Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW 320i Sedan Premium, 2007 model, Otomatik, ~20.000 km : İstanbul'da 42.000 €'ya bayiye takasa verildi.

Honda Jazz, 2004 model, full, ~60.000 km: İstanbul'da 18.000 YTL'ye takasa verildi.
  • (1.4 16V 98 beygir. Orijinal 92.000 km. Fren disk ve balataları, motor yağı, yağ filtresi, benzin filtresi 1000 km önce değiştirilmiştir. Lastikleri 10.000 km önce değiştirilmiştir (Michelin-Energy). Arabanın motoru ve diğer bütün aksamları kusursuzdur. Arabanın kaportasının muhtelif yerlerinde 6 parça boya vardır. Ciddi bir kazası ve darbesi yoktur. Şasede ve ön panelde işlem yoktur. Arabada; klima, sis lambası, far ve direksiyon yükseklik ayarı, arka koltuk başlıkları, direksiyondan kumandalı radyo-teyp, elektrikli ön camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit vs.. bulunmaktadır. En az iki yıl hiçbir masrafı yoktur. Ruhsat sahibi öğretmenden satılıktır.)
    Bu özelliklerdeki arabamı bugün 12.150 ytl'ye sattım. Deposundaki 150 ytl'lik benzinle beraber gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKCE -- 21 Nisan 2008; 20:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURKCE

(1.4 16V 98 beygir. Orijinal 92.000 km. Fren disk ve balataları, motor yağı, yağ filtresi, benzin filtresi 1000 km önce değiştirilmiştir. Lastikleri 10.000 km önce değiştirilmiştir (Michelin-Energy). Arabanın motoru ve diğer bütün aksamları kusursuzdur. Arabanın kaportasının muhtelif yerlerinde 6 parça boya vardır. Ciddi bir kazası ve darbesi yoktur. Şasede ve ön panelde işlem yoktur. Arabada; klima, sis lambası, far ve direksiyon yükseklik ayarı, arka koltuk başlıkları, direksiyondan kumandalı radyo-teyp, elektrikli ön camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit vs.. bulunmaktadır. En az iki yıl hiçbir masrafı yoktur. Ruhsat sahibi öğretmenden satılıktır.)
    Bu özelliklerdeki arabamı bugün 12.150 ytl'ye sattım. Deposundaki 150 ytl'lik benzinle beraber gitti.

iyi ama araba ne? :))

• iyi ama araba ne? :))

sanırım clio 2001 model imzasında öle görünüyor
  • Araba Treasure89'un dediği gibi imzamdaki araba: 2001 Clio Symbol 1.4 16V.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURKCE

Araba Treasure89'un dediği gibi imzamdaki araba: 2001 Clio Symbol 1.4 16V.

Aralık ayında senin sattığın arabadan aradım o kadar bulamadım... 1.6 rxt sini bile 12.500' e bulduydum hemde 2000 model 130 000 km de ve değişeni var diye almadım... Sonunda temizini bulunca polo almıştım 2000 6N 12500' e. Sanki ucuz gitmiş araban yaw...
  • Araba 2006 model değil, 2001 modeldi. 12.150 ytl'ye sattım.
  • İNTERNETTE HERKES PİYASASINI PEK DE DÜŞÜNMÜYOR SATMAK İSTEDİĞİ FİYATI YAZIYORLAR
    ONUN İÇİN İNTERNET FİYATLARI GENELDE YÜKSEK
    ÇOĞU İNTERNET FİYETLARI ZATEN GALERİCİLER TARAFINDAN VERİLİYOR
    ONLARDA FİYATLARI BİRAZ ŞİŞİRİYORLAR
    AMA UCUZ OLANLARI DA VAR ARADA MESELA SAHİBİNDEN.COM DA BEN ARADIĞIMDA BULABİLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmatr01

Aman akadaşlar internette satışı üzerinde çok dikkatli olun .
    Arkadaşım araba baktı internetten sahibi teklif veren çok kardeş yarın gelecekler istresen arabayı senin adına tutim kapora yolla sen bana 300 ytl anlaşalım markadaş tamam hemen yolluyor aynen telefon kapalı gitti para başkasının resmini yayınlayanlar fahiş fiyat istiyenler yada böyle dolandırıcılarçok dikkatli olun.arabyı begeniyorsunuz tamam diyorsunuz parayı vereyorsunuz o esnada aynı satte birisi araca haciz çıkartıyor parayı vermişsiniz adam yok ortada siz bus efer hacizli araba aldıgınız anlayıncaya kadar iş işten geçiyor valla sanki hiç ölmüyecek bu kişiler yazık cenneti nekadar ucuza satıyorlar ALLAH ıslah etsin.herkesi böylelerinden korusun......

