Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94 model broadway alarmlı 116.000 de 6800 ytl ye satıldı.
  • arkadaşlar 97 ile 2000 model arası opel corsa fiyatları hakkında bir biginiz varmı. paylaşırsanız sevinirim.

birde ayrıca bi akrabamızda 2003 model opel corsa 1.2 easytronic otomatik vites kırmızı renkte bi arabası var. almayı düşünüyorum. acaba sizce ne kadar eder. kaça kadar alınır.
  • selamlar toyota yarisler hakkında bilgisi olan varsa bi kaç sorum olacaktı..
    2006 model yeni kasa 1.3 fiyatı en az ve en çok ne olmalı ortalama 20.000-40.000 km
    2006 eski kasa 1.3 sizce ne olmalı fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyer

selamlar toyota yarisler hakkında bilgisi olan varsa bi kaç sorum olacaktı..
    2006 model yeni kasa 1.3 fiyatı en az ve en çok ne olmalı ortalama 20.000-40.000 km

ya konunun dışına çıkma lütfen burada alınan ve satılan araçların özellikleri ve fiyetları yazıyor.kaç para olmalı gibi sorular sormayın.
    ben 99 focus 1.6ambiante yi 85000 km de.tertemiz14400 e aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagator816

ya konunun dışına çıkma lütfen burada alınan ve satılan araçların özellikleri ve fiyetları yazıyor.kaç para olmalı gibi sorular sormayın.
    ben 99 focus 1.6ambiante yi 85000 km de.tertemiz14400 e aldım

hayırlı olsun
    kmsi düşükmüş..
    fiyatıda normal
    iyi almışsınız
  • bizdeki ucuza gitmiş ozaman 5 ay önce ford focus sedan 2.0 ghia 109bin km de 12.5 ytl ye verildi.Benden aşşğısı boyalı yada komple boyalıydı.Ayrıca 8bin km yapılmış üzerinde BRC marka sıralı sistem vardı.Gerçi araç biraz bakım istiyordu.Bazı böygeler boya cila istiyorduBizim arkadaşınki biraz ucuza gitimiş ozaman.

usendigimden belden asagi boya demistim, aslinda aracin sag arka kapisi degismis ve sag arka ve sol arka camurluklarda cizikten dolayi boya var,onun disinda sifir. arac ilk sahibinden, ayrica 0km'den itibaren servis kayitlari mevcut. araci tam 68bin'deyken aldim ve aracin 62bin'de bakimi serviste yapilmisti. lastikleri dahi sifir. yani sizin 2.0 ghia ile kiyaslamak yanlis olabilir.

bir de herkesin malumu olacagi uzre; bu mevsimde ikinci el arac fiyatlari pik yapar, sizin sattiginiz donem fiyatlarin en dusuk oldugu donem.

• quote:

Orjinalden alıntı: kyer

selamlar toyota yarisler hakkında bilgisi olan varsa bi kaç sorum olacaktı..

Sevgili kyer,

Aylarca gerek oto pazarlarında, gerek gazete ilanlarında, gerekse 2. el otomobil internet sitelerinde yeni kasa Yaris araştırması yaptım. Ancak eli yüzü düzgün, temiz bir Yaris'e rastlamadım. Zaten temiz ve sorunsuz bir araç pazara pek düşmez. İnternette de bir haftaya kalmaz satılır.
    Fiyatlara gelince; Yeni kasa, temiz ve masrafsız, 20.000-40.000 km, 1.300 motor, düz vites fiyatı 18.500-21.000 YTL arası değişir (sahibinden, galeriden değil). Dağa düşük km olanlar ise 22.000- 22.500 YTL. İlanlarda belirtilen fiyatlar genellikle şişirme, yani pazarlık payı çoğu kez mümkün. Sıkı bir pazarlıkla belirttiğim fiyatlarla bulabilirsiniz.

Eski kasa Yaris’e yoğunlaşmadığım için fiyat konusunda fikir veremeyeceğim.

