Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 28 Ekim 2014; 11:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 550 tl fiyat

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    mesaj attım takipte kalsın
  • fiyat 400 tl oldu.

• Tarafimda yarin alinmak uzere anlaşılmıştır....

• quote:

Orijinalden alıntı: haggardd

Tarafimda yarin alinmak uzere anlaşılmıştır....

satılmazsa son 2 aydır istediğim tek şey :D
    sağlam arızasz bir monitör :D
  • Saat 5 civarı ben de anlaşmıştım elden teslim için ama?

• Ben 19 Ekimden bu yana arkadaştan bu TV yi almaya çalışıyorum ama nafile.. cok ilgisiz bir tip... Ankarada olmama rağmen paranı nakit vereyim. sende tv nin problemsiz olduğuna güveniyorsan yolla dedim... malesef.. yollamadı...

Gecen hafta Arkadaşım istanbulda elden alsın dedim onada dönmedi. yani nasıl bir satıcıdır.. nasıl bir satış yapıyor anlamış değilim...

yaklaşık 2 haftadır yazmadığım mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Ben 19 Ekimden bu yana arkadaştan bu TV yi almaya çalışıyorum ama nafile.. cok ilgisiz bir tip... Ankarada olmama rağmen paranı nakit vereyim. sende tv nin problemsiz olduğuna güveniyorsan yolla dedim... malesef.. yollamadı...

Gecen hafta Arkadaşım istanbulda elden alsın dedim onada dönmedi. yani nasıl bir satıcıdır.. nasıl bir satış yapıyor anlamış değilim...

sana elden satış tercihimdir diye yazdım.sana satıyorum diyr bir şeyde demedim.kendince karalama kampanyasımı gerçekleştiriyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Ben 19 Ekimden bu yana arkadaştan bu TV yi almaya çalışıyorum ama nafile.. cok ilgisiz bir tip... Ankarada olmama rağmen paranı nakit vereyim. sende tv nin problemsiz olduğuna güveniyorsan yolla dedim... malesef.. yollamadı...

sana elden satış tercihimdir diye yazdım.sana satıyorum diyr bir şeyde demedim.kendince karalama kampanyasımı gerçekleştiriyon

elden tercihin içinde arkadaşım orda elden alacak dedim ... kac haftadır mesaj atıyorum ayıptur şu yaptıgın iş.. tabiki karalarım seni.. böyle satışmı olur.. sattım dediğin adamın sana mesaj attıgı tarih ile benım senden alacagım dedıgın mesaj tarıhlerıne bak... hem elden hem kargolamada bıle paranı peşin vereyim dedim.. daha insan olana ne nedir...

terbiyesizliğin alasını yaptın...

• ayrıca bak kac kişiyle anlaşmıssın...
  • Hayırlısı olsun dicek bişeyim yok. Anlaştıktan sonra başkasıyla anlaşman hoş olmadı ama hocam. Güle güle harca inşallah, başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle

• Ariyorum teli acmiyir mesajlara cevap vermiyor! Amac nedirki?

• Değişik bir tip sanırım. Sizde satın almadıysanız sanırım balon bir ilan oldu..

olaylardan sonra üye profilinidi kapatmış... daha önce bir nick değişimide yapmış sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 29 Ekim 2014; 7:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.