Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 2. el alacağım zaman hep tutulmayan araç almışımdır...
    1. Mazda --> 2. el aldım
    2. Honda --> Sıfır aldım, tutulan bi araç
    3. Rover --> 2. el aldım.

Bi arkadaşım 2007 Symbol'ü 23'e mi ne almıştı. Sıfırı da 24,5'mu neydi...
    Ya 1-2 liralık fark için 2. el araç alınır mı...
    Onun için 2. el Reno Ya da Fiat ALMAM!

2. eli iyi dedikleri Reno ve Fiat benim gözümde 2. eli en kötü olan araçlardır... :)
  • bizim toplumumuz alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor maalesef. yıllarca uçan tenekelere araba niyetine binip hala bu arabaların prim yaptığını gördükçe normal yollardan bu durumlar açıklanamıyor tabii ki . mesela bir avrupalıya 98-99 model bir broadwayin 2000 model bir citroen xsara(hava yastığı abs klima vs.) ile aynı fiyata satıldığını söylediğinizde bunu anlamakta kesinlikle zorlanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: choosen41

bizim toplumumuz alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor maalesef. yıllarca uçan tenekelere araba niyetine binip hala bu arabaların prim yaptığını gördükçe normal yollardan bu durumlar açıklanamıyor tabii ki . mesela bir avrupalıya 98-99 model bir broadwayin 2000 model bir citroen xsara(hava yastığı abs klima vs.) ile aynı fiyata satıldığını söylediğinizde bunu anlamakta kesinlikle zorlanır.

+100000000

full+full 2000 model renault lagunayla, 2000 model doğan slx aynı fiyata gidio. hatta doğan daha çabuk satılıo

• quote:

Orjinalden alıntı: geshu

dostum 96 da vectranın kasa değişimi oldu, 1.6 GL dediğine göre 96 nın yeni kasası yani uzay kasa sizin aracınız. kilometresine ve boyasız olmasına bakılırsa, babanız 13.000 istemekte haklı, şayet o arabanın ortalama ederi 13 civarı olmalı. tabiki o fiyata alıcı bulmak zor, insanlar modern araçlara yöneliyor fakat, o araçların hastasını bulursanız 13, 13,5 gibi satılır.

evet o yıl yenilenen kasadan babamın araba da, demek siz uzay kasa diyorsunuz, biz de uçak kasa derdik :)
    opel her nasıl yaptıysa artık o yıl radikal ve kendisinden hiç beklenmeyen bir görüntüde olan kasa yapmış

araçta özellikler fena sayılmz aslında, yani temel modernizasyonlara sahip en azından
    abs, 2 airbag, klima...

ayrıca ciddi anlamda ekonomik bir araç

• evet genelde otomobil piyasasında uzay kasa olarak bilinir, uçak kasa diyenlere de rastlıyorum. 96 yılı için çok sıradışı ve teknolojik bir tasarımdı. o yüzden öyle kaldı adı.
  • 98 model Ford Cargo (Yanlış olmasın)22.000YTL'ye gitti.İnternetteki fiyatı ise 25.000 - 30.000 arası değişiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

98 model Ford Cargo (Yanlış olmasın)22.000YTL'ye gitti.İnternetteki fiyatı ise 25.000 - 30.000 arası değişiyor..

dostum arac hakkında bilgi verirsen daha iyi anlaşılır fiyat durumu ama bence ucuza gitmiş.

damperli yada tanker mi?
    lastikler % kaç?
    motor % kaç?
    km ?
    kasalıysa tente var mı?
    yataklı mı?

2621 mi, 2520 mi? bu tür bilgileri de verirsen piyasını öğrenmiş oluruz. aracın durumunu bilmiyorum ama çok ucuza gitmiş bence.
  • ARKADAŞLAR BENDE 2000 MODEL OPEL VECTRA CDX VARDI FULL Bİ ARAÇTI 2 HAFTA ÖNCE 18100 E SATTIM ARACIMDA BOYA YOKTU KOMPLE BAKIMLIYDI SIRALI SİSTEMLİYDİ 120000KM DEYDİ.OPEL SERVİSİNDE CD ÇALAR KAPAĞI ARARKEN ORDAKİ USTA ARABAYI SATIYONUZMU DEYİNCE BENDE 18500 DEN 18100 E İNDİM SATTIM.TEK ŞİKAYETİM YAKITTI SIRALI SİSTEM OLMASINA RAĞMEN 250YKR YAKIYORDU.SIRALI SİSTEMİ ANK ULUDAĞ OTOGAZDA TAKTIRDIM TARTARİNİ MARKA DEFALARCA PROGRAM ATTILAR DÜZEN TUTMADI.ARABA BU YÜZDEN CANIMI ÇOK SIKMIŞTI.KESİNLİKLE ULUDAĞDA GAZ TAKTIRMAYIN İNSANIN YÜZÜNE BAKMIYORLAR.

