Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio 2013 1.5dci tek kapi boyalı 130binde ederi nedir arkadaşlar epeydir uzağım piysadan yardımcı olursanız sevinirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Çok güzel sallıyorsun. Değerini 1 senede fazlasıyla korudu her iki araçta.

Cevap verilen arkadaş, beyinsis'ten VW dışı araç tavsiyesi mi alıyorsun? Ciddi zarardasın.

• Eski kasa Superb o fiyatı hak etmiyor. Daha geçen sene o fiyatlara yeni kasa manuel alınıyorduö

508 bakarsanız 1.6 BlueHDi bakın, ama fiyatları yine gereksiz çıktı bu tür araçların.

• Ben 15 ay önce 508 almıştım. Çok ciddi derecede arttı fiyatları. İyiki de almışım. Dizel otomatik. 1.6 BlueHDI 120 hp. Vites geçişleri, yakıt tüketimi, genişlik ve konfor çok iyi. Yol sesi almıyor. Motor sesi yalıtımı gayet başarılı. En dikkat ettiğim husus buydu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Çok güzel sallıyorsun. Değerini 1 senede fazlasıyla korudu her iki araçta.

Cevap verilen arkadaş, beyinsis'ten VW dışı araç tavsiyesi mi alıyorsun? Ciddi zarardasın.
    passat bile değerini koruyamaz, ev mi bu? salladığım birşey yok. ikisi de cüzdan düşmanı araç c5 ve 508.
  • megan 2 HB otomatik dynamic 80k km 57k ya bugün sattım
  • 2011 model 120 bindeki yetkili servis bakınlı 1.5 dci otomatik Megane 3 hb arabamızı sattık. Hasar kaydi 2 parça halinde 10 bin liraydı. Servisinde yapıldıgından ufak kazalar olmasına rağmen fazla hasar kaydı vardı.
    86bin tl ye verdik. Malum sitede muadillerine 100-110 bin istiyorlar. Piyasa çok garip bir yere doğru gidiyor,86 bin lira bile bu araba için çok fazla olmasına rağmen pişman olmadığım değil.

• alwan kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer istediğiniz arabayı alabildiyseniz canınızı sıkmayın derim. Bizim bir yakınımız geçen yıl Eylül’de 138 bin TL ye 2018 dizel otomatik Civic elegance satmıştı. Şu an aynı kondisyondaki Civiclere 190-200 bin TL diyorlar.

Benim düşüncem şu. Son bir yılda VW Golf, Honda Civic, Seat Leon, Toyota Corolla, Renault Clio, Fiat Egea gibi arabaların fiyatlarında sıçrayış oldu. Diğer aynı segmentteki arabalara göre bu saydıklarım çok daha fazla artış gösterdi. Marka algısı mı desem, ticaret amaçlı al-sat yapanlar mı desem yoksa olması gereken fiyatlara ulaştı mı desem bilemedim. Bilemiyorum. Umarım ihtiyacı olanlar istediği arabaları alabilirler. Çünkü önemli olan gerçekten ulaşım amacıyla kullananların arabaları kolayca alabilmesi bence.

• alwan kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız olmasın , ben şimdi siteden baktım.
    Sıralama önce en yüksek olarak yapıldığı halde

• kalekale kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, başka bir konuda megane 2 ye bile 50 istiyorlar muhabbeti dönüyor. Birisi de demiş ki bekleyin 30 bin liraya düşecek
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Megane 3 demiş. Siz Clio 3’e bakmışsınız.

• Aynen 🙂

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde (14-15 ay olmuştur) C5 i 2011-2012, 60-65 bine eder mi etmez mi derken almadım/alamadım.

Bu sene durum ortada, C3 bile yok artık o fiyata neredeyse.

60-65 bine otomatik araç arıyorum, bulamıyorum!

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Benim de Clio 43 milyara aldım şimdi olmuş 65-70. Normalde benim arabayı aldığım fiyatın altında satmam lazımdı ama piyasalar alt üst olmuş. Adam 180.000 kmde boyalı arabaya 63 yazıyorsa, marşpiyel boyalısı 67.500 ise ben rahat 68.500 yazar düz rakam 68 veririm.

• Piyasa toz duman. 90 larda titan vardı. Onu hatırlatiyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınıma İ20 Alındı 2012 model 1.2 sense 60bin km de boyasız. 71.500 e alındı. Bilginize. Nasıl fiyat sizce?
  • Yani, hadi altında satmayı geçtim, en azından makul bir oranla satabilirsiniz.

Fakat dediğiniz gibi, benim kuzen de BMW aldı 1-1,5 yıl önce 72 mı ne demişti. Geçen gün bize geldi, araca 100 küsur veriyorlar demişti.

Ben sizin yerinizde olsam, bir sorunum aciliyetim yok ise satmam. Satıp ne alacaksınız? İşte görüyorsunuz piyasada %90 i dolandırıcı!

10 kişiden 9 u yani

• haydiin kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede ilk aramada çıkıyor. 2014 yazmış 66 bin TL.

Siz karar verin hocam.

Tabi sizin araçta boya değişen var mı onu bilemiyorum.

Benim sormak istediğim, i20 benim de listemde , otomatik 60-65 bine araç bakıyorum.

Nasıl araç?

Zaten satmayacağım, ara sıra arabanın değerine bakıyorum. Yoksa bu devirde araba almak çok sıkıntı

Araç manuel, bagajı da epey küçükmüş. Tabi ki isteklerinize göre, bagaj istemiyorsa iyi.

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.