Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer otomatik araç kullanmayı seviyorsan Honda bu konuda çok iyidir. Otm pejoya yanaşmam ama Honda olursa güzelce bi servise kontrol ettirilip alınabilir.
    Showroomlara gidip test sürüşü yapabilirsin...
    2008 bi Civic otm. test edersen "işte araç böyle keyif vermeli" diyebilirsin...

Bazen otomatiğin keyfi manuelden fazla oluyor... Gerçi benim araç onda city CVT, harika bir şanzuman, yakıt manuellerden daha az... Diğer şanzumanları bilmiyorum, yanıltıcı olmayayım...
  • Sıfır aldığım 2000 model VW Golf Comfortline benzinli, manuel vites, sunroofsuz, sedefli antrasit mavisi, 167.000km. deki kazasız, boyasız, değişeni olmayan arabamı geçen hafta 17.900 YTL'ye sattım.

Bu da bizim emektar...

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Sıfır aldığım 2000 model VW Golf Comfortline benzinli, manuel vites, sunroofsuz, sedefli antrasit mavisi, 167.000km. deki kazasız, boyasız, değişeni olmayan arabamı geçen hafta 17.900 YTL'ye sattım.

Bu da bizim emektar...

güzel fiyata vermişsin hayırlı olsun, ama ayrılmak zor olmuştur heralde. dile kolay 8 yıl yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geshu
    güzel fiyata vermişsin hayırlı olsun, ama ayrılmak zor olmuştur heralde. dile kolay 8 yıl yani.

Teşekkür ederim geshu. Gerçekten ayrılmak çok zor odu. 8,5 yıl kahrımızı çekti, kazasız belasız taşıdı bizi. Allah alan arkadaşa da kaza bela vermesin.
  • Merhaba Arkadaslar;

2004 yada 2005 model ABS ve ESP'li 90 bini aşmamış 1.4 16V clio arıyorum ama millet malını satmak istemiyor galiba, internette agzını açan 18-23 arası fiyat çekmiş, gerçek fiyatı nedir bunların? 18 verip clio alacagıma 3-5 daha verip megane alırım diye düşünüyorum. Clioların Benzinlisi için 14-16 arası uygun fiyat diye düşünüyorum, siz ne dersiniz. Dizelleri nasıldır, sorun yaratır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultansencer

Merhaba Arkadaslar;

2004 yada 2005 model ABS ve ESP'li 90 bini aşmamış 1.4 16V clio arıyorum ama millet malını satmak istemiyor galiba, internette agzını açan 18-23 arası fiyat çekmiş, gerçek fiyatı nedir bunların? 18 verip clio alacagıma 3-5 daha verip megane alırım diye düşünüyorum. Clioların Benzinlisi için 14-16 arası uygun fiyat diye düşünüyorum, siz ne dersiniz. Dizelleri nasıldır, sorun yaratır mı?

dostum bahsettiğin cliol hb'ler maalesef o fiyatlarda, 14-16 arası düşünüosan donanımı biraz düşük olanlardan bak. abs li esp li clio hb lere gerçekten dediğin fiyatları istiyorlar. interneti bilmem ama normalde en az 18 19 istiyorlar.
  • sultansencer;

ayrıca 18 lira civarında 2004 - 2005 model 1.4 16v megane II hb authentique bulabilirsin. abs + 6 havayastığı bulunuyor. aklında bulunsun
  • abi ben HB araç kullanmayı seviyorum, hb tercih etmeye dikkat ediyorum o yüzden ;) araçta klima yada sunroof olsa daha iyi olurdu ama ne o nede diğeri var. Bi ara vazgeçip Renault clio 1.8 alacaktım ama arkadaş hem vergi hem satmak istedğinde bekleme süresine dikkatimi çekti. Bende vazgeçtim haliyle ;)

Burada satan var mı?? Honda civic 94-95 model yumurta kasa :) hb
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

@ukc34

Eğer otomatik araç kullanmayı seviyorsan Honda bu konuda çok iyidir. Otm pejoya yanaşmam ama Honda olursa güzelce bi servise kontrol ettirilip alınabilir.
    Showroomlara gidip test sürüşü yapabilirsin...
    2008 bi Civic otm. test edersen "işte araç böyle keyif vermeli" diyebilirsin...

