Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabadaki özelliklere göre fiyatı iyi sanki...

Sahibinden'deki özellik işaretlerine pek bakmamak gerekiyor...
  • Şu sayfada 2-3 bin liraya tonlarca esp'li araç var...

Murat, Doğan, Taunus.... :)))

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=4&&b
    [detay_2043]=61858&b[pricecurr]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=-1&b[whole_word]=1&b[sort_field]=date_activated&b[altdetay_4330]=1&b[page]=1&b[sort_order]=desc&c2[]=3530&c=3530&sKlasik=1&c=3530&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Bu arabadaki özelliklere göre fiyatı iyi sanki...

Sahibinden'deki özellik işaretlerine pek bakmamak gerekiyor...

bi tek hasarlı araç seçeneğini işaretlememiş plaka da çok ii 34 PTK 31

• hız sabitleyici olması büyük avantaj. 20km/h'de sabitleyip keyifle gezilebilir
  • 2006 Mondeo 2.0 TDCI Ghia + sunroof, manuel vites, düşük kilometre, temiz araç ne eder?
  • Hocalarım bana da bi yardımcı olursanız sevinirim.
    Otomatik vites Opel Astra istiyorum. CD versiyonu.
    1999 veya 2000 tercihim.Şanzımanları sorunsuzmuş.
    Fİyatları,
    Benzinli: 16000-19000 arası
    Benzin/LPG: 17500-20000 arası
    2 yıldır takip ediyorum bu Astra'nın fiyatları hiç düşmedi.Sebebi nedir üstatlarım?
    Altın gibi kıymetli mübarek!
  • evet fiyatları aynen o aralıkta. zaten daha ucuzunu bulursan dikkat et çünkü otomatik istiyosun. başın ağrımasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chevy1978

Hocalarım bana da bi yardımcı olursanız sevinirim.
    Otomatik vites Opel Astra istiyorum. CD versiyonu.
    1999 veya 2000 tercihim.Şanzımanları sorunsuzmuş.
    Fİyatları,
    Benzinli: 16000-19000 arası
    Benzin/LPG: 17500-20000 arası
    2 yıldır takip ediyorum bu Astra'nın fiyatları hiç düşmedi.Sebebi nedir üstatlarım?
    Altın gibi kıymetli mübarek!

Benim arkadaş geçen sene bu zamanlar 2004 Astra classic aldı 65 bin de 17,500 YTL ye

Biraz daha araştırsan ii olur
  • 2001 1.6 ies honda cıvıc otomatik sol kapı ve sağ ön çamurluk boyalı renk lacivert..
    15.800 fiyata alındı 102.000 km'de araç.yer adana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berqo_01

2001 1.6 ies honda cıvıc otomatik sol kapı ve sağ ön çamurluk boyalı renk lacivert..
    15.800 fiyata alındı 102.000 km'de araç.yer adana.

güzel araba.
    güle güle kullanın..
  • arkadaşlar 25.000-30.000 arası dizel bi araç almayı düşünüyoruz babamla.. ben kullanıcağım için dış görünüşü önemli.
    opel astra 1.3 dizel en son kasalardan renk olarakta siyah düşünüyorum...
    yada renault megane düşünüyorum yine dizel cam tavan 1.5 sedan...
    *bu fiyat aralıklarında bana tavsiye edebileceğiniz yakıt konusunda biraz cimri(dizel) dış hatları güzel bi araba varmı??? tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tusunami88

arkadaşlar 25.000-30.000 arası dizel bi araç almayı düşünüyoruz babamla.. ben kullanıcağım için dış görünüşü önemli.
    opel astra 1.3 dizel en son kasalardan renk olarakta siyah düşünüyorum...
    yada renault megane düşünüyorum yine dizel cam tavan 1.5 sedan...
    *bu fiyat aralıklarında bana tavsiye edebileceğiniz yakıt konusunda biraz cimri(dizel) dış hatları güzel bi araba varmı??? tavsiyelerinizi bekliyorum...