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN 1993-1998 ARASI KLİMALI TOYOTA COROLLA VEYA FORD FOCUS BAKIYORUM.LPG Lİ OLURSA DAHA HOŞ OLUR.AMA ARAÇ KM DÜŞÜK VE ÇOK TEMİZ OLMALI.MAX TOYOTA İÇİN 13.500 FOCUS İÇİN 15.000 YTL VERECEM.

RESİMDEKİ ARACIM SATTIĞIM ARACIM...

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar)

• Herkse merhabalarr..

araba alma arefesindeyim şimdi;

2000 model Peugeot 206 Otomatik XR modelinde karar kıldım gibi ama emin olamıyorum.. Klima veya sunroof olmalı diye düşünüyorum ama bu araçta yok.. Araç 90.000'de.. Acele mi ediyorum diye düşünüyorum :(

Fiyat olarak da; 12.800ytl konuşuyorum.. ok gibi..

sizce nasıl__??__

• quote:

Orjinalden alıntı: ertuxxl

ARKADAŞLAR BENDE 2000 MODEL OPEL VECTRA CDX VARDI FULL Bİ ARAÇTI 2 HAFTA ÖNCE 18100 E SATTIM ARACIMDA BOYA YOKTU KOMPLE BAKIMLIYDI SIRALI SİSTEMLİYDİ 120000KM DEYDİ.OPEL SERVİSİNDE CD ÇALAR KAPAĞI ARARKEN ORDAKİ USTA ARABAYI SATIYONUZMU DEYİNCE BENDE 18500 DEN 18100 E İNDİM SATTIM.TEK ŞİKAYETİM YAKITTI SIRALI SİSTEM OLMASINA RAĞMEN 250YKR YAKIYORDU.SIRALI SİSTEMİ ANK ULUDAĞ OTOGAZDA TAKTIRDIM TARTARİNİ MARKA DEFALARCA PROGRAM ATTILAR DÜZEN TUTMADI.ARABA BU YÜZDEN CANIMI ÇOK SIKMIŞTI.KESİNLİKLE ULUDAĞDA GAZ TAKTIRMAYIN İNSANIN YÜZÜNE BAKMIYORLAR.

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN 1993-1998 ARASI KLİMALI TOYOTA COROLLA VEYA FORD FOCUS BAKIYORUM.LPG Lİ OLURSA DAHA HOŞ OLUR.AMA ARAÇ KM DÜŞÜK VE ÇOK TEMİZ OLMALI.MAX TOYOTA İÇİN 13.500 FOCUS İÇİN 15.000 YTL VERECEM.

RESİMDEKİ ARACIM SATTIĞIM ARACIM...

dostum hayırlı olsun güzel fiyattan vermişsin aracını. illa corolla yada focus olacaksa bence focus al, 15.000 civarında az km de 2001 model çok temiz bi focus alabilirsin. 2003 2004 falan da bulunur ama temiz olmaz, şirketlerden çıkma olur. dikkat et. focus da mümkünse beyazlardan uzak dur %90 şirket olma ihtimali var.

corollaya gelince. bahsettiğin modeller (93-98) efsane kasa tabir edilen corollanın en tutulan modeli. çok tutulmasına rağmen son bi kaç yıldır ömrü bitme noktasına geldi, son demlerini yaşıyor. hatta bitti. bence alma, çünkü şuan da fiyatları yüksek fakat 6 ay veya 1 sene sonra fiyatı çok düşer.

en iisi 2000 veya 2001 model 60 veya 70 bini geçmemiş, temiz 1.6 ghia focus bak. mutlaka bulursun.

ha birde asla lpg li araç arama. yani temiz araç ara. lpg si yok die beğendiğin araçtan vazgeçme. hangisi içine sinerse onu al. biraz fiyat kırdırırsın lpg yi kendin takarsın gönül rahatlığıyla binersin

• quote:

Orjinalden alıntı: ukc34

Herkse merhabalarr..

