Şimdi Ara

satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    3 yıldır sorunsuz kullanmış olduğum 42'' yani 106 ekran philips pfl5405h model lcd tvmi 3d tvye geçtiğim satıyorum.

herhangi bir tamir sıkıntı problem yaşanmamıştır ve görüntü kalitesi çok iyidir ilk günkü gibi canavar bir şekilde çalışmaktadır.

isterseniz tv isterseniz pc monitörü olarak kullanabilirsiniz hem konsollarda hemde 1080p filmlerde oldukça kalitelidir.

Acil nakit ihtiyacım olduğu için uygun fiyata satıyorum birkaç güne satamazsam satıştan çekicem.

Fiyat : 500TL dir pazarlık ve takas teklif etmeyiniz lütfen.

Araba ile gelenler rahatlıkla kadıköyden teslim alabilirler ürünü.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-42pfl5405h-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17478.html

Önemli not : şehir dışına satış yapmıyorum tv hassas alet sıkıntı çıkabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 4 Aralık 2014; 22:49:20 >

• pm
  • pm
  • satmaya niyetiniz yoksa neden ilan açıyosunuz pm atıyoruz cevap vermeye tenezzül edilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

satmaya niyetiniz yoksa neden ilan açıyosunuz pm atıyoruz cevap vermeye tenezzül edilmiyor

şeihir dışına satmıyorum diye msj attım kontrol edersiniz msj kutunuzu.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    bana herhangi bir mesajınız gelmedi.neyse hayırlı satışlar
     satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newerenough -- 16 Kasım 2014; 18:46:43 >
  • Boşuna yazmayın büyük ihtimal tarafımdan alındı
  • sonuç ne satıldı mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.