Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plcmn

İyi de buraya yazanların doğru olduğu nereden belli?

Hiç bir yerden...
    :)
  • 2005 Astra SW Easytronic Twinport Elegance, 2006 trafik çıkışlı 35000km.de. 25000' aldım. Boyası hasarı yok. Çil çil

Bir de İzmir'den 2004 ve üstü temiz Accord arıyorum, yardım lütfen, yabancıya gitmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 28 Nisan 2008; 16:57:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri7274

quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

96 model corsa swing 1,4 95000de 8850ye alındı ankara nasıl fiyat iyimi

merhaba yukarıdaki mesajınızı gördüm öncelikle kazasız belasız sürüşler diliyorum.ben de bu fiyat civarında bir corsa almayı düşünüyorum 96-98 arası modeller 9-10 bin ytl internetten baktığım kadarıyla.araba pazarında daha ucuz sanırım?
    eğer vaktinizi almazsa birkaç soru soracaktım? bazı sorduğum insanlar o parayla o yaşta araba alma vs dediler aynı fiyata 00-01 model palio vs var fakat corsanın kalitesine yaklaşamaz diye düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir almış birisi olarak? bir de + ve - yönlerini yazar mısınız? yakıt çalınma riski, kullanım gibi şeylerden bahsederseniz sevinirim. İyi günler.

HErkesin fikri çeşit çeşit işte...

Bencede o paraya fiat olacağına 2-3 yaş büyük olsuni Opel olsun...

Benim kuzen 9.000'e DoğanSLX almış. Görünce dövicem kendisini. Ben 7.000'e Mazda323(*) sattım. O paraya hiç bi özelliği olmayan Doğan mı alınır ya...

(*) Klima, Lpg, 4 cam otomatik, elektrikli yan aynalar, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, müthiş rahat debriyaj, yenilenmiş radyatör...

teşekkürler fikir için

• slm Arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum. Araba almak istiyorum ama karar veremedim. Honda cıvıc ve ford focus aeasında kaldım bi yardımcı olun. (ikiside 2008 model)
  • 2004 model Ford Fiesta Comfort benzinli tiptronik aracımı geçen hafta 17.300'e sattım.
  • 2004 dacia solenza rapsodi, klimalı hidrolik direksiyonlu 9.000ytl ye aldım 2-3 gün önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaykun

2004 dacia solenza rapsodi, klimalı hidrolik direksiyonlu 9.000ytl ye aldım 2-3 gün önce

Bence bu fiyata çok iyi almışsınız. Hayırlı olsun...
  • sayın arkadaşlar ben opel vectra confortlara bakıyorum 2003-2004 model manuel vitesli kmsi 90000 altındaki araçalara bakıyorum ama fiyatlar çok farklı nette.

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=7597671
    bu 25 500 demiş

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/cok_temizWQQaXQQ7289371WQQpXQQdisplayitem
    21 500 demiş

28 000 demiş

bu araçların piyasası nedir acaba?

hadi elganslar donanımlı diyelim fazla olsun ama mübarekler 2003 modele 28 000 ytl yazmışlar.

2003-2004 model vectar confort 90 000 altında olacak ve mümkünse boyasız ve değişensiz bir araç en fazla kaç eder?Lpgli de olabilir?

• sayın TÜRKÇE
    teşekkür ederim. internetten baya baktım araba alırken, ne hikmetse bu arabalar(dacia solenza) ankarada daha ucuz, ben istanbul daha ucuz olur sanıyordum.
  • 2001 leon kırmızı 83 binde bir parça boyalı servis kayıtlı 15 bine aldım
  • 1999 model Opel Corsa Swing 1.2 65 hp, ön kaput boyalı.... aracımı 10.750 ye sattım.... biraz az gibi ama ne dersiniz?
  • bence konyadaki vectra çok güzel.bu arada abim 20 milyar +1997 model brodvay verip 2005 model boyasız orjinal toyot avansis comfort aldı erzincanda
  • 1,6 yeni kasa vectraların LPG'lileri kasayı taşıyabiliyor mu sizce? Araştırmış olabilirsiniz. Eski kasa ki daha hafiftir kullanan biri olarak, arabanın LPG ile yerinden zor kalktığını söyleyebilirim çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastkhan07

1,6 yeni kasa vectraların LPG'lileri kasayı taşıyabiliyor mu sizce? Araştırmış olabilirsiniz. Eski kasa ki daha hafiftir kullanan biri olarak, arabanın LPG ile yerinden zor kalktığını söyleyebilirim çünkü.

okuldaki öğretmen arkadaşta var vectra 2003 confort lpg li çok memnun 220 yi vuruyor diyor kendisi hiç şikayetçi değil.pek sorun olmuyor sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

2001 leon kırmızı 83 binde bir parça boyalı servis kayıtlı 15 bine aldım

hayırlı olsun hangi modeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Mayıs 2008; 17:29:20 >
  • Sakin kullanıcı da olabilir sanırım. Özellikle ilk kalkış ve ani hızlanma tatmin edici olabilir mi acaba? Sert kullanım amacı ile değil de güvenlik için soruyorum. Malum, sollamalarda çok önemli. Allah muhafaza.
  • arkadaşlar 2006-2007 eski kasa toyota teraa ların fiyatı ne kaça bulabilsem iyi olur bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucak15

quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

2001 leon kırmızı 83 binde bir parça boyalı servis kayıtlı 15 bine aldım

hayırlı olsun hangi modeli?

stella
  • arkadaşlar 2006-2007 eski kasa toyota teraa ların fiyatı ne kaça bulabilsem iyi olur bilgi verirseniz sevinirim
  • bu sitede sayfalarca klima konusunda yorumlar okudum kafam dumur oldu başka bir şey okuyacak halim kalmadı o yüzden hiç bir şey okumadan soruyorum. bir çok kereler sorulup cevap verildiyse özür dilerim

2.el otomatik vites bir araba almak istiyorum , lpg'li olabilir ya da benzinliyse lpg taktırmayı düşünüyorum.
    bu konuda önerisi ve marka ve fiyat konusunda ya da alabileceğim yer konusunda tavsiyesi olan varsa özelden veya genelden yazarsanız sevinirim. manisada ikamet ediyorum. tşk.ler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.