2000 model Peugeot 206 Otomatik XR modelinde karar kıldım gibi ama emin olamıyorum.. Klima veya sunroof olmalı diye düşünüyorum ama bu araçta yok.. Araç 90.000'de.. Acele mi ediyorum diye düşünüyorum :(

sizce nasıl__??__

dostum, bi kere klimasız araba almak çok büyük yanlış, arabayı satarken herkesin ilk sorduğu şey klima var mı?" oluyor.
    ikincisi alacağın araç otomatik vites. daha önce otomatik vites araba kullandınmı bilmiyorum ama 90.000 km deki otomatik vites arabayı alırken iki kere düşün.

taktir edersin ki peugeot orta kalitede bir araba ve orta kalitede otomatik vites bir araba normalde 100.000 km civarında şanzuman bitirir. yani şanzuman masrafı açar. hepsinde kesin olur die bişey yok ama %90 böyledir.

o yüzden iki kere düşün, otomatik şanzumanda çıkan bi masraf neredeyse en az 1500 ytl civarında oluyor. sen aldıktan sonra başına böyle birşey gelirse üzülürsün. o yüzden otomatik düşünürsen yeni ve km si düşük araçlara bak.

• Arkadaşlar Lada Vega 1.6 16 valve sport 2000 model, 110 bin km ne kadar vermeli veya ne kadara alıcı bulur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Arkadaşlar Lada Vega 1.6 16 valve sport 2000 model, 110 bin km ne kadar vermeli veya ne kadara alıcı bulur?

lada vega 1.6 16 v sport derken lada vega 2110 sport diye geçen araçtan mı bahsediyorsun. eğer öyleyse araç boyasız ve kazasız temiz bi araç ise 7 veya 8 bin lira civarı bi fiyatı olur. lpg si varsa birazcık daha yükselir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Lada Vega 1.6 16 valve sport 2000 model, 110 bin km ne kadar vermeli veya ne kadara alıcı bulur?

lada vega 1.6 16 v sport derken lada vega 2110 sport diye geçen araçtan mı bahsediyorsun. eğer öyleyse araç boyasız ve kazasız temiz bi araç ise 7 veya 8 bin lira civarı bi fiyatı olur. lpg si varsa birazcık daha yükselir.

Zaten bir tane sport modeli var odur heralde. 98 bg. Boya bir tek tamponlara var. Kazasız, sigara vs. yok

Bizde öyle bir fiyat düşünüyorduk az önce internetten bakayım dedim 9 milyar falan çeken olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten bir tane sport modeli var odur heralde. 98 bg. Boya bir tek tamponlara var. Kazasız, sigara vs. yok

Bizde öyle bir fiyat düşünüyorduk az önce internetten bakayım dedim 9 milyar falan çeken olmuş.

aracın sağ arkasında 1.6 16 v yazıorsa vega 2110 modeli oluyor. tampondaki boya çok önemli değil, değişen veya kaportada boyanan yok ve sigara içilmemiş temiz bi araç ise dediğim gibi maksimum 8 civarı olur.
    9 lira yazanlara bakma. zaten bu konunun amacı internet piyasasına ölüm

tabi sen istediğin fiyatı düşünebilirsin, benimki sadece öneri

• quote:

quote:

quote:

quote:

aracın sağ arkasında 1.6 16 v yazıorsa vega 2110 modeli oluyor. tampondaki boya çok önemli değil, değişen veya kaportada boyanan yok ve sigara içilmemiş temiz bi araç ise dediğim gibi maksimum 8 civarı olur.
    9 lira yazanlara bakma. zaten bu konunun amacı internet piyasasına ölüm

tabi sen istediğin fiyatı düşünebilirsin, benimki sadece öneri

Sağolun.

Hayırlı günler.

