamdan araba almam dedim,gitsin galericilere satsın (tabi onlarda peşin verirlerse)..neyse nasip değilmiş.. adama bak yav.. ikinci el almaktan soğudum..
  • Naaaaptın!.. :) BMW'den inilip Tipo'ya binilir mi kardeş?
    BMW'nin fiyatını yanlış yazdın heralde ben 4400 liraya 90 model 3.16 olsa 5 tane alırım... :))

nemi yapıtım aracımı o kadar sevmeme bakımlarını hiç aksatmama rağmen sanayideki ustayı zengin ettiğimi fark ettim (her hafta sonu sanayideyim)
    arabamın gerçek değeri 6000-6500 arası dört lastik yeni yağ pompasını yeni değiştirdim bakımını hiç aksatmadım ufak bir seste dahi ustama götürdüm sonuç 30 ytl benzin ile 65 km civarı bir mesafe katetmem beni cileden cıkardı ve uygun fiyata aracımı verdim zaten ikinci gün kaporasını yollandı ve ilanı internetten cektim 800 km uzaktan gelip arabayı aldılar ertesi gün 93 model italyan tipo sx tüplü klimalı aldım temiz 110000 km ve şunu anladım bmw ile sadece kendimi kandırmışım
    ben tipoyu 6800 aldım bana çok iyi fiyata almışsınız diyende oldu çok para vermişsiniz diyende zaten parasını fazla diyenleri takmıyorum bilindik bir arac aldım rahatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 5 Nisan 2008; 17:46:27 >

• 2007 model dalhatsu terios gold aldım
    31.000 ytl. araç 9500 km de

2004 hyundai accent admire 1.5 dizel güvenlik paket aracıma da galeri 15.000 teklif etmesine rağmen galeriye vermedim
    15.000 ytl ye babama verdim aracım 70.000 km deydi
  • 2001 model 80 bindeki Clio 2 hb. 1.4 16V RXT (en dolu donanımlı orjinal fransız olanı) internetteki ilana 13,750 teklif geldi ben 14,250 dedim, reno yetkili servisi otomatik vitesli bir araçla takas isteğime 13,500'tan sayarım dedi, galerici 11,000 dedi :) bende şaşırmadım zaten.. Sizce nedir ederi? Bu arada Yine clio BVA veya Quickshift yada eski kasa punto dualogic veya palio speedgear tarzı bişi arıyorum varsa bilginiz fiyatları nelerdir?
  • 2005 Astra Classic 1.4 50.000 kmde 18.000 YTL
    2006 Kia Cerato CRDI Advance(full) 35.000 km de 22.500 YTL ye satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 9 Nisan 2008; 8:56:20 >
  • arkadaşlar yazılanlara baktım hiç wolksvagen araba yorumlarına rastlamadım.hayırdır cezalımı wv !!!
    neyse benim 2005 wv polo 1,4 basicline var 15000 de çok temiz (sıfır kokusu gitmedi).Arabayı aldık binmedik yani .tek bir eksiği var modeli gereği ABS yok. piyasa fiyatı hakkında fikri olan varsa bekliyorum.
    (uzaktan kumanda,immobilizer,çift hava yast.elk.ön cam,klimatik,
    araba çok kalite ,çok keyifli sürüşü var.çok pratik.ben golf almak için satıyorum.
  • bi tanıdığımız 2003 skoda fabia elegence almış
    araç 65.000 km de station tertemiz. 1.4 16v
    13.000 ytl ye almış.inanamadım
  • 2. el 2000 model üstü ful aksesuar 1.6 motor sw marea kaç para ediyor
  • Acil cevap bekliyorum lütfen bilenler yanıtlasın

2004 model gerçekten 18.000 km de megan II sedan authentik boyasız, çiziksiz ( sahibini ve aracı tanıyorum) yani kusurzuz. Adam 22.000 istiyor, bukadar edermi ya da kaç teklif edeyim.

Lütfen acil cavap bekliyorum çünki kaçırmak istemiyorum.
  • 18 bin km hiçbirşey değil. donanım konusuna takmazsanız alınır. ama yok donanım benim için önemli derseniz yüksek km li dinamik megane'ları alabilirsiniz o fiyatlara.
  • nasıl dünya olmuş

2 el arabalara bakıyordum

benim araba kaç ytl eder diye bir araba gördüm her şeyi ile benim arabanın özelliklerine uyuyor dedim

bir de ne göreyim baktğım araba benim

biri benim arabanın resimlerini bu siteden almış kendi arabasıymış gibi satmak istiyor.

verdiği telefonu aradım 2 çaldı kapandı.

hemen siteye şikayet yazdım .

daha neler göreceğiz.
  • arkadaşım bildiğin araba olması çok güzel.ama biraz pahalı gibi.ama hiç tanımadığın arabayı almaktansa bence keyif senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Acil cevap bekliyorum lütfen bilenler yanıtlasın

2004 model gerçekten 18.000 km de megan II sedan authentik boyasız, çiziksiz ( sahibini ve aracı tanıyorum) yani kusurzuz. Adam 22.000 istiyor, bukadar edermi ya da kaç teklif edeyim.

Lütfen acil cavap bekliyorum çünki kaçırmak istemiyorum.

aracın KMsi düşükmüş ama otantikler o kadar pahalı değil ya
    o aracın ederi 20.000 YTL civarı
    o fiyatlara dinamik bulunabilir
    ama fazla vereyim temiz olsun diyorsan o fiyata araç alınabilir.. Biraz daha pazarlık yapsan iyi olur ama
  • www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1145945.html
    mesela bu arçla fiyatını kıyaslayabilirsin
  • 2004 model Megane II HB 1.4 outhentique çağla yeşili, 41.000 km, 6 hava yastığı, klima, türkçe yolbilgisayarı, sonradan takma park sensörü, ön cam otomatiği v.s araçta hiç boya ve darbe kesinlikle yoktu, 18.650 ye verdik

2001 model opel astra 1.4 16v NB club, beyaz renk, 130.000 km, klima, tek hava yastığı, ön cam otomatiği, vs. arka bagaj kapağında çok küçük bi parçada boya vardı 15.000 e verdik

1997 model hyundai accent 1.5 GLS Otomatik vites, beyaz renk, 105.000 km, klima, hidrolik direksiyon, otomatik cam, elektrikli ayna, direksiyon yükseklik ayarı, yani yumurta kasa accentlerin full olanı, ön kaput, sol ön kapı, sol çamurluk değişmiş, tavan hariç parça boyalı, (şaselerde darbe yoktu ama) 7.500 e verdik
  • Demekki biraz pazarlık yapıp 21.000 e falan almak mantıklı olacak
    cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
  • 1999 model 130 binde otomatik vites volvo 2.0t lpg li 16.750 ye verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Demekki biraz pazarlık yapıp 21.000 e falan almak mantıklı olacak
    cevaplayan arkadaşlara teşekkürler

o araca 21 bile fazla
    ikinci el piyasası durgun araçlar kolay kolay satılmıyor..
    bide 20.000 YTL üzeri araçlar satılırken daha zor satılıyor. çünkü o miktara araç alcaklar kredi çekip sıfırına yöneliyor
    o araca 20den fazla teklif etme bence..
  • selam arkadaşlar sizce 2005 model Megane II Dynamique , 70.000 kilometre yapmış 1.5 dci ( Dizel ) 80 beygir hasarsız
    bu araba en fazla kaça giderse iyidir ? kaça giderse yazık olur ? cevaplarınızı bekliyorum.. tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroTimer -- 12 Nisan 2008; 15:12:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.