Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ismail64

2008 nisanında, 1996 model renault 19 europa 1.4 rn karbüratörlü lpg li beyaz aracımı 8 bin ytl ye sattım
    araçta sol kapılar, sol ön ve arka çamurluklar, ön kaput, sağ çamurluk ve arka bagaj kapağı değişikti
    aracın km si de 170 bin...

iyi pazarlar

Offf... İyi satmışsın ya... O kadar para verdiler mi 96 Europa'ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail64

2008 nisanında, 1996 model renault 19 europa 1.4 rn karbüratörlü lpg li beyaz aracımı 8 bin ytl ye sattım
    araçta sol kapılar, sol ön ve arka çamurluklar, ön kaput, sağ çamurluk ve arka bagaj kapağı değişikti
    aracın km si de 170 bin...

iyi pazarlar

neredeyse arabanın değişmeyen yeri yok iskelet hariç kaporta ful değişmiş. iyi satmışsın o fiyata. bravo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zedire

geçen hafta 1997 toyota corolla GLİ, 110.000 kmde, sol çamurluk boyalı, başka kaza boya yok, lpg yok, klima, 4 cam otomatik 13750 ye alındı.

tanıdıktan alındı araba ve arkadaş gözü gibi bakıyordu arabasına.

İyi almışsınız..O model toyota fiyatları daha pahalı km si de düşük sayılır emsallerine göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zedire

geçen hafta 1997 toyota corolla GLİ, 110.000 kmde, sol çamurluk boyalı, başka kaza boya yok, lpg yok, klima, 4 cam otomatik 13750 ye alındı.

tanıdıktan alındı araba ve arkadaş gözü gibi bakıyordu arabasına.

fiyatı çok pahalı gibi ama araç temizse hiç değilse rahatca binceksin aracına

toyotacılar nedense fiyat konusunu çok abartıyorlar..

hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 9 Ağustos 2008; 11:18:50 >
  • 2004 honda jazz ls otomatik 80.000 araçta boya değişen yok çok temiz bir araç
    20250 alındı kayseri
    nasıl sizce arkadaşlar kayseride fiyatlar biraz yüksek herhalde..
    saygılar..
  • bence o para çok fazla..
  • arkadaşlar 99 model broadway , benzinli hiç tüp takılmamıs. 10 bin ytl istiyor .Araba temiz ,kazasız,masrafasız..sizce fiyat nasıl?
  • HOCAM BENDE 1999 MODEL, BROADWAY RN LPG Lİ VAR, ORJİNAL, DEĞİŞENİ VE BOYASI YOK, YALNIZCA; TAVANDA BİRAZ SOLMA VAR, CLİO ALMAK İÇİN SATIYORUM VE BEN 9.000 ytl YE İLANI VERMİŞTİM, GERÇEKÇİ OLMAK GEREK 10.000 YTL BİRAZ FAZLA GİBİ, AMA GÖRMEDEN YORUMDA YAPMAYAYIM BELKİ DEĞERİ ODUR, NE ALIRSAN HAYIRLI GÜNLERDE KULLAN...
  • 3 gün önce 2005 Model 17.000 km deki Toyota Corolla 1.6 Terra aracımı 25.750 YTL ye sattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaybolan38

2004 honda jazz ls otomatik 80.000 araçta boya değişen yok çok temiz bir araç
    20250 alındı kayseri
    nasıl sizce arkadaşlar kayseride fiyatlar biraz yüksek herhalde..
    saygılar..

5-6 ay önce 2005 11 bin de ls düz vites tertemiz jazzı 19 bine almamıştım..rengi yeşil diye.. sizinki cvt olduğundan fiyat biraz yüksek bu da hondalara özgü birşey yoksa otomatik genelde fiyatı düşürür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAMUCU2000

HOCAM BENDE 1999 MODEL, BROADWAY RN LPG Lİ VAR, ORJİNAL, DEĞİŞENİ VE BOYASI YOK, YALNIZCA; TAVANDA BİRAZ SOLMA VAR, CLİO ALMAK İÇİN SATIYORUM VE BEN 9.000 ytl YE İLANI VERMİŞTİM, GERÇEKÇİ OLMAK GEREK 10.000 YTL BİRAZ FAZLA GİBİ, AMA GÖRMEDEN YORUMDA YAPMAYAYIM BELKİ DEĞERİ ODUR, NE ALIRSAN HAYIRLI GÜNLERDE KULLAN...