• Orjinalden alıntı: geshu

Herkse merhabalarr..

sizce nasıl__??__

dostum, bi kere klimasız araba almak çok büyük yanlış, arabayı satarken herkesin ilk sorduğu şey klima var mı?" oluyor.
    ikincisi alacağın araç otomatik vites. daha önce otomatik vites araba kullandınmı bilmiyorum ama 90.000 km deki otomatik vites arabayı alırken iki kere düşün.

taktir edersin ki peugeot orta kalitede bir araba ve orta kalitede otomatik vites bir araba normalde 100.000 km civarında şanzuman bitirir. yani şanzuman masrafı açar. hepsinde kesin olur die bişey yok ama %90 böyledir.

o yüzden iki kere düşün, otomatik şanzumanda çıkan bi masraf neredeyse en az 1500 ytl civarında oluyor. sen aldıktan sonra başına böyle birşey gelirse üzülürsün. o yüzden otomatik düşünürsen yeni ve km si düşük araçlara bak.

Bunu ciddiye aldım.. Paylaşım ve benm göremediğim açıdan görüp yaptığın paylaşımlar için teşekkr ederim ;) evet, hiç otomatik vites araba kullanmadım ama çok tavsiye edilince bende denemek istedim ama yüzme bilmeden havuza girmek de doğru olmazmış, bunun farkına vardım ;) çok teşekkr ederim, daha iyi bir araba bulana kadar bekleyeceğim
    ;) saygılarımla

• quote:

Bunu ciddiye aldım.. Paylaşım ve benm göremediğim açıdan görüp yaptığın paylaşımlar için teşekkr ederim ;) evet, hiç otomatik vites araba kullanmadım ama çok tavsiye edilince bende denemek istedim ama yüzme bilmeden havuza girmek de doğru olmazmış, bunun farkına vardım ;) çok teşekkr ederim, daha iyi bir araba bulana kadar bekleyeceğim
    ;) saygılarımla

evet otomatiği bende tavsiye ederim. günümüzde özellikle büyük şehirlerde büyük avantaj.

ama daha önce otomatik kullanmadığın için öncelikle şunu göze almalısın. yakıt masrafı düz vitese göre bi hayli fazla. birde tamiratını rasgele bir yerde yaptıramazsın.

bir de şu var, normalde otomatik vites kullanmak basit gibi görünür ama aslında onu kullanmak biraz hassasiyet ister, gaza basma oranı konusunda. eğer bunu çok iyi ayarlarsan düz vitese yakın bi oranda yakıt harcar. bir de şanzuman yağına falan dikkat edersen rahat edersin otomatik viteste.

206 konusunda ısrarcıysan 13 - 13,5 bin lira arasında düşük km de xr veya xs bulabilirsin temiz. acele etme bence.

bunların dışında ikinci el konusunda aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geshu -- 27 Temmuz 2008; 12:53:54 >

• quote:

quote:

;) saygılarımla

evet otomatiği bende tavsiye ederim. günümüzde özellikle büyük şehirlerde büyük avantaj.

ama daha önce otomatik kullanmadığın için öncelikle şunu göze almalısın. yakıt masrafı düz vitese göre bi hayli fazla. birde tamiratını rasgele bir yerde yaptıramazsın.

bir de şu var, normalde otomatik vites kullanmak basit gibi görünür ama aslında onu kullanmak biraz hassasiyet ister, gaza basma oranı konusunda. eğer bunu çok iyi ayarlarsan düz vitese yakın bi oranda yakıt harcar. bir de şanzuman yağına falan dikkat edersen rahat edersin otomatik viteste.

206 konusunda ısrarcıysan 13 - 13,5 bin lira arasında düşük km de xr veya xs bulabilirsin temiz. acele etme bence.

bunların dışında ikinci el konusunda aklına takılanı sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

şimdi 206dan vazgeçtim ve 1993 model Honda civic 1.4 manuel 119000 kmde olan bir araba için karar kıldım.. Araç için 8800ytl vereceğim..iyi olduğunu düşünüyorum ve piyasayı çok iyi bilmediğim için servis sağlamdır derse arabayı alacağım :))

ii mi??

• sedan mı, hb mi? gerçi ikiside aynı fiyatlara gidio. km sinin orjinal olduğundan emin ol. araç o yaştaki araçta boya çok önmli değil. tavan ve direklerde boya yoksa sorun yok. eğer motor falan da temizse fiyatı iyi.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.