Şimdi Ara

Satildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 win var hiç item yok yeni hesap rütbe supreme (birinci sınıf yüce usta) globalın bir altı almak isteyen iletişime geçebilir. Steam hesabında bir de Garry's Mod oyunu var.

FİYAT : 100 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxx -- 16 Eylül 2014; 3:16:54 >

• 22 win Süprem kaybettigin mac olmadimi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane mi ne kaybettim. Zaten ilk kartal ustası başlattı 10 winden sonra :) sonra sürekli yendik takımla girdiğim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

22 win Süprem kaybettigin mac olmadimi dostum

Hile ile high rank yapip satacak

Bu oyunda rank para etmiyor bu oyunun kalbi skinler
  • 100 TL ?
  • Sevimli kedicik oyun çıktığından beri oynuyorum ben sen hiç birşey bilmeden nasıl bu kadar rahat iftira atabiliyorsun kimsin sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

22 win Süprem kaybettigin mac olmadimi dostum

Hile ile high rank yapip satacak

Bu oyunda rank para etmiyor bu oyunun kalbi skinler

Katılıyorum kesinlikle para etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar almak istemeyen almaz bu benim satılığa çıkardığım 5. hesap. Diğerleri satıldı merak etmeyin. Gereksiz yere baltalamayın konuyu size göre öyle olabilir 2 oyun zaten 50 lira yapıyor çok uçuk bişe yazmışım gibi trollemenin mantığı yok.
  • Abi adam kotu oynuyorsa alinca ranki illa ki dusecek supremelerle oynayinca.Cok sakat.Neyse hayirli satislar.

• Tabi ki kötü oynuyorsa düşecek fakat bu rütbe olayı şuan en popüler olaylardan biri cs go içinde tabiki başta skinler geliyor. Skini olup rütbesi kötü olan çok kişi var genelde onlar ilgileniyor bu hesaplar ile.
  • Kendini zeki sanıyonda 0 skin olan bir hesaba 40 lira vermek bile mallıktır
  • Simdi kusura bakmada.
    Seneler once cs oynardik cafelerde
    Cafeden beri cs oynamadim desem yeri
    Csgo ile tekrarr basladim neyse DM yapmadan aim alismadan Ranked mac yaptik silver iki ile basladik oyuna aksamlari bir mac yaparsam yapiyorum suan nova olacak .

Suan yeni bir hesap alsam eminim birazda sansim duzgun giderse kelesten altinda rutbe gelmez
    Iyi oynayan birisi icin o rutbe hicbirsey 100 tl istemen ayri bir komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 4 Eylül 2014; 12:28:53 >
  • Sizin derdiniz ne ya. He? Adam suprime yamış satıyor. Kime ne hile ile yapıp yapmadığında sizene arkadaş her konuya mualefet oluyosunuz anlamadımki ben her zaman çıkıyo sizn gibileri içinizden gülün geçin hoşunuza gitmiyosa. Yok deymezde felanda filanda alan maldır felan kimsiniz ya siz. Bir gurup silver nova olanlar gelecek burda skinli ahkam kesecek yiyim sizin skininizi ya. Yok adam ezelden beri Cs oynuyomuş kafelerde felanda gümüş başlamış sen boşuna oynamıssın aslanım cs yi o zaman gümüş nedir lan.? HE NEDİR? Bende 10. maçta Legendery aeagle master olarak başladım. 6 senedir cs ortamındayım. Bu iş tamamen yetenek yok 2 ay oynasam sizin gibi olurum yok o yok buyla alakası yok oynadığın zaman her maçta 20 30 vurabiliyormusun yeteneklisin kardeşim. Boş yapıpda adamı trollemeyin. Hayırlı satışlar dostum.
  • laapoutt valla sağolasın dostum. Anlam veremiyorum ben de baltalayanları skinli hesabım da var benim içinde 400 dolarlık item var gelip bu hesabı 100 tl ye satsam kral olurum burda övgüler yağar. Milleti salak yerine koymaya bayılıyorsunuz ilgilenmiyorsanız geçin gidin gerek yok baltalamaya. Yapabiliyorsan yaparsın rütbeni gelir koyarsın bak kardeşim böyle oluyo dersin öyle yok ben böyleydim de şöyle olmuştu da böyle olduydu ile olmuyor. Ayrıca satıldı hesap konu kapanabilir yalandan yere boş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapoutt

Sizin derdiniz ne ya. He? Adam suprime yamış satıyor. Kime ne hile ile yapıp yapmadığında sizene arkadaş her konuya mualefet oluyosunuz anlamadımki ben her zaman çıkıyo sizn gibileri içinizden gülün geçin hoşunuza gitmiyosa. Yok deymezde felanda filanda alan maldır felan kimsiniz ya siz. Bir gurup silver nova olanlar gelecek burda skinli ahkam kesecek yiyim sizin skininizi ya. Yok adam ezelden beri Cs oynuyomuş kafelerde felanda gümüş başlamış sen boşuna oynamıssın aslanım cs yi o zaman gümüş nedir lan.? HE NEDİR? Bende 10. maçta Legendery aeagle master olarak başladım. 6 senedir cs ortamındayım. Bu iş tamamen yetenek yok 2 ay oynasam sizin gibi olurum yok o yok buyla alakası yok oynadığın zaman her maçta 20 30 vurabiliyormusun yeteneklisin kardeşim. Boş yapıpda adamı trollemeyin. Hayırlı satışlar dostum.

http://www.youtube.com/watch?v=E9Zd7uATqcc direk bunu çağrıştırıyor :))))))) Sakin ol şampiyon harcarlar 6 yıllık cs ortamını :)

• 100 tl oldukça uygun , işe yaramaz bıçak skinleri bile 500tlden satılıyor.Supreme de en yüksek rütbenin bir altı.Mutlaka alıcısı çıkacaktır.İyi satışlar
  • Alacağı olan varsa da almaz bu yorumlardan sonra , arkadaşlar sağolsun mahvetmişler konuyu . Yeni konu aç hocam ilgili olan gelen alır boş yorumlara gerek yok. Iyi satışlar
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Gel harca kardeşim hiç sıkıntı yok özelden yazabilirsin harcama yapacaksan!
  • Bizim türklerin klasik huyu işte her şeye muhalefet olacaklar beyler sizene ? sizin rütbeniz Supreme değil diyemi bu kadar tribe girdiniz adam isterse Silver yada Nova olan hesabını satışa koyar bu ne beni nede sizi ilgilendirir Allah aşkına az akıllı olun az o kafanızda taşıdığınız şeyi kullanın ya girdiğiniz her konuya trollük yapmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.