Bazen otomatiğin keyfi manuelden fazla oluyor... Gerçi benim araç onda city CVT, harika bir şanzuman, yakıt manuellerden daha az... Diğer şanzumanları bilmiyorum, yanıltıcı olmayayım...

Allah aracından ayırmasın seni ;) vallahi yazdıkların karşısında aşka geldim :) ama 2008 araç alabilecek maddiyata şu an sahip değilim maalesef :( gidip o araca binersem, diğer araçları beğenmeyebilirm düşüncesiyle olduğum yerde bekleyeceğim

Teşekkr ederim paylaşımın için ;)

• quote:

Merhaba Arkadaslar;

Mazda 3 fiyatı o ya!...
    Halbuki Mazda3 Clionun 2 katı fiyatı eder...
    Gözünü sevdiimin Türk milleti....

Bu Türkler Mazda'nın değerini anlamadan bi Mazda 3 sahibi olabilirim inşallah...

1-2 seneye almayı düşünüyorum... 2008 Honda City'yi satıp 2005 Mazda3 var aklımda...

Bi kere Mazda kullanan etkisinden kurtulamıyor sanırım...

(5 sene kullandım, hiç masraf çıkarmadı)(94 model 323 sedan)

• quote:

Merhaba Arkadaslar;

clio da esp ne gezer megane da bile yok..
  • Hocam ben ilan verenlerin yalancısıyım ve ilandaki seçimler çok bilinçsiz yapılmış gibi gelmedi bana. Hem ilan verenler az çok internet yalamış insanlar diye düşünüyorum, arabalarını bilirler az çok
  • Hocam ben ilan verenlerin yalancısıyım ve ilandaki seçimler çok bilinçsiz yapılmış gibi gelmedi bana. Hem ilan verenler az çok internet yalamış insanlar diye düşünüyorum, arabalarını bilirler az çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

Merhaba Arkadaslar;

dostum versiyona göre, olanı da var olmayanı da

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar;

hayır. esp'li clio yoktur, yanlış biliyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar;

hayır. esp'li clio yoktur, yanlış biliyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla Clio RS' ler de ABS ve ESP var. Diğer versiyonlarda da ABS, EBV ve AFU var.

• Rs'de var evet. ama arkadaşın başta sorduğu, 2004 ya da 2005 1,4 16v bir clio olduğu için esp'nin olması mümkün değil :)
  • Dizel araba alınacaksa çok iyi araştırmak lazım. Hele Renaultsa biraz etrafına sor derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend10

Rs'de var evet. ama arkadaşın başta sorduğu, 2004 ya da 2005 1,4 16v bir clio olduğu için esp'nin olması mümkün değil :)

ESP sandığı EBD (EBV) acil fren destek sistemi olmasın. EBD, ABS olan her araçta var zaten.
    2004-2005'te ESP Clio'da opsiyonel bile değildi. Bugün bile bir çok üst donanımlı araçta opsiyonel.
    ESP için yaklaşık 2000 YTL fazla vermek gerek.
  • arkadaşlar, RS'ler hariç esp yok cliolarda ama arkadaşın 2004 2005 esp li demesinin nedeni, clio ilanlarına girip bakın absli olanların hepsinde istisnasız esp li yazıyor. öyle yazmalarının sebebi de EBV li olmasından dolayı. şıklarda ebv olmayınca esp yi işaretliyorlar galiba. biraz önce sahibinden.com dan baktım, binlerce esp'li clio var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geshu -- 1 Ağustos 2008; 11:44:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.