ÇOK HAKLISIN SANA AYRICA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM BİLİNÇLENDİRDİĞİN İÇİN

• İnternetteki ikinci el otomobil fiyatlarının, gerçek değerlerinden biraz fazla olduğu doğru; ama ben 12.000-12.250 ytl'ye satmak istediğim (yukarıda özellikleri yazılı) arabamı, istediğim fiyata sahibinden.com aracılığı ile sattım. Pazar günü müşterisi çıktı, p.tesi günü parayı aldım, devrini verdim. Zaten verdiğim ilanda da fiyatını 12.350 ylt olarak belirtmiştim. Ama bakıyorum bazı sitelere; adam sıfırı, aralık ayında 20.500 ytl'ye satılan Symbol Extreme'ye 24.000 ytl istemiş. Belki de istediği fiyat, arabayı satın aldığı fiyattır. Ama gerçekten arabasını satmak isteyen biri önce piyasayı araştırır ve ortalama fiyata yakın ya da pazarlık payı kalsın diye biraz fazlasını isteyebilir. 12.000 ytl'lik arabaya 15-16.000 ytl isteyenler, ya arabasını satmak istemiyor ya da hoş bir hayal görüyordur...

• Clio symbol olduğu için belki biraz ucuz gitmiş olabilir, bende 2001 Clio HB 1.4 16V RXT var. Geçen gün 13.750 verdiler, satmadım satmaktanda vazgeçtim, lpg takıp kullanacam..
  • geçen hafta abime 2005 Polo 28.000 km tertemiz (imamdan :)) bir arabayı 18.000 ytlye aldık...
  • slemlar herkese bende yeni üye sayılırım,,araba kullanmayı yeni öğreniyorum bütcem çok fazla değil,,
    97model uno 135bin km de sx modeli araba temiz görünüyo baktırdık 7bin ytl fiyat.ne dersiniz
    düşünmelimiyiim,,yada o bütcede önerebileceğiniz başka otolar varmıdır???
  • aynı pirinç işi gibi sipekülatörler piaysayı oynatıyolar fiyatlarda suni artışlar var
  • selam 1 ay önce 98 model 1.5 gls hyundai accent klimalı hidrolik direksiyonlu 101000 km de boya ve değişeni olmayan aracı istanbuldan 9000 ytl ye satın aldım.
  • 2001 Astra Elegance Boya Değişen yok tek kişi kullanmış. Sıralı tüp iki tane kış lastigi ile beraber 18' e aldı bir arkadaşım dün. Araç 140bin de
  • 2006 model Mazda 3 dynamic sedan arac aldım...25000 km de..28000 ytl ye maloldu..Hatasız ve çok temiz kullanılmış...Sahibnden.com dan buldum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

96 model corsa swing 1,4 95000de 8850ye alındı ankara nasıl fiyat iyimi

merhaba yukarıdaki mesajınızı gördüm öncelikle kazasız belasız sürüşler diliyorum.ben de bu fiyat civarında bir corsa almayı düşünüyorum 96-98 arası modeller 9-10 bin ytl internetten baktığım kadarıyla.araba pazarında daha ucuz sanırım?
    eğer vaktinizi almazsa birkaç soru soracaktım? bazı sorduğum insanlar o parayla o yaşta araba alma vs dediler aynı fiyata 00-01 model palio vs var fakat corsanın kalitesine yaklaşamaz diye düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir almış birisi olarak? bir de + ve - yönlerini yazar mısınız? yakıt çalınma riski, kullanım gibi şeylerden bahsederseniz sevinirim. İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

96 model corsa swing 1,4 95000de 8850ye alındı ankara nasıl fiyat iyimi

merhaba yukarıdaki mesajınızı gördüm öncelikle kazasız belasız sürüşler diliyorum.ben de bu fiyat civarında bir corsa almayı düşünüyorum 96-98 arası modeller 9-10 bin ytl internetten baktığım kadarıyla.araba pazarında daha ucuz sanırım?
    eğer vaktinizi almazsa birkaç soru soracaktım? bazı sorduğum insanlar o parayla o yaşta araba alma vs dediler aynı fiyata 00-01 model palio vs var fakat corsanın kalitesine yaklaşamaz diye düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir almış birisi olarak? bir de + ve - yönlerini yazar mısınız? yakıt çalınma riski, kullanım gibi şeylerden bahsederseniz sevinirim. İyi günler.

HErkesin fikri çeşit çeşit işte...

Bencede o paraya fiat olacağına 2-3 yaş büyük olsuni Opel olsun...

Benim kuzen 9.000'e DoğanSLX almış. Görünce dövicem kendisini. Ben 7.000'e Mazda323(*) sattım. O paraya hiç bi özelliği olmayan Doğan mı alınır ya...

(*) Klima, Lpg, 4 cam otomatik, elektrikli yan aynalar, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, müthiş rahat debriyaj, yenilenmiş radyatör...

• İyi de buraya yazanların doğru olduğu nereden belli?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.