valla daha pazarlık da yapmadım. sağol bilgilendirdign için...hangi ildesin?arabınn fotosu varsa yollar kısın?
  • 96 corsa swing arabamı ( sadece hid. d.) 98 modeli ile takas etmek istedim . onda klima + airbag var mış üstüne 3,5 istediler fiyat nasıl benimkine 8,5 civarı dedi takas için
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

96 corsa swing arabamı ( sadece hid. d.) 98 modeli ile takas etmek istedim . onda klima + airbag var mış üstüne 3,5 istediler fiyat nasıl benimkine 8,5 civarı dedi takas için

dostum corsaları çok seviyosun heralde, aynı kasayla takas ettiğine göre.

fiyat hakkında bişey diyemiycem motor, boya, km durumunu bilmdiğim için.
  • 2001 Clio 1.4 RXT 87bindeydi, tek kapıda doğrultma ve boya vardı, 13.650'ye sattım 1 hafta önce. Aynı araç için genelde internette 1.000 - 1.500 ytl fazlası isteniyor, benim satış fiyatım nasıl sizce?
  • güzel satmışsın dostum, için rahat olsun.
  • bence iyi fiyata satmışsın
  • Opel Corsa Comfort 2003 model kırmızı renk 1.4 motor.

2 hava yastığı, klima, ABS, radyo kaset çalar.

4 mevsimlik lastiğ alalı 2 ay olmadı.

tanıdıktan

2 tane hafif darbe almış, yaptırılmış.(kaputa buz düşmesi)

bakımları yeni yapılmış ve 50 000 km de.

Kaskosu devam ediyor. ( kasko bitmesin diye bir kaç ay devrini almayacam)

yaz vegisi ödenmiş(210 ytl)

Son pazarlık 14.500 e ısrar ettim. 15 000 ytl ye anlaştık ve aldım.

piyasaya baktım takas fiyatları bile 15000 den başlyor.

pahalı almadığımı düşünüyorum ama ucuzda almadım bence. hakkı neyse verdim. Çingene pazarlığına girmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geshu

quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

96 corsa swing arabamı ( sadece hid. d.) 98 modeli ile takas etmek istedim . onda klima + airbag var mış üstüne 3,5 istediler fiyat nasıl benimkine 8,5 civarı dedi takas için

dostum corsaları çok seviyosun heralde, aynı kasayla takas ettiğine göre.

fiyat hakkında bişey diyemiycem motor, boya, km durumunu bilmdiğim için.

yok aslında alçak ve küçük olmasından nefret ediyorum ama sürmeyi bunda ogrendik ana kucagı gibi geliyor.

derdim klima ama neyse 1 ay sonra kış artık bendeki 100.000 oldu bu hafta onu bilmiyorum ama galeride

• internetteki fiyatların hepsi yalan.sözüm meclisten dışarı ama galericiler bir aylık kirasını çıkarmazsa araba vermiyor.yani buda arabanın piyasasının 2 milyar üstü :).Normal vatandaş ise gidiyor gösteriyor galericiye galericinin verdiği fiyata 2-3 milyar koyup yallah siteye.araba alırken dikkat etmek gerek.Galerici normal binici artık farketmiyor.En güzeli sıfır almak uzun yıllarca binmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.Cordoba

internetteki fiyatların hepsi yalan.sözüm meclisten dışarı ama galericiler bir aylık kirasını çıkarmazsa araba vermiyor.yani buda arabanın piyasasının 2 milyar üstü :).Normal vatandaş ise gidiyor gösteriyor galericiye galericinin verdiği fiyata 2-3 milyar koyup yallah siteye.araba alırken dikkat etmek gerek.Galerici normal binici artık farketmiyor.En güzeli sıfır almak uzun yıllarca binmek

çok doğru, galerici o ay kaç araba satarsa satsın, aylık kira ederi kadar kar koymadan vermez genellikle.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.