Toyota Yaris... Nissan Note...
    (Fransız pek sevmem ama Pug 207 de olabilir, dış görünüşü tam senlik, bi de c3 çok az yakar, c4'te tip yerinde... Ancak ben kendime bu Fransızları almam. 2-3 sene sonra çok yerden ses gelmeye başlıyor) :)
  • topik araba piyasasının öğrenilmesi açısından iyi düşünülmüş;Bende katkıda bulunayım:)

Araç:
    1996 Renault 19 1.4i RT (Klima,uzaktan kum. merkezi kilit,alarm, ön cam elek.) 83,000 kmde
    Satış tarihi Nisan 08 Satış tutarı: 9750 ytl
    Araç

2004 Fiat Panda 1.2 Dynamic Dualogic (Klima,ABS+EBD, AC v.s. :) 105,000 km
    Alış Tarihi Haziran 08 Alış Tutarı: 12,000 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

topik araba piyasasının öğrenilmesi açısından iyi düşünülmüş;Bende katkıda bulunayım:)

Araç:
    1996 Renault 19 1.4i RT (Klima,uzaktan kum. merkezi kilit,alarm, ön cam elek.) 83,000 kmde
    Araç

panda dualogic eğer şanzumanda bi sıkıntısı yoksa ve kazasız bi araçsa fiyatı çok iyi, neredeyse bedavaya almışsınız hayırlı olsun,güle güle kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: geshu

quote:

topik araba piyasasının öğrenilmesi açısından iyi düşünülmüş;Bende katkıda bulunayım:)

Araç:
    Araç

panda dualogic eğer şanzumanda bi sıkıntısı yoksa ve kazasız bi araçsa fiyatı çok iyi, neredeyse bedavaya almışsınız hayırlı olsun,güle güle kullanın

iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Yetkili bayi-servis teki servis müdürü komşum sağolsun:) Araba aradığımı duyunca limitlerim dahilinde tabi; "Tanıdık araba, sürekli bizde servise girdi" onayından sonra üstüne birde fiyatta indirim + uzatılmış garantiden bir motor bakımı+koruma yaptırınca kaçırmadım tabi...

19 dan sonra küçük geldi ama yakıt konusunda çok başarılı:)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: geshu

quote:

Araç:
    Araç

iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Yetkili bayi-servis teki servis müdürü komşum sağolsun:) Araba aradığımı duyunca limitlerim dahilinde tabi; "Tanıdık araba, sürekli bizde servise girdi" onayından sonra üstüne birde fiyatta indirim + uzatılmış garantiden bir motor bakımı+koruma yaptırınca kaçırmadım tabi...

19 dan sonra küçük geldi ama yakıt konusunda çok başarılı:)

araç aslında küçük tip araçlardan fakat normalde geniş ön kısmı onların, dikkat ettiysen tıpkı doblonun tarzında yerleştirilmiş ön koltukları, minibüs tarzında ve dik konulmuş o yüzden ön tarafa çok rahat otoruluyor. ayrıca vitesin konumuda çok güzel sürüşü çok rahat, 2 reno 19 a bedel tekrar hayırlı olsun

• geçen hafta 1997 toyota corolla GLİ, 110.000 kmde, sol çamurluk boyalı, başka kaza boya yok, lpg yok, klima, 4 cam otomatik 13750 ye alındı.

tanıdıktan alındı araba ve arkadaş gözü gibi bakıyordu arabasına.
  • Güle güle binin,Allah kaza bela vermesin.Dediğiniz gibi temizse çok iyi fiyat bence.Uçuyor toyotacılar fiyat konusunda
    quote:

Orjinalden alıntı: zedire

geçen hafta 1997 toyota corolla GLİ, 110.000 kmde, sol çamurluk boyalı, başka kaza boya yok, lpg yok, klima, 4 cam otomatik 13750 ye alındı.

• quote:

Orjinalden alıntı: zedire

geçen hafta 1997 toyota corolla GLİ, 110.000 kmde, sol çamurluk boyalı, başka kaza boya yok, lpg yok, klima, 4 cam otomatik 13750 ye alındı.

yuhh o kadar para verilirmi 11 yaşındaki arabaya.

neyse hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız binmek dilegiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 7 Ağustos 2008; 17:27:33 >
  • 2008 nisanında, 1996 model renault 19 europa 1.4 rn karbüratörlü lpg li beyaz aracımı 8 bin ytl ye sattım
    araçta sol kapılar, sol ön ve arka çamurluklar, ön kaput, sağ çamurluk ve arka bagaj kapağı değişikti
    aracın km si de 170 bin...

iyi pazarlar
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.