Alacağınız aracın şimdiden hayırlı olması dileği ile.

Sağlıcakla kalın.

• Bu arada geçen ayın başında 2006 model, benzinli Ford Fusion Lux, 9.700 km aracımı 21.400 YTL'ye sahibinden.com vasıtasıyla ilan tarihinden itibaren bir hafta içinde sattım. 22.000 YTL'e satabilir miydim bilmiyorum. Aracımı alan kişiyi de kaçırmaktan korktum açıkçası. İçlerinde 18.000 YTL teklif eden galeriler bile oldu. İlanda belirttiğim fiyat 23.000 YTL idi. Sadece sağ arka çamurlukta avuç içi kadar parça boya vardı. Onun dışında kaporta, motor, döşemeler çok iyi durumda idi.

Tüm arkadaşlara hayırlı alışverişler.

Sağlıcakla kalın.
  • 22.000 lira audi a4 2001 56.000km
  • 2005 model transporter 105 hp termal uzun şase sağ kapıda boya vardı 39 binde 31500 e verdik ...
  • yaa 2. el caddy fiyatları ne kadar acaba 2008 veya 2007 sıfırda olur :D
  • ya arkadaşlar bir kaç güne kadar pegout 206 alcam nasip olursa 2005 model benzinli sunroflu 60 binde 15 binytl dendi fiyatı nasıl sizce ii mi
  • Bir araç buldum, fiyat konusunda yardım istiyorum. 2005 model boyasız, kazasız sadece ön tamponun altında sürtünmeden dolayı ufak bir çizik var, çizik boyanmamış duruyor. 43000'de Ibıza 1.4 16V 101 bg kırmızı Signo.

Sizce bu araca ne kadar vereliyim??? Lütfen acil cevap bekliyorum. Bu hafta aracı baktırıp sorunsuzsa param gelene kadar kapora vermeyi planlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

Bir araç buldum, fiyat konusunda yardım istiyorum. 2005 model boyasız, kazasız sadece ön tamponun altında sürtünmeden dolayı ufak bir çizik var, çizik boyanmamış duruyor. 43000'de Ibıza 1.4 16V 101 bg kırmızı Signo.

Sizce bu araca ne kadar vereliyim??? Lütfen acil cevap bekliyorum. Bu hafta aracı baktırıp sorunsuzsa param gelene kadar kapora vermeyi planlıyorum.

ne dıyorlar fıyat konusunda?ne ıstıyor satıcı.
  • arkadaslar benım peder bey galerıcı:) acayip ölücüdür peder araba alırken acele etmez sakın davranır !araba alırken telaşlı olmayın keyfe keder davranın canın isterse ver hesabına getirin!fiat bu!!deyin daha gecenlerde 92 kartalı celık cantlı filmli falan bı araba piyasası 3.500 le 5250 arası oynar peder adama 2.750 veririm istersen satarsın tık para dedi! adam kabul etti daha yarım gun durmadan aracı 3.250 ye sattı masrafyoq devir cart curt yoq! bazen insanlar acil paraya ihtiyaçları olunca cok ölü fiyata araba satarlar!aceleci olmayın relax olun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

Bir araç buldum, fiyat konusunda yardım istiyorum. 2005 model boyasız, kazasız sadece ön tamponun altında sürtünmeden dolayı ufak bir çizik var, çizik boyanmamış duruyor. 43000'de Ibıza 1.4 16V 101 bg kırmızı Signo.

17 den üste cıkma aşagısı için pazarlık et.
  • Uçmuş bu satıcılar yaw. 17750 de diretti bende iyi günler dedim çıktım...
  • 2006 model doblo (klimali) camli versiyonundan var. Ne kadar a satabilirim.?
  • geçen hafta skoda octavia 2004 model değişen yok boya yok 60000 km de elegance modeli albenisi yüksek bir araba satıldı el sıkışma fiatı 18000 ytl .
  • 2005 toyota corolla sol 34000 de düz vites bagaj kapağı orj. değişmiş 25000 ytl
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.